Beauty

Frownies testpanel #1 | Facial patches tegen rimpels?

10 augustus 2021

Frownies patches ervaring/review/test
Heb jij last van de bekende fronsrimpels op je voorhoofd, een groef tussen je wenkbrauwen, kraaienpootjes, een diepere neuslippenplooi.. en zou je hier graag wat aan willen doen zónder dat je gelijk bij de bekende injectables uitkomt? Dan kunnen de Frownies patches een uitkomst voor je zijn! Een heel interessant product dat nu ook in Nederland verkrijgbaar is en waar ik je graag meer over vertel. Helemaal leuk: ik mag een testpanel opzetten waardoor we met een klein groepje de bestseller van het merk kunnen uitproberen om onze eerlijke resultaten te gaan delen. Doe jij mee?


Frownies patches ervaring/review/test Frownies patches ervaring/review/test Frownies patches ervaring/review/test Frownies patches ervaring/review/test Frownies patches ervaring/review/test

Frownies

De roots van het merk Frownies ligt in de US en het idee erachter is al lang geleden ontstaan. Oprichter Margaret zag haar dochter tijdens het pianospelen de spieren in haar voorhoofd aanspannen en bedacht zich dat deze expressie versnelde rimpelvorming tot gevolg zal hebben. En zo ontstond het eerste idee voor de Frownies facial patches. Inmiddels zijn we vijf generaties verder; het bedrijf werd van dochter tot dochter overgedragen, de producten verder ontwikkeld, de lijn uitgebreid en het wordt nu wereldwijd verkocht.

Hoe werkt het?

Door Frownies patches te gebruiken wanneer je slaapt, kan het gebied onder de patches urenlang niet bewegen. Je spieren worden hierdoor min of meer ‘lamgelegd’, waardoor de rimpels opvallend minder diep en ‘zachter’ zullen ogen. Een effect dat gedurende de dag aanhoudt en zo een natuurlijk alternatief voor andere oplossingen zoals botox of fillers biedt. Daarnaast conditioneer je deze spieren om te ontspannen en dat werkt dan ook weer preventief mee voor minder (diepe) rimpels op de lange termijn.

Good to know: de Frownies patches worden gemaakt van ongebleekt papier en kleefstof op basis van gerst en is hiermee 100% natuurlijk.

Frownies patches ervaring/review/test Frownies patches ervaring/review/test

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten van Frownies zijn in Nederland en België via de Frownies webshop te bestellen. Naast verschillende soorten patches heeft Frownies ook enkele verzorgingsproducten in het assortiment, zoals bijvoorbeeld gel patches voor onder de ogen die herbruikbaar zijn, een frisse blik geven, de huid onder de ogen hydrateren en zorgen voor minder rimpels, fijne lijntjes en (donkere) wallen.

Frownies patches ervaring/review/test Frownies patches ervaring/review/test

Oproepje voor het testpanel

In samenwerking met Frownies leek het ons een leuk idee om een mini-testpanel samen te stellen om zo van meer dan één persoon een review te kunnen gaan delen. Heb jij last van fronsrimpels, een groef tussen je wenkbrauwen, kraaienpootjes en/of een diepere neuslippenplooi en spreekt het concept van Frownies je aan? Geef jezelf dan op voor het testpanel en probeer de producten samen met me mee! Pssst, zie hier alvast enkele voor- en nafoto’s.. wow!

Wat krijg je?

Je krijgt een setje van de Frownies Facial Patches (een doosje bevat 144 stuks is voldoende patches voor 8 tot 16 weken gebruik) en een flesje Frownies Rose Water waarmee je de patches aanbrengt op je huid én een hydraterend effect heeft.

Wat verwacht ik?

Ik zou het heel erg leuk vinden als je serieus wil deelnemen aan dit testpanel en over een periode van 6 weken de patches wil gaan uittesten. Na deze periode ontvang ik graag een korte maar duidelijke review van je, het liefst met scherpe voor- en nafoto’s erbij, zodat ik deze kan verwerken in een artikel samen met de ervaring van de andere deelnemers én die van mijzelf :)

Hoe geef je je op?

Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je een korte motivatie geeft, je leeftijd en huidtype deelt en aangeeft voor welk probleemgebied je Frownies wil gaan testen. That’s all! Dit kan tot en met zondag 15 augustus 2021, 23.59u en de testpanelleden krijgen daarna persoonlijk bericht.

–> Ik ben zelf alvast heel benieuwd naar dit product en het lijkt me leuk om dit samen met een aantal andere beautylovers te gaan testen.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Frieke
  Reply Frieke 7 oktober 2021 at 16:54

  Ik wil heeeeel graag meedoen!!
  Kan dat nog? :-)
  Groetjes Frieke

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 18 augustus 2021 at 20:00

  Nu ik 32 ben begin ik te merken dat het tussen mijn wenkbrauwen iets minder strak aan het worden is, tot mijn grote frustratie… de frownies klinken als een uitkomst dus ik test graag mee!

