Fashion

Curvy fashion tip | De nieuwe Miljuschka by Wehkamp collectie

9 september 2021

Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021
Vanaf vandaag is de nieuwe Miljuschka by Wehkamp collectie verkrijgbaar en ik kan alvast zeggen dat deze hard zal gaan, want er zitten prachtige items tussen! Deze collectie voor het najaar is geïnspireerd op de Nederlandse natuur, Amsterdamse grachten en onze oud Hollandse Meesters. Lees verder voor meer informatie, de prachtige sfeerbeelden en welke items dé musthaves zullen zijn.

‘Lees ook: Fashion | De leukste plussize webwinkels op een rij!

Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021

Miljuschka by Wehkamp herfst collectie 2021

Na het grote succes van de voorgaande collecties lanceert Wehkamp vandaag opnieuw een exclusieve kledinglijn in samenwerking met Miljuschka Witzenhausen. Bloemrijke prints geïnspireerd op schilderijen van oude Hollandse Meesters uit het Rijksmuseum worden afgewisseld met de trends van nu, zoals het teddy gilet.

Je ziet in deze collectie duidelijk de vrouwelijke lijnen terug, die herkenbaar zijn voor deze kledinglijn. Sierlijk uitlopende jurken, een mooi accent op de taille, een losser mouwtje, vrouwelijke halslijnen en een stoere touch hier en daar. Het leuke is dat er deze keer niet enkel jurken in haar collectie terug te zien zijn, maar dat het is aangevuld met jassen (trendy puffer jackets!), een kimono, poncho’s en warme teddy gilets.

Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021 Miljuschka by Wehkamp collectie najaar/herfst 2021

De Miljuschka by Wehkamp collectie staat voor inclusiviteit en is verkrijgbaar vanaf kledingmaat 34/36 tot en met maat 56, de prijzen variëren tussen de €39,00 en €129,00. Leuk om naar uit te kijken: later dit jaar zal nog een feestelijke jurkencollectie speciaal voor de feestdagen gelanceerd worden.

De musthaves uit deze nieuwe Miljuschka by Wehkamp collectie zijn toch wel de teddy gilets (perfect als knusse throw over voor de overgang tussen de zomer en de herfst), de imitatieleren jurken, de mooie midijurk waar je veel kanten mee op kan en de maxi-jurk met prachtige groene minibloemenprint. Love it!

–> Klik hier om de volledige Miljuschka by Wehkamp collectie te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 9 september 2021 at 10:32

    Prachtige items.
    Ik ga meteen een kijkje nemen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.