Huis & interieur

Webshop tip | Wants&Needs

1 juli 2021

Wants&Needs interieur webshop tip
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en ik echt héél enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je! Zoals Wants&Needs, musthaves for living. Zoals de naam al doet vermoeden is Wants&Needs een webwinkel waar je terecht kan voor je interieur, van meubels tot aan woonaccessoires.

‘Lees ook: Alles op z’n plek | Je huis organizen in drie stappen.’

Wants&Needs interieur webshop tip

Wants&Needs

Het kan soms even zoeken zijn naar een interieur webwinkel waar je terecht kan voor én een uitgebreid assortiment én mooie kwaliteit én ook nog net even anders-dan-anders. Maar bij Wants&Needs zit je helemaal goed als je juist naar dit op zoek bent.

Wants&Needs is opgericht door Tessa Selten die besloot haar droom achterna te gaan; het lanceren van een webwinkel vol met interieur musthaves, met een wisselende en trendy collectie voor een eerlijke prijs. Het assortiment bestaat uit producten van merken als Bloomingville, By Boo, Creative Lab Amsterdam, Dutchbone, Essenza, HKliving, Kare Design, Madam Stoltz, Nordal, Riverdale en Zuiver, maar daarnaast hebben ze ook een eigen Wants&Needs label.

Mooi! Met een bestelling bij Wants&Needs geef je niet alleen je woning een upgrade, ook draag je een steentje bij aan een betere wereld. In samenwerking met Tree-nation wordt voor elke bestelling boven de €50,- een boom geplant. Daarnaast is de website volledig CO2-neutraal en proberen ze zo duurzaam mogelijk te ondernemen met het compenseren van CO2, afval scheiden, kiezen voor recyclebare verpakkingen en het plaatsen van zonnepanelen zodat het bedrijf straks draait op 100% groene stroom.

–> Klik hier voor de website van Wants&Needs om het gehele assortiment te bekijken. Shop je liever in een fysieke winkel, dan hebben ze een prachtige showroom in Gemert waar je terecht kan.

Wants&Needs interieur webshop tip

Dutchbone Botanique plantenbak op poten

Eén van de items die we in ons interieur hebben staan, afkomstig uit het assortiment van Wants&Needs, is deze Dutchbone Botanique plantenbak op poten. Deze heeft een vintage-gouden kleur, een mooi opengewerkt design en staat op drie pootjes. Zeker hier in de woonkamer op de nieuwe vloer en naast de nieuwe televisiekast maakt het een prachtig totaalplaatje en een eyecatcher met de grote Strelitzia Nicolai erin.

Wants&Needs interieur webshop tip

Madam Stoltz kimono

Niet alleen heerlijk om te dragen, maar als je hem niet aanhebt ook nog eens een prachtig item voor in je interieur die zeker gezien mag worden. De Madam Stoltz kimono is gemaakt van katoen en draagt heerlijk in de warme zomermaanden als alternatief voor de fleece of badstoffen ochtendjas, maar je kan hem ook heel tof dragen met een destroyed jeans, teenslippertjes en een wit hemdje eronder. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 5 juli 2021 at 11:18

  Altijd leuk om nieuwe shops te ontdekken :) Dit is helaas niet onze stijl (toegegeven, onze ‘stijl’ is ook meer richting praktisch en strak en vooral: katbestendig). We hebben nu losse tafeltjes staan, maar daar wil ik ook vanaf, want ze zijn te klein en ze staan in de weg. Hoewel, een mooie voetenbank, daar ben ik nog wel naar op zoek.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 juli 2021 at 09:10

  Zo een leuke webshop met prachtige items in natuurlijke teinten….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.