Huis & interieur

Home | De nieuwe Søstrene Grene tuincollectie

20 juli 2021

tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021
Nu de zomervakantie voor ons ook bijna gaat beginnen, zijn er nog maar een paar kleine puntjes op de i te zetten voordat onze tuin af is. Het is meer een kwestie van wat accessoires voor de aankleding en een verrassing voor de meiden: een eigen tuinhuisje/speelhuisje in elkaar zetten, in een leuke kleur beitsen en een beetje pimpen. Ik zie ze er nu al lekker in spelen samen! En als het op de aankleding van zowel huis als tuin aankomt, kan ik altijd goed slagen bij Søstrene Grene. Zeker met de leuke buiten-/tuincollectie die nu in de winkels ligt. Ik laat het je graag zien!

‘Lees ook: Boektip | Alles op z’n plek (Monica Leed – Simply Spaced).’

tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021 tuincollectie Sostrene Grene zomer 2021

De nieuwe Søstrene Grene tuincollectie zomer 2021

Zoals je ziet is deze collectie voor de aankleding van je tuin, balkon en/of terras heel erg uitgebreid en zitten er veel items tussen die je ook gerust ín huis neer kan zetten. We zien veel verschillende kandelaars, windlichten en buitenverlichting op zonne-energie of LED, manden en kratten die je ter decoratie neer kan zetten maar waar je ook heel handig bijvoorbeeld het buitenspeelgoed van de kinderen in op kan bergen en er is heel veel moois te vinden voor het aankleden en dekken van een sfeervolle tafel buiten om heel hygge samen aan te kunnen eten.

Ook aan items voor een dagje uit is gedacht, zoals picknickkleden, een strandtas, buitenspeelgoed om de kinderen mee bezig te kunnen houden of bijvoorbeeld een superhandige organizer voor aan de autostoel voor als je nog een lange roadtrip voor de boeg hebt.

De minimalistische Scandinavische stijl in ingetogen kleuren met hier en daar een verrassende geometrische print of romantische touch maakt de nieuwe Søstrene Grene tuincollectie helemaal van nu, maar eerlijk? Wat mij betreft zijn dit tijdloze items die je ieder jaar weer tevoorschijn kan halen. En dat tegen die heel erg fijne prijzen zoals je van dit merk gewend bent. Love it!

Verkrijgbaarheid

De nieuwe Søstrene Grene tuincollectie zomer 2021 is inmiddels verkrijgbaar. Je kan hiervoor terecht bij de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland die je kan vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. En natuurlijk is er ook via de Sostrene Grene webwinkel een uitgebreid deel van de collectie online te bestellen :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.