Mama & Kind

Kids | Sissy-Boy POP collectie

30 september 2021

Sissy-Boy POP Paola Reina poppenkleding
Ohhh, hier word ik zó enorm blij van! Dat komt natuurlijk omdat ik twee poppenmoedertjes in huis heb waarvan ik zeker weet dat ze dit ge-wel-dig gaan vinden, maar ik weet ook dat ik niet de enige ben hierin dus dit nieuwtje moet ik met je delen.. Sissy-Boy lanceert namelijk de POP collectie. Daarmee kan je kleine poppenmoeder of poppenvader twinnen met haar/zijn favoriete pop ♥

‘Lees ook: Mom talk | Waar moet je op letten bij de aanschaf van een kinderwagen?

Sissy-Boy POP Paola Reina poppenkleding

Sissy-Boy POP collectie

De Sissy-Boy POP collectie bestaat uit twee verschillende poppen en een leuke collectie aan poppenkleding. Zoals je ziet zijn het dezelfde poppen als de geliefde Paola Reina poppen, maar onthoud hiermee wel dat de kleding dus gemaakt is voor een middenslag speelgoedpop van zo’n 34 centimeter lang.

De Sissy-Boy poppenkleding is – heel duurzaam – gemaakt van het overschot aan stof dat gebruikt is voor de Sissy-Boy kids collecties. Doordat de kleuren en printjes overeenkomen met die van de kleding in de meisjes/kids collectie kunnen kinderen van hun favoriete pop een mini-me maken. Té schattig! Er zal bij iedere nieuwe collectie ook een nieuwe selectie poppenkleertjes worden toegevoegd, zodat je altijd kunt twinnen.

Sissy-Boy POP Paola Reina poppenkleding Sissy-Boy POP Paola Reina poppenkleding Sissy-Boy POP Paola Reina poppenkleding

–> Klik hier voor de gehele Sissy-Boy POP collectie. En als je dan toch al bij de kinderspulletjes rond aan het snuffelen bent, kijk dan ook eens bij de andere speelgoedartikelen. Ze hebben hier verrassend veel leuke spullen en eens een keer andere producten en andere merken dan bij veel speelgoedwinkels :)

De Paola Reina poppen zijn in deze collectie in twee varianten te koop voor €29,95 (exclusief kleertjes) en de poppenkleding varieert van €9,99 tot €14,99.

Nu schaf ik voor de meiden de laatste tijd wel vaker leuke kleding en ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit hiervan. Leuk dat ik de meiden nu ook af en toe blij kan maken met een setje voor zowel hunzelf als hun popjes. Hier gaan er in ieder geval een paar leuke items op het lijstje voor Sinterklaas straks. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 4 oktober 2021 at 10:53

  Okay. De poppenmoeder in mij zou dit geweldig gevonden hebben vroeger :D (Ik denk dat mijn oma nog wel eens kleding voor mij maakte én dan ook voor mijn pop. Maar dan breien. Iets met truien. Te lang geleden.)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 september 2021 at 19:10

  Zo schattig….
  Inderdaad voor jou dochters en om met de feestdagen te geven

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.