Beauty

Beautytalk | CeraVe, L’Occitane, Palmer’s, Kruidvat & Marlies Möller

16 augustus 2021

Beautytalk | CeraVe, L’Occitane, Palmer’s, Kruidvat & Marlies Möller
In de Beautytalk-rubriek deel ik een aantal beautynieuwtjes met je die vers-van-de-pers zijn óf die ik de afgelopen tijd heb leren kennen en waar ik echt heel enthousiast over ben. Zo ben je op de hoogte van het laatste beautynieuws inclusief een aantal mini-reviews en first impressions bij elkaar. Deze keer deel ik graag een aantal mooie nieuwtjes van CeraVe, L’Occitane, Palmer’s, Kruidvat en Marlies Möller met je. Enjoy!

‘Lees ook: Beautytalk | OPI, Alpha-H, hi audrey, Kruidvat & Ecotools.’

CeraVe in Nederland

Lancering CeraVe in Nederland

Laat ik maar gelijk met dit leuke nieuwtje beginnen waar ik als #skincarejunkie héél erg blij van word: het enorm geliefde en door beauty influencers wereldwijd gehypte merk CeraVe komt naar Nederland! Dit Amerikaanse merk ontwikkelt sinds 2005 samen met dermatologen formules die helpen om de huidbarrière te herstellen en te versterken. De grootste kracht? Er zitten drie verschillende soorten essentiële ceramiden in die op door een speciale formule verdeeld over de dag worden vrijgegeven. Daarnaast zijn alle producten vrij van parfum en parabenen en zijn de producten allergie-getest en niet-comedogeen. Kortom; milde maar effectieve verzorgingsproducten voor ieder huidtype én heel betaalbaar.

Ik ben persoonlijk vooral heel nieuwsgierig naar de Hydraterende Reinigingscrème en de Hydraterende Crème, dus die ga ik de komende tijd uitgebreid testen op zowel mijn lichaam als gezicht (aangezien deze producten van top tot teen gebruikt kunnen worden). Let me know als je vragen hebt over dit nieuwtje of over specifieke producten!

L'Occitane solid/vaste shampoo

L’Occitane solid shampoo

Ik vind het echt heel erg mooi hoe ook steeds meer beautymerken bewustere en duurzame keuzes maken. Zo heeft ook L’Occitane tegenwoordig ook solid shampoo in het assortiment die bomvol natuurlijke ingrediënten zitten en daarnaast zijn verpakt in 100% gerecycled en recyclebaar papier. Daarnaast hebben ze voortaan ook de verpakkingen van de vloeibare shampoos duurzamer verpakt én zijn er navulverpakkingen verkrijgbaar.

Mijn persoonlijke aanrader van de L’Occitane solid shampoo is de paarse Gentle & Balance variant. Er zit geen SLS of SLES in, ruikt heerlijk (echt zo’n luxe en rustgevende wellnessgeur), mijn gevoelige hoofdhuid blijft er soepel, comfortabel en schilfertjesvrij bij en mijn haren voelen na de wasbeurt lekker zacht en soepel aan.

–> Klik hier voor de L’Occitane webwinkel voor het assortiment solid/vaste shampoo.

Palmer’s Coconut Oil Formula Palmer’s Coconut Oil Formula

Droge huid tip | Palmer’s Coconut Oil Formula

Misschien geen nieuw product, maar wel een alltime klassieker waar droge huidjes héél erg blij van worden: de Palmer’s Coconut Oil Formula producten. Kokos zit bomvol vitamines, proteïnen, antioxidanten, vitamine E en vetzuren die de huid helpen te herstellen, verzachten, hydrateren en voeden en daarnaast heeft het ook nog eens een natuurlijke antibacteriële werking.

