Beauty

Foundation Friday | Rimmel The Multi-Tasker concealer

10 september 2021

Rimmel the Multi-Tasker concealer review
Dat je niet per se een foundation nodig hebt om je huid er egaler uit te laten zien, bewijst de nieuwe Rimmel The Multi-Tasker concealer. Een nieuw product dat vanaf komende week verkrijgbaar zal zijn en een echte musthave is; een concealer die camoufleert en egaliseert zónder in fijne lijntjes te trekken. Ik laat je in deze review zien hoe ik met dit product in no-time een egale basis creëer voor de rest van mijn make-up, zonder dat er een foundation aan te pas komt.

‘Lees ook: Foundation Friday | Rimmel Lasting Finish 25HR full coverage foundation.’

Rimmel the Multi-Tasker concealer review

Rimmel The Multi-Tasker concealer

De belofte

“Zeg ‘hello’ tegen je beste multi-getalenteerde BFF – The Multi-Tasker Concealer! Een make-up ‘must-have’ die onvolkomenheden verbergt, donkere kringen verheldert én camoufleert om je teint te egaliseren. Hoe? De grote, zachte applicator en de ultra blendbare, sterk dekkende vloeibare formule werken samen om een gerichte applicatie of volledige dekking van het gezicht te geven die de hele dag perfect blijft zitten.

Langdurige hoge dekking betekent niet dik en ‘cake’achtig. The Multi-Tasker Concealer heeft een lichtgewicht, niet-vette formule die niet vlekt, schilfert of er ‘cake’achtig uitziet op de huid. Deze slimme concealer gaat niet in de fijne lijntjes zitten, geeft niet af, is waterproof en gaat net zo lang mee als jij dat wilt. Bovendien zorgt de formule voor een 24-uur lang hydratatie-effect.”

Ingrediënten

Voor een concealer heeft de Rimmel The Multi-Tasker concealer een behoorlijke ingrediëntenlijst, maar er zitten voornamelijk kleurpigmenten, water, siliconen, glycerine, vitamine E, urea en hyaluronzuur in. En die laatste vier ingrediënten hebben zowel hydraterende als verzorgende eigenschappen; een fijne extra in een concealer met hoge dekking voor een niet te ‘droog’ resultaat.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Rimmel The Multi-Tasker concealer is officieel vanaf halverwege september verkrijgbaar, maar ik spotte hem al bij Wehkamp, Etos (1+1 actie!), bol.com en Kruidvat. De adviesverkoopprijs is €10,99/10ml en deze concealer is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en ondertonen.

Rimmel the Multi-Tasker concealer review Rimmel the Multi-Tasker concealer review

Review

De Rimmel The Multi-Tasker concealer komt in een wat dikkere huls en vooral de grotere sponsapplicator werkt heel prettig om het product aan te brengen. Je kan met het puntje heel gericht kleine plekjes aanstippen, maar de platte schuine top werkt ook fijn voor juist wat grotere delen.

Deze concealer bevat geen parfum en is praktisch geurloos, heet een gemiddelde textuur en tijdens het aanbrengen zie je direct de hoge dekking van het product. Hiermee krijg je zonder moeite met een kwast een medium dekking die op te bouwen is tot een volledige dekking wanneer je hem met je vinger ‘inklopt’ op de huid. Door de hoge dekking kan de concealer tijdens het aanbrengen wat stuggig aanvoelen, maar alsnog kan je hem zonder moeite mooi blenden zonder dat hij fijne lijntjes of rimpeltjes accentueert.

Rimmel the Multi-Tasker concealer review Rimmel the Multi-Tasker concealer review

Op de foto’s kan je goed zien hoe ik deze concealer als foundation gebruik: ik breng – op een goed gereinigde en gehydrateerde huid – een beetje aan op de brug van mijn neus, onder mijn ogen, naast de neusvleugels en aan de zijkanten van mijn kin. Hier zitten bij mij namelijk de meeste verkleuringen zoals roodheid, wallen en pigmentvlekken. Met een concealerbrush werk ik dit uit en wat er verder nog op de kwast achterblijft blend ik door op mijn voorhoofd en de rest van de huid zodat je geen harde lijnen met kleurverschil ziet.

Voor mij is de kleur 040 Ivory op dit moment een perfecte match; dit is één van de lichtere kleuren met een neutrale tot koele ondertoon die goed aansluit bij mijn sunkissed huid zo aan het eind van de zomer. Blij dat er dus nog lichtere kleurtjes verkrijgbaar zijn, zodat ik ook in de herfst en winter een goede match zal kunnen maken :)

Dit is echt zo’n supersnelle-altijd-goed 5-producten-5-minuten make-up look, perfect voor die haastige schoolrun ochtenden waarmee je toch fris voor de dag komt. Wat ik heb gebruikt? Enkel de Rimmel concealer uit dit artikel, poeder, een beetje frisroze blush, mascara en een gekleurde lipbalm. That’s all!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 10 september 2021 at 15:08

  Mag ik vragen welk poeder jij gebruikt?
  Ik vind deze erg mooi en het plaatje wel afmaken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2021 at 19:40

   Hi Donna, het is de ‘Hourglass Ambient Lighting Powder in Diffused Light’. Echt het perfecte poeder voor een mooie subtiele glow die het ook goed doet met droge huidjes. Love it! :)

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 10 september 2021 at 13:45

  Lijkt me een fijn product, maar zou deze ook geschikt zijn voor een droge vochtarme huid.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2021 at 19:41

   Hi Carla, ik denk het wel! Ik heb zelf ook een droge huid met hier en daar droge velletjes en droogtelijntjes en hij doet het er goed op. Zeker als je hem aanbrengt op een goed gehydrateerde huid en zachtjes ‘inklopt’ met je vingertop :)

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 10 september 2021 at 11:54

  Dat lijkt me wel ideaal. Hoe minder ik op mijn gezicht smeer, hoe beter.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 september 2021 at 09:57

  Wat een mooie en zeer goed dekkende concealer ;-)
  Nu ik ouder wordt moet ik er ook een gaan kopen….
  Zoveel zichtbare rimpels.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.