Fashion

New in | A Beautiful Story oorbellen (+ online event tip)

26 augustus 2021

A Beautiful Story oorbellen
Ik heb in het verleden al vaker over het sieradenmerk A Beautiful Story geschreven en mijn collectie van dit merk begint langzaam steeds groter te worden. Zo heb ik een aantal nieuwe oorbellen met prachtige edelstenen binnengekregen en die laat ik aan je zien. Leuk als cadeautje voor jezelf of een ander ♥ Daarnaast deel ik graag een tip voor een mooi feel good event vanuit dit merk omdat ze binnenkort alweer 15 jaar bestaat!

‘Lees ook: Mindstyle | A Beautiful Story card decks.’

A Beautiful Story oorbellen

Tip | A Beautiful Story online event

Op 1 september viert A Beautiful Story haar 15-jarig jubileum met een online feel good event vol mooie en eerlijke verhalen. Het belooft een geweldige (talk)show te worden met verhalen over de missie van het merk, interviews, bijzondere sprekers en muziek. Met onder andere bijdragen van presentatrice Yvon Jaspers, zangeres Lenny Kuhr, familieopstellingen-expert Eva Kapitany en creativiteitsaanjager Irene Koel. Het event duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

–> Klik hier voor meer informatie en om tickets aan te schaffen.

A Beautiful Story oorbellen

New in | A Beautiful Story oorbellen

Normaal gesproken ben ik best wel van de minimalistische sieraden en draag ik eigenlijk altijd gouden sieraden. Maar, ik vind het steeds leuker om af te wisselen en heb een zwak voor edelstenen. En zoals je aan de foto’s kan zien: dan zit je bij A Beautiful Story helemaal goed!

A Beautiful Story oorbellen

Enjoy Citrien gouden oorbellen
Deze oorbellen zijn gemaakt van fijne glasbedels in afwisselend transparant en opaak goudkleur met onderaan een hangertje van citrien edelsteen. Citrien staat voor kracht, luchtigheid en optimisme ‘for a little sparkle during exciting moments’. Ik vind het leuk hoe ze fris staan en het (zon)licht weten te vangen, toch even anders-dan-anders zijn zonder too much te zijn.

A Beautiful Story oorbellen

Graceful Zwarte Onyx gouden oorbellen
Ook deze oorbellen zijn weer goed te combineren met mijn minimalistische stijl en veel oorbellen die ik al in mijn collectie heb, maar zijn toch weer net even anders. De combinatie van de subtiel getrommelde ovalen ring met daaraan een onyx edelsteen geeft het een wat stoere uitstraling. Onyx staat voor kracht, focus en zelfvertrouwen: mooi!

A Beautiful Story oorbellen

Om een eigen earparty te creëren koos ik voor de leuke knopjes in de vorm van een vlinder (staat voor vrijheid en transformatie) en in de vorm van een zwaluw (staat voor vrijheid, hoop en loyaliteit). Wel even opletten: deze oorbellen worden per stuk verkocht, wil je aan beide kanten eenzelfde knopje dragen dan moet je er 2 bestellen :)

Zoals je merkt ben ik heel erg blij met deze nieuwe oorbellen. Niet alleen mooi om te zien, maar ook een fijne ondersteuning vanwege de betekenis van de symbolen en edelstenen én de mooie filosofie van het merk. Altijd mooi als een merk meer doet voor een betere wereld.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 27 augustus 2021 at 21:30

  Heel mooi! Ik ga meteen kijken of ze ook zilveren oorbellen hebben!

 • Avatar van Eveline
  Reply Eveline 26 augustus 2021 at 09:02

  Wat een prachtige oorbellen zeg. De uitstraling ziet er heel chic uit.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 augustus 2021 at 07:59

  Prachtige sieraden.
  Hier hou ik van.
  Diverse edelstenen etc….
  Mooie sieraden in de zeer overzichtelijke webshop.
  Ik ben er namelijk over na aan het denken of een een derde gaatje in mijn oorlellen laat prikken zodat ik in iedere oorlel een derde gaatje erbij heb.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.