Beauty

Beautytalk | The Body Shop, L’Occitane, Paula’s Choice, Keune & HEMA

12 september 2021

beautytalk beautynieuws september 2021
In de Beautytalk-rubriek deel ik een aantal beautynieuwtjes met je die vers-van-de-pers zijn óf die ik de afgelopen tijd heb leren kennen en waar ik echt heel enthousiast over ben. Zo ben je op de hoogte van het laatste beautynieuws inclusief een aantal mini-reviews en first impressions bij elkaar. Deze keer deel ik graag een aantal mooie nieuwtjes van The Body Shop, L’Occitane, Paula’s Choice, Keune en HEMA met je. Enjoy!

‘Lees ook: Beautytalk | CeraVe, L’Occitane, Palmer’s, Kruidvat en Marlies Möller.’

The Body Shop Adventskalender 2021 The Body Shop Adventskalender 2021

The Body Shop Adventskalender 2021

Ieder jaar weer een genot om naar uit te kijken: alle prachtige adventskalenders die de beautymerken uitbrengen voor Kerst. En natuurlijk is ook dit jaar The Body Shop weer van de partij. Nóg beter: deze zijn vanaf nu al verkrijgbaar via de webwinkel! Er zijn drie verschillende kalenders:

Share the Joy met 24 kleine verwennerijtjes en cadeautjes, €55,00 (productwaarde €95,50)
Share the Love met 25 verwennerijtjes, inclusief enkele fullsize producten, €90,00 (productwaarde €141,50)
Share, Love & Joy met 25 kleine en grote verrassingen, €130,00 (productwaarde €233,00)

Vind je het niet erg om nu al te weten wat er precies in de adventskalenders zit? Op de website van The Body Shop kan je bij de afbeeldingen de inhoud al zien :)

Dit jaar vormen de adventskalenders van The Body Shop een eerbetoon aan al het harde werk dat wereldwijd iedere dag door miljoenen mantelzorgers en vrijwilligers wordt gedaan. Koop je één van de adventskalenders dan draag je bij aan organisaties wereldwijd die ondersteuning bieden aan vrijwilligers die het hele jaar klaarstaan voor anderen. Daarnaast is de verpakking volledig herbruikbaar en daarmee duurzamer dan ooit.

L’Occitane Immortelle overnight reset oil-in-serum

Verbeterd | L’Occitane Immortelle overnight reset oil-in-serum

In 2017 schreef ik al eens uitgebreid over de L’Occitane Immortelle skincarelijn en inmiddels is het mooie L’Occitane Immortelle overnight reset oil-in-serum verbeterd en opnieuw gelanceerd. Het bestverkochte serum van L’Occitane is voortaan verrijkt met het niet Immortelle-extract en het is nu 10x geconcentreerder.

Het serum helpt je huid ’s nachts te herstellen van de stress van overdag, brengt de huid tot rust en zorgt dat deze zachter aanvoelt en pakt vroegtijdige huidveroudering aan. Een prachtig product dat ik zeker kan aanraden voor de 35+ huidjes. 30ml/€59,00

–> Klik hier voor de L’Occitane webwinkel voor meer informatie over dit serum.

Paula’s Choice Discoloration Repair Serum

Paula’s Choice Discoloration Repair Serum

Een lancering waar ik al een tijdje naar uit aan het kijken was: het nieuwe Discoloration Repair Serum van Paula’s Choice dat erop gericht is om hardnekkige vlekken en verkleuringen te vervagen en zo een egale huid te stimuleren. Dit door een combinatie van onder andere 3% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 0.5% bakuchiol. €52,00/30ml

Ik heb nogal hardnekkige pigmentvlekken hoog op mijn jukbeenderen/oogkassen overgehouden aan mijn laatste zwangerschap. Hier heb ik al van alles aan laten doen en voor gebruikt en alhoewel de vlekken duidelijk minder groot én lichter zijn dan ze waren, storen ze mij persoonlijk nog steeds. Een veelbelovend product van een skincare merk als Paula’s Choice geeft me duidelijk hoop op verbetering en ik heb dit product dan ook gelijk opgenomen in mijn skincare routine. Ik kom er zeker over een tijdje op terug met hopelijk mooie resultaten :)

–> Klik hier voor de website van Paula’s Choice voor meer informatie over dit product.

Keune Care Derma haarverzorging voor de gevoelige hoofdhuid

Keune Care Derma haarverzorging voor de gevoelige hoofdhuid

Een tip voor wanneer je last hebt van een gevoelige hoofdhuid: de nieuwe Keune Care Derma productlijn die bestaat uit een shampoo, conditioner en haarmasker én een Keune Care Derma Peeling-behandeling die je bij een Keune salon kan inboeken.

De producten voor thuis bevatten kalmerende en hydraterende ingrediënten waardoor de droge, jeukende en geïrriteerde hoofdhuid weer comfortabel aan zal voelen. En je kent me, als professioneel ingrediëntenlijstjesuitpluizer ;) dook ik natuurlijk gelijk de kleine lettertjes in. Ziet er goed uit! Er zitten geen sulfaten, geen ‘harde’ alcohol en parabenen in, de heel subtiele geur is allergeenarm en er zitten fijne verzachtende ingrediënten in zoals glycerine, panthenol, shea boter, mineralen, kokosextract en proteïnen in waar naast de hoofdhuid ook de haren blij van worden. Ik heb zelf een redelijk gevoelige hoofdhuid die in periodes van stress of seizoenswisselingen best ‘strak’ kan aanvoelen en schilferig kan worden, dus ik ga deze producten binnenkort uitgebreid testen. Ben benieuwd!

–> Klik hier voor de website van Keune voor meer informatie over deze productlijn.

HEMA nail care

Budget beauty tip | Vernieuwde HEMA nail care

Als afsluiter van vandaag heb ik nog een heel fijne tip voor mooie en verzorgde nagels: de vernieuwde HEMA nail care producten. Alle producten zijn vanaf nu 100% vegan en van alle flesjes is de dop nu gemaakt van gereycled materiaal. Mijn persoonlijke aanraders?

– HEMA pink nail hardener, versterkt de nagels waardoor ze minder snel (in)scheuren of breken en geeft een mooie transparante roze glans voor een verzorgde subtiele French Manicure look
– HEMA all-in-one base & top coat, vertraagt chippen en krassen van de nagellak en geeft een mooie glans aan de nagels
– HEMA quick dry drops, deze druppels versnelt de droogtijd van nagellak en er zit onder andere vitamine E en sacha-inchi olie in dat het nagelbed en de nagelriemen verzorgt
– HEMA softening nail butter, perfect om voor het slapen gaan de droge nagelriemen mee in te smeren.

–> Klik hier voor de website van HEMA voor alle nieuwe en vernieuwde nail care producten.

Wil je van een specifiek product uit deze beautytalk een uitgebreide review zien of heb je vragen, just ask! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Daenelia
    Reply Daenelia 15 september 2021 at 16:19

    Omg, je bent hard op weg om mij toch geinteresseerd te krijgen in al deze spulletjes. De hema nagellak stelt mij eigenlijk vaak teleur. Het is wel eens een beter product geweest. Maar L’Occitane … daar ben ik nu toch wel een beetje fan van.
    En ik hou helemaal niet van smeerseltjes!! (zei ze iets te hard om nog overtuigend te zijn)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 12 september 2021 at 07:24

    Zoveel mooie nieuwe beautyproducten.
    Maar vooral de adventskalenders…..

    Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 september 2021 at 08:56

      Dat blijven toch heerlijke producten om naar uit te kijken he, zo’n box vol beautycadeautjes <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.