Fashion Mama & Kind

Fashion for Mini & Me | Cheetah Vans (twinning is winning)

4 augustus 2021

Vans Ward cheetah/leopard
Ahhhh, ik kon het niét laten.. Hoe leuk is het hele twinnen met je kind?! Oftewel, een kledingstuk, schoenen of zelfs een hele outfit hetzelfde dragen als je kind(eren). De meiden hebben wel eens dezelfde items omdat ze dat zelf enorm leuk vinden, maar echt met z’n drieën hetzelfde dragen komt niet zo vaak voor. Totdat ik deze Cheetah Vans tegenkwam en direct om was. Ik laat ze dan ook graag aan je zien, want ze lopen ook nog eens enorm lekker én kunnen tegen een stootje!

‘Lees ook: Fashion trend | Mix & match je earparty.’

Vans Ward cheetah/leopard

Vans met cheetah print

Ik spotte deze Vans met cheetah (of is het leopard?) print al even geleden via een Instagramaccount van een webshop, maar daar was de maat van Cate niet meer op voorraad. Heel erg jammer, want ik vond deze stoere schoentjes perfect voor haar! En ja hoor, even later kwam ik ze weer tegen én zag ik dat ze ze ook in de maat van zowel Shae als voor mijzelf hadden. Leuk voor straks aan het eind van de zomer en voor de herfst, dus voor de meiden heb ik ze iets op de groei gegokt. Voor mijzelf heb ik trouwens gewoon mijn eigen maat genomen en die zitten perfect.

Ik vind dit oldskool model lage sneakers helemaal geweldig en heb mijn vorige paar Vans helemaal ‘op’ gelopen. Die gingen letterlijk overal met me mee naartoe en zijn op heel wat tripjes en in heel wat landen geweest :) De gevoerde boorden rondom zorgen ervoor dat je geen last krijgt van snij/drukplekjes en dat ze echt comfortabel dragen en de zool heeft lekker veel grip waardoor ze ook heel fijn dragen tijdens lange wandelingen.

Voor de info: dit zijn de Vans Ward Cheetah schoenen. Voor mijzelf met veters en voor de meiden heel gemakkelijk met klittenbandsluiting. Love it! Op veel plekken al uitverkocht, maar bij de Schoenenfabriek nog in meerdere maten verkrijgbaar.

Vans Ward cheetah/leopard

Ik merk trouwens dat ik echt veel minder schoenen aan onze collectie toevoeg dan eerder, want het meer duurzaam proberen te leven en bewust nadenken over keuzes werkt ook hier door. Goed nadenken of het echt lekker te combineren is, of het producten van goede kwaliteit zijn én ook de tijd nemen voor je schoenen onderhoud waardoor je er langer plezier van hebt. Denk bijvoorbeeld aan de schoenen voor gebruik insprayen zodat ze beter beschermd zijn tegen vocht en vlekken, als ze vies zijn een microvezeldoekje erover heen halen en af en toe het suède of nubuck op de neuzen oppoetsen met zo’n suède gum. Klaar!

De meiden vinden het in ieder geval enorm leuk om hetzelfde te dragen, dus zolang dat nog zo is doe ik er af en toe graag aan mee. Zeker als het een model, kleur en print is die we allemaal zo leuk vinden. Kan niet wachten om er leuk mee te combineren straks richting de herfst!

–> Draag jij wel eens hetzelfde als je kind(eren)? Mocht je nog leuke Mini & Me collectie/webshop-tips hebben dan hoor ik het graag :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 5 augustus 2021 at 07:49

    Prachtige sneakers!
    Ik hou van dit merk ;-)

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.