Mama & Kind

Kids tip | Armbandje met geboortesteen van KAYA Sieraden

18 oktober 2021

KAYA Sieraden armbandje geboortesteen
Met twee kleine ekstertjes in huis is het altijd oppassen geblazen met mijn eigen sieraden.. Helemaal sinds de armbandjes die de meiden bij hun geboorte kregen toch echt niet meer passen, grote zus in de ontdekkende fase van ‘accessoires’ zit bij het aankleden en de jongste natuurlijk mee wil doen :) Té leuk dan ook dat ik voor beide meiden een gepersonaliseerd armbandje van KAYA Sieraden kreeg. Ik laat ze graag aan jullie zien als inspiratie voor een cadeautip én mag ik 2x een leuk shoptegoed voor deze webwinkel verloten!

‘Lees ook: Kids | GOT BAG rugzakjes van oceaanplastic.’

KAYA Sieraden armbandje geboortesteen

KAYA Sieraden

“Dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen”

Deze woorden van de 5-jarige dochter van Tanja inspireerde haar om in 2012 haar eigen webshop met sieraden te starten. Dochter Kaya wilde namelijk niets liever dan een matching sieradensetje met haar moeder kunnen dragen. Ze konden niet vinden wat ze zochten, dus besloot Tanja het zelf te gaan ontwerpen. Van het één kwam het ander en al snel was KAYA Sieraden geboren: een webwinkel met vooral gepersonaliseerde sieraden voor mama en haar mini-me.

Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid, werken ze er met een heel team en zijn er al meer 170.000 bestellingen geplaatst. Wow! Van handmatig rijgen en graveren en bestellingen inpakken aan de keukentafel tot aan een eigen kantoorpand, laser graveermachines en werken met een team van dertig man.

Bij KAYA Sieraden kan je nog steeds terecht voor mini & me sieraden zoals matching armbandjes, maar je kan er terecht voor veel meer! Denk aan sieraden voor speciale gelegenheden zoals doop of communie, vader-zoon sieraden, twinning setjes voor de kinderen onderling, sieraden met vingerafdruk en oorbellen en een sieraad zoals een armband graveren kan door de graveermachines zelfs gedaan worden in eigen handschrift. Hoe tof is dat?!

KAYA Sieraden armbandje geboortesteen KAYA Sieraden armbandje geboortesteen KAYA Sieraden armbandje geboortesteen

Armbandjes met geboortesteen

Ik ontving voor beide meiden een prachtig armbandje in rosé verguld 925 Sterling zilver, met een bar waar hun naam in gegraveerd staat en er hangt aan het armbandje ook nog een Swarovski geboortesteentje. Shae en Cate zijn beide in januari jarig, dus voor hun is dat een dieprood steentje in de kleur van granaat. Zo is het helemaal een persoonlijk sieraad en ze zijn er beide enorm blij mee. Té schattig om ze er trots naar te zien staren als ze hem dragen ♥

Leuk detail: elk sieraad wordt geleverd in een mooi sieradendoosje met zilverpoetsdoekje en een wenskaartje waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven.

KAYA Sieraden armbandje geboortesteen

Winactie

In samenwerking met KAYA Sieraden mag ik 2x een shoptegoed met een waarde van €40,- per bon weggeven. Daar kan je bijvoorbeeld zo’n zelfde armbandje mee bestellen, of wellicht ga je voor iets anders leuks voor je kind(eren) óf als cadeautje voor jezelf!

Hoe maak je kans?
– Neem een kijkje op de website van KAYA Sieraden en snuffel door het assortiment
– als jij het shoptegoed wint, waar zou jij dan voor kiezen?
– laat jouw voorkeur achter onder dit artikel met een korte motivatie :)

Good luck!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 24 oktober 2021, 23.59 uur. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van anne bolijn
  Reply anne bolijn 27 oktober 2021 at 13:48

  Slavenarmband ‘Classic met Gravure’ en dan wil ik de 3 namen van mijn kinderen in een armband zetten. Leuk in 3 verschillende kleuren, kan ik ze later nog mee geven als ik te oud ben om ze zelf te dragen.

