Huis & interieur

Webshop tip | MANGO Home interieur collectie

23 september 2021

MANGO Home interieur collectie
Zoals je weet heb ik een enorm zak voor het rondstruinen in interieurwinkels en webshops en er zijn door de jaren heen steeds meer kledingwinkels die een interieurcollectie lanceerden. Denk bijvoorbeeld aan Sissy Boy, ZARA en H&M waarvan de home-afdeling heel populair is en steeds uitgebreider wordt. En tot mijn verbazing zag ik ineens dat er ook een MANGO Home collectie bij is gekomen.. Love it!

‘Lees ook: Home | De Søstrene Grene herfstcollectie 2021.’

MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie

MANGO Home

De MANGO Home collectie lijkt zich nu nog vooral te focussen op accessoires zoals mooie decoratiekussens, kussenhoesjes, plaids, dekens, handdoeken, bedtextiel met mooie dekbedovertrekken en hoeslakens, textiel voor in de keuken – zoals stoffen servetten, tafellakens en theedoeken – en een deel interieurparfum zoals geurkaarsen en geurstokjes. En ik spotte ook een heerlijk zachte badjas.. Perfect voor de wellness @ home momentjes!

De kleuren zijn duidelijk heel klassiek gekozen met veel neutrale tonen en een natuurlijke uitstraling, waarbij de focus ligt op een mooie mix aan verschillende texturen, zachte stoffen, subtiele ton-sur-ton patronen en een zacht ingeweven werkje hier en daar en qua materialen zie je veel van (organisch) katoen, linnen en fluweel.

MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie MANGO Home interieur collectie

Pssst, ben je toch al lekker rond aan het snuffelen? Neem dan ook een kijkje bij de lingerie en Homewear collectie met prachtige simplistische pyjama’s, huispakken, mooie kanten beha’s en body’s, vesten, sloffen en huisslippers. Yes, persoonlijk word ik heel erg blij van deze minimalistische stijl en mooie, natuurlijke en zachte materialen :)

Beautyliefhebbers kunnen in de MANGO Home collectie ook hun hart ophalen, want er is ook een mooie collectie met beautyproducten zoals douchegels, handcrème, bodylotion en parfum bij gekomen. De producten komen in stijlvolle verpakkingen en de geuren klinken erg goed, dus daar ga ik zeker eens wat van proberen binnenkort.

–> Klik hier voor de website van MANGO om de complete interieurcollectie te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.