 • Avatar van Mieke Bosch
  Reply Mieke Bosch 15 augustus 2021 at 14:55

  Wauw wat een leuke actie! Ik doe graag mee om de strijd aan te gaan met mn diepe fronsrimpel. Ben 58 en heb een gecombineerde huid. Als het werkt heb je me voor altijd als klant😜

 • Avatar van Carmen de Haan
  Reply Carmen de Haan 13 augustus 2021 at 22:53

  Twijfel al een tijdje om te bestellen, het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Daarom doe ik graag mee om het product te testen. Ik ben 45 jaar en heb een gecombineerde huid met een redelijk diepe 11 tussen mij ogen, die neem ik graag te grazen 😉

 • Avatar van Fabienne
  Reply Fabienne 13 augustus 2021 at 21:28

  Ik ben een dame met een donkere huid.
  En heb door de vele nachtdiensten last van wat voorhoofd rimpels en rimpels rondom de mond.
  Ik heb nog nooit fillers etc gehad.
  Ik doe graag mee aan het testpanel
  Tevens heb ik een egale gecombineerde huid.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 13 augustus 2021 at 19:16

  Mijn huid is gemengd, neigt naar vet. Zou graag iets aan de kraaienpootjes doen. Zou het erg leuk vinden om mee te mogen doen met het testpanel.

 • Avatar van Ramona
  Reply Ramona 13 augustus 2021 at 14:43

  Wow! De voor en na foto’s liegen er niet om. Ik ben 26 jaar en laat al enige tijd mijn frons botoxen. Dit vanwege het overmatig aanspannen en de hoofdpijn die ik hiervan krijg. Inmiddels is mijn laatste botox 8 maanden geleden geweest en is dit zo goed als uitgewerkt.
  Ik wil dit graag testen voor de frons en het voorhoofd. Op die plek heb ik een gemengde huid.
  Ik ben zo benieuwd!

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 12 augustus 2021 at 14:28

  Oei interessant! Ik zou eigenlijk mijn man wel op willen geven voor het test panel. Hij heeft hele diepe groeven tussen zijn wenkbrauwen en naast zijn mond. Hij is 51 jaar en heeft een normaal tot vette huid.

 • Avatar van tamara van der smissen
  Reply tamara van der smissen 12 augustus 2021 at 13:22

  Dat zou idd een leuke test zijn voor mij hoor. Ik heb diepe groeven bij mijn neus naar mijn mondhoeken die met de jaren steeds dieper worden. LIefst wil ik niet aan de fillers o.d., dus testen om te kijken of dit bij mij helpt, doe ik graag.
  Ik ben 42 jaar en heb een normale huid.

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 12 augustus 2021 at 09:51

  De voor en na foto’s geven een fantastisch resultaat. Ik geloof er alleen niet in. Dus wacht met smart de testresultaten af van het testpanel. Misschien heb ik het toch bij het verkeerde eind en bestel alsnog. Ik ben benieuwd.

 • Avatar van JN
  Reply JN 11 augustus 2021 at 19:03

  Wat een leuk idee! Ik zou graag mee doen. Ik ben 56 jaar en heb een (zeer) droge huid waardoor rimpels snel opvallen. Ook heb ik diepe wallen onder mijn ogen, daar heb ik wel eens Remescar voor gebruikt, maar dat bevalt niet. Ben heel benieuwd wat Frownies kunnen betekenen

 • Avatar van tamara Roos
  Reply tamara Roos 11 augustus 2021 at 18:29

  Waauw, dat zou ik dolgraag willen testen! Ik zou dan graag willen kijken of de plooien bij mijn neus/lippen verminderd kunnen worden. Deze zijn nl. erg diep en regelmatig krijg ik daar opmerkingen over en merk ik dus dat het erg op begint te vallen. Zeker gezien ik ook afgevallen ben en dat natuurlijk ook als eerste in je gezicht te zien valt.
  Ik ben 44 jaar en mijn huidtype is normaal tot licht vettig.

 • Avatar van Nicole Antonissen
  Reply Nicole Antonissen 11 augustus 2021 at 18:23

  Toevallig dat ik een artikel over dit laatst naar mijn vriendin had gestuurd nadat we het over onze diepe frons gehad hadden, en of dat fillers een oplossing zou zijn..dat dit een betere oplossing zou zijn voor onze frons tussen de Wenkbrauwen. Ik zou het dus graag uitproberen

 • Avatar van Else Reeskamp
  Reply Else Reeskamp 11 augustus 2021 at 18:00

  Wat een leuke actie weer ! Ik doe graag mee. En ben ook beniewd naar de produkten.
  Groetjes uit Rotterdam

 • Avatar van Sonja de Kreij
  Reply Sonja de Kreij 11 augustus 2021 at 10:55

  Ah dit lijkt mij super om te testen. Mijn ogen blijven altijd een issue als ik in de spiegel kijk.
  En ik schrijf graag mee aan een review.

