Huis & interieur

Home | Søstrene Grene herfstcollectie 2021

7 september 2021

Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021
Ondanks dat we nu nog even mogen genieten van een heerlijke nazomer, ben ik helemaal klaar voor de herfst. Kom maar op met de warme en diepe kleuren, kaarsen, dekentjes en chai latte. Love it! Ik werd dan ook helemaal enthousiast van de nieuwe Søstrene Grene herfstcollectie 2021. In dit artikel zie je heerlijk veel sfeerbeelden vol met leuke producten van dit betaalbare Deense lifestyle merk.

‘Lees ook: Binnenkijken | Nieuwe raamdecoratie & meer kleur.’

Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021

De Søstrene Grene herfst collectie 2021

Huiselijke harmonie staat centraal in de nieuwe collectie voor dit najaar. Er zijn weer heel veel nieuwe producten in het assortiment te vinden, waaronder mooie meubels, serviesgoed, glaswerk en keukenaccessoires, maar vooral weer heerlijk veel mooie decoratie om je interieur een update mee te kunnen geven. Supertof om te zien dat ook de populaire teddystoel in dit nieuwe seizoen terug te vinden is en nu vergezeld wordt met een poef in zachte teddystof, die in twee maten verkrijgbaar is.

En je hebt het misschien al op de foto’s gespot; Søstrene Grene lanceert voor het eerst een eigen postercollectie. Deze bestaat uit 12 posters waarmee je bijvoorbeeld een eigen art wall kan samenstellen. Alle posters zijn gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en de bijpassende houten lijsten – ook bij Søstrene Grene verkrijgbaar – zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.

Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021 Sostrene Grene herfst/najaar collectie 2021

Verkrijgbaarheid

De nieuwe Søstrene Grene herfstcollectie 2021 is online vanaf 15 september en in de winkels vanaf 16 september verkrijgbaar. Je kan hiervoor terecht bij de Søstrene Grene winkels in Nederland die je kan vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er Søstrene Grene winkels in Brussel en Antwerpen.

–> Klik hier voor de Søstrene Grene webwinkel.

Mijn favorieten? De minimalistische goudkleurige kaarsenhouder voor een stompkaars, de gekleurde glazen in amber/okerkleur, de teddy poef en ik ga ook zeker even kijken voor wat nieuwe theedoeken.. Dat wordt weer even goed de webshop in de gaten houden wanneer er wat online komt (en stiekem hoop ik dat er nog een aanvulling op deze collectie komt met plaids en kussens in rijke zachte stoffen in warme kleuren :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 8 september 2021 at 12:31

  Oooohhhh de teddy poef, geweldig!!
  De bloempot met eronder de schotel met golvende rand vind ik ook erg mooi.
  Ga zeker op een website bezoekje. Als ik in Amersfoort kom ga ik er ook altijd even binnen kijken.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 september 2021 at 19:19

  Fijn dat de prachtige natuurlijke teinten in de herfst en winter doorgaan…..
  Dit maakt de donkere dagen vrolijk….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.