 • Avatar van Linda Smeets
  Reply Linda Smeets 24 oktober 2021 at 18:10

  Prachtige veelzijdige collectie sieraden! Mijn voorkeur gaat o.a. uit naar de ‘Gepersonaliseerde Zilveren Jasseron Bedelarmband met Gravure’. Dit zou een enorm mooi en bijzonder kerstcadeau zijn voor onze dochter Alicia.

 • Avatar van Imke Jager
  Reply Imke Jager 24 oktober 2021 at 17:04

  el leuks gezien maar voor de meiden ga ik voor Zilveren Ketting ‘Mini Heart’

 • Avatar van Janine
  Reply Janine 24 oktober 2021 at 15:27

  Zoveel keuze, dat wordt lastig kiezen! :-) Maar ik denk dat ik zou gaan voor ketting ‘blaadje’ :-D Super mooi voor de feestdagen. Ik ga duimen!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 24 oktober 2021 at 14:34

  Ik vind de volgende sieraad erg mooi = Gepersonaliseerde Armband ‘Classic Bar’ met Bedel, ik doe erg graag mee 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 oktober 2021 at 15:40

  Oh wat zullen ze blij geweest zijn met deze mooie verrassing! Ik heb al een aantal juwelen van hen en de armband ‘cute balls’ met hartje staat nog op mijn verlanglijst. Deze zou ik dus meteen bestellen 😉

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 23 oktober 2021 at 07:46

  Wat een toffe sieraden heeft Kaya. Wat ik erg leuk vind is dat zij aan de vaders, maar ook aan de zonen hebben gedacht! Met zo’n stoere vader-zoon armbandenset kan ik nu ook twinnen met mijn zoon!

 • Avatar van co
  Reply co 22 oktober 2021 at 18:24

  ik zou gaan voor het Babyarmbandje met Naam I Roze Zirkonia voor mijn eerste kleindochter die binnenkort geboren wordt.

 • Avatar van co
  Reply co 22 oktober 2021 at 18:17

  ik zou het Babyarmbandje met Naam I Roze Zirkonia kiezen voor mijn eerste kleindochter die binnenkort geboren wordt.

 • Avatar van Syl
  Reply Syl 22 oktober 2021 at 17:20

  Ik zou de ketting met initiaal kiezen, mijn vriend heeft een tattoo met mijn naam dus dit wordt dan mijn ‘tattoo’ met zijn letter ;-)

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 22 oktober 2021 at 17:17

  Ketting ‘egeltje’omdat we al twee keer een egel in onze tuin hebben gezien 🦔😊 , ik zou dan ketting met ‘eekhoorn’ er nog bijdoen met bijbetaling omdat wij vroeger tuis , je raad het al, een jong eekhoorntje hadden 🐿

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 22 oktober 2021 at 16:06

  Ik denk dat ik mijn dochter zou verrassen met oorbellen, zoals de creolen ‘pink butterfly’. Die zou ze prachtig vinden!

 • Avatar van Sylvia T
  Reply Sylvia T 22 oktober 2021 at 15:14

  Zo mooi die armbandjes, ik snap wel dat ze er trots op zijn! Ik zou zelf een ketting met geboortestenen en letters van onze jongens gaan, zo’n mooie blijvende herinnering!

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 22 oktober 2021 at 08:17

  Omdat mijn lieve zusje binnenkort voor onbepaalde tijd naar het buitenland vertrekt, ben ik op zoek naar een persoonlijk cadeautje. Na het lezen van jouw blog weet ik het ineens! Ik zou graag 2 dezelfde armbandjes kiezen met onze initialen, zodat ik haar altijd dichtbij me heb en andersom!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 21 oktober 2021 at 11:52

  Voor mijn dementerende moeder zou ik graag een geboortesteenring met de namen van de kinderen kopen van het tegoed. Als ze de namen weer even kwijt is, hoeft ze alleen maar even naar haar hand te kijken.