 • Avatar van Margriet
  Reply Margriet 11 augustus 2021 at 08:51

  Ik ben net 56 geworden en mijn grootste ergenis zijn mijn donkere kringen onder de ogen. Injectables gebruiken in de buurt van mijn ogen lijkt mij doodeng. Dus deze Frownies zou toch zomaar de oplossing kunnen zijn! Ik heb overigens een droge huid.

 • Avatar van Jeanine rijken
  Reply Jeanine rijken 11 augustus 2021 at 08:25

  Hoi hoi
  Dit lijkt me super leuk en bijzonder om te doen als singel mama van 41 jaar, heb ik in de loop der jaren wel rimpels bij me ogen en blijft dit altijd een “strugel” gebied. Het proces daad werkelijk volgen en beschrijven lijkt me super leuk. Doe graag mee
  Liefs jeanine

 • Avatar van Floor Verseveldt
  Reply Floor Verseveldt 11 augustus 2021 at 08:25

  Ik had hier nog nooit van gehoord maar ik wil mezelf graag opgeven als tester. Ik heb echt een diepe fronse tussen mijn wenkbrouwen en ik hoop dat als ik gekozen word het hiermee verminderd. Voor de rest heb ik een normale huid. Ik word deze maand 34 jaar.

 • Avatar van Anne-Marie
  Reply Anne-Marie 11 augustus 2021 at 07:58

  Lijkt me super leuk om mee te doen. Ik ben 53, heb een normale tot vette huid en zou de patches graag gebruiken voor de lijntjes tussen mond en neus!

 • Avatar van Nicolle Kerkhoff
  Reply Nicolle Kerkhoff 10 augustus 2021 at 23:36

  Ik heb zat rimpels om ze op te testen! Ik smeer me een ongeluk aan allerlei cremes en serums. En verwacht er veel van, maar helaas toto op heden brengt het niet wat ik verwacht. Ik ben 53, heb een droge huid en rimpels bij de ogen en boven de bovenlip en vooral die laatste vind ik heel storend.

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 10 augustus 2021 at 22:35

  Oeh dit zou ik graag willen testen. 40 jaar oud, maar helaas al best wat diepere rimpels op voorhoofd, tussen wenkbrauwen en rimpels bovenlip. Ik overweeg fillers, maar durf niet goed. Hoe fijn zou het zijn als dit werkt. Ik heb een normale huid. Ben veel te vroeg (10 jaar oud) begonnen met zonnebanken en ik vrees ook te weinig gesmeerd. Ik heb cremes van een tientje tot € 350,- geprobeerd, maar kon geen verschil zijn. Smeuïg detail, wordt regelmatig ouder geschat. Mag ik dit aub testen? ☺️

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 10 augustus 2021 at 21:39

  Jaaah dit lijkt mij super!! Ik ben 34 jaar (afgerond 29😅), en heb een normale vochtarme huid. De “tand des tijds” spaart mij helaas niet dus al wel wat rimpels ben echt benieuwd of dit werkt!

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 10 augustus 2021 at 21:00

  Klinkt goed! Dat heb ik nog nooit van gehoord. Ik zou graag willen testen voor de lijntjes onder mijn ogen. Hier stoor ik me eraan. Ik ben 48 jaar en heb gemengde huid.

 • Avatar van Sonja de Jager
  Reply Sonja de Jager 10 augustus 2021 at 19:38

  Ik zou dit graag willen testen voor het gebied rond mijn ogen. En dan met name de kraaienpootjes.
  Ik ben 51 jaar, volop in de overgang en dat merk ik goed aan mijn hele lijf. Mijn huid wordt droger en hydratatie is een must. Extra verzorging vind ik enorm belangrijk om er nog een beetje fris en fruitig uit te blijven zien. Niet alleen privé, maar ook voor mijn werk. Ik ben host en spreek (grote) groepen toe. Eigenlijk ben ik het visitekaartje van ons bedrijf. Dus een verzorgd uiterlijk vind im een must.
  Ik test graag mee en zal daarna mijn eerlijke en objectieve mening mening delen.

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 10 augustus 2021 at 19:13

  Zo blij met deze oproep. Ik ben niet zo van de fillers etc maar dit klinkt super. Ga dit meteen bestellen. Dankjewel Desirée

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 augustus 2021 at 09:47

   Leuk om te horen dat je er zo nieuwsgierig naar bent geworden en ze hebt besteld! Ben heel benieuwd naar jouw ervaringen ermee, laat je het eens weten? :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.