Huis & interieur

Interieur shoptip | Blomus Frable geurkaarsen

31 augustus 2021

blomus frable geurkaars marmer pot
Geur is emotie. Ik ben dan ook een groot liefhebber van het werken met geuren in huis, omdat geuren heel erg veel kunnen doen voor zowel een ruimte als voor je wellness. Zo heb ik door huis verschillende aromadiffusers voor etherische oliën, brand ik regelmatig een wierookstokje en staat er in de avond eigenlijk dagelijks wel een geurkaars aan. Maar ik heb dan wel een zwak voor de producten met echt een goede geurkwaliteit én een mooie vormgeving (en het liefst een combinatie van beide). Ik werd dan ook direct heel enthousiast van de nieuwe Blomus Frable geurkaarsen in een prachtige marmeren pot in bijzonder fijne geurcombinaties!

‘Lees ook: Must read | Alles op z’n plek (home organizing tips).’

blomus frable geurkaars marmer pot

Blomus Frable

De geurkaarsen uit de nieuwe Blomus Frable collectie zijn verkrijgbaar in vier verschillende geuren, ieder in een andere kleur marmeren pot. En het mooie van deze stevige marmeren pot met deksel is dat dit een blijvend item in je interieur is; zodra de kaars is uitgebrand kan je deze bijvoorbeeld in de badkamer gebruiken voor je haarelastiekjes, in je home office voor bijvoorbeeld paperclips, elastiekjes en als pennenbak of bijvoorbeeld in je hal voor het bewaren van losse sleutels, boodschappenmuntjes en dergelijke.

Deze geurkaarsen zijn vrij van palmolie en de brandtijd van het grote formaat is zo’n 40 uur. Tip: brand tijdens ieder gebruik een geurkaars minimaal zolang dat de volledige bovenste laag gesmolten is, zodat de kaars gelijkmatig op zal branden en je er optimaal van kan genieten.

blomus frable geurkaars marmer pot blomus frable geurkaars marmer pot

De Blomus Frable geurkaars is verkrijgbaar in vier geurcombinaties:

Agave
Een extravagante en bijzondere geurcombinatie van bittere citrusvruchten, gecombineerd met onder andere kruidnagel, patchouli en witte amber wat de geur een warme basis geeft.

Figue
De unieke en frisse geur van vijgen wordt in deze geurkaars gecombineerd in een mix die zowel kalmerend en ontspannend als kruidig en bloemig is. Een aangename mix om bij te ontspannen.

Mora
Dit is er eentje voor de liefhebbers van de geur van vanille, maar dan verpakt in een aardse en subtiel kruidige en warme mix met lavendel en mirre.

Tonga
Deze geur is een citrusblend gecombineerd met dennenhout, een tikkeltje balsamico die doet denken aan een tropische bui in het regenwoud.

Blomus Frable geurkaars
€37,50 (groot) / €24,95 (klein)
Te koop bij o.a. Blomus, Fonq & Musthaves

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mats
    Reply Mats 1 september 2021 at 18:56

    ik hou van die kaarsen, de geur is gewoon geweldig. ik heb er zelfs een meegenomen naar mijn kantoor

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 1 september 2021 at 07:12

    Zo mooi.
    De candle met de agave lijkt me zo fijn omdat ik van citrusvruchten hou….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.