Beauty

Beautytalk | OPI, Alpha-H, hi audrey, Kruidvat & Ecotools

3 augustus 2021

Beautytalk augustus 2021 (OPI Downtown LA, Alpha-H midnight recovery booster serum, hi audrey scheermes, ecotools, Kruidvat Beauty Drinks)
In de Beautytalk-rubriek deel ik een aantal beautynieuwtjes met je die vers-van-de-pers zijn óf die ik de afgelopen tijd heb leren kennen en waar ik echt heel enthousiast over ben. Zo ben je op de hoogte van het laatste beautynieuws – voor zowel je innerlijk als uiterlijk – inclusief een aantal mini-reviews en first impressions bij elkaar. Deze keer deel ik graag een aantal mooie producten van OPI, Alpha-H, hi audrey, Kruidvat & Ecotools. Enjoy!

‘Lees ook: Beautytalk | Clarins, This Works, Love Hemp, Juvena & MILU.’


OPI Downtown LA

OPI Downtown LA collectie

Het bekende nagellakmerk OPI bestaat alweer 40 jaar en neemt ons daarbij mee door verschillende delen van LA, waarbij het nu de beurt is aan Downtown Los Angeles. Dit deel van de stad bracht inspiratie voor 12 nieuwe kleuren nagellak voor dit najaar:

– Metallic Composition
– Graffiti Sweetie
– (P)Ink on Canvas
– Espresso Your Inner Self
– 7th & Flower
– Art Walk in Suzi’s Shoes
– Isn’t it Grand Avenue
– Angels Flight to Starry Nights
– OPI ♥ DTLA
– Abstract After Dark
– Violet Visionary
– My Studio’s on Spring

De lijn doet de kunstzinnige en eigentijdse vibe van Downtown LA eer aan die doet denken aan de mengelmoes van culturen die je hier terug ziet. Er is aandacht voor nudes en aardetinten, maar je ziet er ook donkere herfsttinten en verrassende felle kleuren in terug. En.. er is een heel erg toffe twist gegeven aan de all-time klassieker ‘Lincoln Park After Dark’ met de vernieuwde ‘Abstract After Dark’ door middel van een diepblauwe basis met bijzondere glinstering die verwijst naar de zonsondergang tegen de wereldberoemde skyline.

–> De nieuwe OPI Downtown LA (DTLA) collectie is vanaf medio augustus verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor bij onder andere parfumerie Douglas en samenwerkende salons.

Alpha-H Midnight Recovery Booster serum

Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum

Er zijn soms van die mooie skincare producten die ik al een hele tijd in mijn routine heb zitten, maar steeds vergeet te delen. Zonde, zeker met zo’n pareltje als dit Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot serum. Je kan dit serum zien als een intensief anti-age product en peeling in één want er zit 14% glycolzuur, 1% granactive retinoïde (een variant van retinol/vitamine A die even effectief is, maar dan zónder de bekende retinol-bijwerkingen), antioxidanten, co-enzym Q10, ferulic acid, peptiden, vitamine E en hyaluronzuur in.

Deze sterke mix aan werkzame stoffen zorgt ervoor dat de huid een boost krijgt in de aanmaak van collageen, (acne)littekentjes, grove poriën en pigmentvlekken worden verminderd en de huid wordt er zachter en gladder van waardoor je er een mooie glow van krijgt. Je brengt in de avond op een gereinigde huid een paar druppels aan, wacht tot je huid droog aanvoelt en brengt dan je nachtcrème aan. Je kan het product iedere dag gebruiken, maar om de dag is ook voldoende voor een mooi resultaat op lange termijn. Het flesje gaat hier al een aantal maanden mee en is nog lang niet leeg (en ook Paul is er inmiddels fan van geworden!).

–> Het Alpha-H Liquid Gold Midnight Reboot Serum is onder andere via de Alpha-H webshop te koop voor €79,95/50ml. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt 10% korting :)

hi audrey scheermes hi audrey scheermes

hi audrey

Geen nieuw merk met scheermesjes, maar wél een nieuwe lancering vanuit Intuition (Wilkinson Sword). Het scheersysteem van hi audrey ziet er niet alleen erg stijlvol uit, het werkt ook nog eens heel prettig. Er zit een serum langs de mesjes waardoor ze extra soepel over de huid glijden en het helpt scheerirritatie te voorkomen, het mesje ligt lekker in de hand én scheert de huid superglad. Ook mooi: het handvat is gemaakt van 35% gerecycled plastic en de verpakking is gemaakt van 90% gerecycled materiaal.

–> hi audrey is te koop bij Kruidvat voor €14,99 per basisset inclusief mesje of een verpakking met 3 navulmesjes.

Kruidvat Beauty Drinks

Kruidvat Beauty Drinks

Het nemen van supplementen is lang niet meer alleen voor diegenen die aan hun vitamines en mineralen denken, maar ook helemaal hot & happening als het op je huid verzorgen van binnenuit gaat. Om in deze trend mee te gaan werden de Kruidvat Beauty Drinks gelanceerd voor als je bewust bezig bent met beauty en lichaamsverzorging van binnenuit.

Het Kruidvat Collageen Beauty Drink bevordert een jongere huid van binnenuit, ondersteunt de huidelasticiteit en vermindert (nieuwe) rimpels en lijntjes. Het Kruidvat Hyaluron Beauty Drink helpt bij een vochtboost van binnenuit en geeft hierdoor een meer jeugdige uitstraling en minder droge huid. Beide beautydrinks bevatten ook een mix van zink en biotine dat een gezonde groei van nagels en haren ondersteunt.

–> De Kruidvat Beauty Drinks zijn bij Kruidvat te koop voor €12,99/14 flesjes en voor het beste resultaat drink je iedere dag een flesje.

Ecotools

Ecotools

Goede make-uptools kunnen hét verschil maken in het aanbrengen van je make-up en persoonlijk vind ik het een ‘investering’ waar je jarenlang plezier van kan hebben in je dagelijkse routine. Een tijdje geleden ontving ik een aantal Ecotools make-up kwasten en wat zijn ze fijn! Goed om te weten: de kwasten van dit merk zijn 100% vegan, cruelty-free en gemaakt van gerecyclede materialen.

Mijn tip is toch wel de Ecotools Start The Day kit die bestaat uit 5 basiskwasten voor je gezicht, ogen en wenkbrauwen. Ze zijn heerlijk zacht maar wel stevig, pakken product goed op, verharen niet én komen in een handig bewaarblik met voldoende ruimte voor nog een aantal tools en/of make-upproducten. Handig! Dit setje kost bijvoorbeeld €16,99 :)

–> De producten van Ecotools zijn onder andere bij Kruidvat en parfumerie Douglas te koop.

–> Wil je van een specifiek product uit deze beautytalk een uitgebreide review zien of heb je vragen, just ask! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 augustus 2021 at 07:19

  Zoveel moois in beautyland ;-)
  Vooral de nagellakken…..
  Daar ben ik zo benieuwd naar….

  Xoxo

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.