Mijn favoriet uit de gehele lijn is toch wel de Coconut Oil Balm; dit is een product in redelijk vaste vorm dat door de temperatuur van je huid versmelt en zich lekker laat uitsmeren. Het is zo’n alles-in-één product dat je voor heel veel doeleinden kan proberen. Om bijvoorbeeld als haarmasker te gebruiken voor een intensieve voeding en glans, om droge lippen, ellebogen, nagelriemen en hielen te herstellen, littekentjes te verzachten en ook bij kinderen op dichte schaafjes een helpende hand. Kost slechts €5,49 voor een pot van 100gr. Eén sidenote: je moet wel van de geur van kokos houden want het ruikt echt alsof je op een warme zomerdag van een verse kokosnoot staat te snoepen.

–> De producten van Palmer’s zijn onder andere bij Kruidvat, Etos, bol.com en Plein.nl verkrijgbaar.

Kruidvat Soul Secrets Energy

Budget beauty tip | Kruidvat Soul Secrets Energy

Ben je op zoek naar een heerlijk ruikende beautylijn om jezelf of een ander mee te verwennen, dan zit je met de vernieuwde Kruidvat Soul Secrets Energy lijn helemaal goed. Ik kreeg dit pakketje een tijdje geleden binnen en verwachte door de kleur iets van een citrusgeur (en daar ben ik persoonlijk geen groot fan van..) maar werd heel positief verrast. Deze producten hebben namelijk een heerlijk verkwikkende geur van gember en verbena; lekker fris maar ook kruidig en warm tegelijk. Love it!

Deze lijn bestaat uit vier producten die je ook op de foto hierboven ziet en de prijzen variëren tussen de €2,99 en €3,99 per product. Verkrijgbaar bij Kruidvat of hun webshop :)

Marlies Möller

Summer hair tip | Marlies Möller

Je herkent het vast wel; van dat droge, stugge en doffe haar na een zomers stranddagje of een dag pretpark op een warme zomerdag waardoor het ook nog eens vol in de klit zit. Lekker voor het volume van je haar, maar voor de kleur en gezondheid nét even wat minder goed.. Ik besloot op een aantal van deze dagen in de ochtend mijn haar met deze twee producten van Marlies Möller te behandelen en was aangenaam verrast door het positieve effect ervan aan het eind van de dag. Mijn haren amper in de knoop, nog steeds zacht en soepel aanvoelend en mooi glanzend. Yes!

Dit was voor mij een eerste kennismaking met dit merk, maar ben hierdoor zeker benieuwd geworden naar meer. De BB Beauty Balm for miracle hair beschermt je haren tegen warmte en houdt pluisjes onder controle en de UV-light pollution protect haarspray houd je kapsel in model en beschermt tevens tegen de schadelijke effecten van de zon. Mooie combi dus! :)

–> Wil je van een specifiek product uit deze beautytalk een uitgebreide review zien of heb je vragen, just ask! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 19 augustus 2021 at 09:15

  Cerave heb ik ook heel lang gebruikt. Een aantal jaren geleden via youtube leren kennen. En ook met heel veel plezier gebruikt.
  Totdat Cerave de ingrediënten / samenstelling ging veranderen. Vooral in de gezichtslotion en face wash merkte ik dat. Die gebruik ik niet meer, wel de bodylotion nog, een hele fijne!
  En ik wacht op de nieuwe gezichtslotion met spf (getinte versie) Dit schijnt ook een groot succes te zijn.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 17 augustus 2021 at 09:05

  Per wanneer en waar zal de CeraVe verkrijgbaar zijn? Ben ook heel benieuwd 😀

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2021 at 10:57

   Hi Lisa, het is op dit moment al te koop via bol.com (https://bit.ly/3iTC4hy) en bij LookFantastic.nl, maar dit zal uitgebreid worden met onder andere Boots :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 augustus 2021 at 19:05

  Dit ziet er heel goed uit….
  De huidverzorgingsproducten en haarverzorgingsproducten daar ben ik zo benieuwd naar.
  Omdat ik hou van het merk Palmer’s.
  De haarverzorgingsproducten ken ik niet maar had veel gelezen van dat merk.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.