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 21 oktober 2021 at 07:02

  Wat een mooie sieraden bij Kaya! Ik zou mijn vriendin, de spil in ons gezin, graag verrassen met een ketting met de geboortestenen van onze kids. Na diverse diagnoses dit jaar, zijn deze van grotere betekenis dan ooit tevoren!

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 20 oktober 2021 at 21:48

  Wauw, wat een leuke winactie! Ik heb sinds kort de overstap gemaakt van zilveren sieraden naar goud, omdat ik dit mooier vind bij mijn rode haren. Ik ben dus echt op zoek naar mooie gouden accessoires, en die heb ik zeker kunnen vinden bij Kaya! Ik zou gaan voor de Sunflower oorbellen en de Bolletjes armband, ik vind ze écht prachtig. Ik ga duimen! 🍀

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 20 oktober 2021 at 19:41

  Wat een prachtige, bijzondere en persoonlijke sieraden heeft Kaya toch! Ik heb mijn beide nichten bij de geboorte van hun dochters al een moeder-dochter armbandje gegeven. Ik zou nog graag mijn eigen moeder willen verrassen met een Geboortesteen ketting. Super gaaf Kerstcadeautje!

 • Avatar van Grace
  Reply Grace 20 oktober 2021 at 18:05

  Oh zoveel keuze! Maar ik ga dan voor een Medaillon Ketting met Letter voor Foto. Vind het altijd leuk om mijn kind(eren) te showen! En zou direct een mooi baarcadeau zijn.

 • Avatar van kwak1983
  Reply kwak1983 20 oktober 2021 at 16:13

  Als man die weinig met sieraden heeft of het uberhaupt draagt, vind ik de “Roestvrijstalen Heren Schakelarmband ‘Braided Metal'” toch wel erg stoer. Die zou ik zeker dragen!

 • Avatar van Tiny Hurkens
  Reply Tiny Hurkens 20 oktober 2021 at 15:04

  , ik zou een ketting met geboortesteen voor mijn kleindochter kiezen

 • Avatar van anja
  Reply anja 20 oktober 2021 at 14:34

  ik zou heeeel graag een mooi kettinkje met de naam van mijn zoontje willen ( hij heeft de andere kapot gemaakt )

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 20 oktober 2021 at 12:49

  Met dit fijne shoptegoed zou ik dolgraag iets moois voor mijn mama kiezen; een mooi persoonlijk sieraad met onze initialen en iets dat staat voor kracht en verbondenheid. Hopelijk sterkt haar dit tijdens de lange weg die zij nog moet bewandelen tegen haar strijd met betrekking tot haar gezondheid. Ondanks de grote afstand, waardoor wij niet altijd zomaar even makkelijk langs kunnen gaan, zijn we zo toch altijd heel dichtbij haar!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 20 oktober 2021 at 12:37

  Wat een leuke webshop! ik zou voor een mooi ringetje erbij gaan, zoals de veertjes :)

 • Avatar van Esmeralda Vos
  Reply Esmeralda Vos 20 oktober 2021 at 11:56

  Ik zou dan heel graag 2 armbandjes willen, 1 voor mijn dochter en 1 voor mij. ik denk dat het die met panda’s wordt voor mijn dochter en met een geboortesteen voor mij. Zo wordt de band tussen mij en mijn dochter nog groter

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 20 oktober 2021 at 11:56

  Tijdens de uitvaart van mijn moeder was mijn dochtertje ontroostbaar dat oma niet meer bij ons zou zijn, totdat er een prachtige vlinder voorbij kwam. Ze had enkele dagen daarvoor in een film gezien dat mensen soms in andere vormen terug komen om bij hun dierbaren te zijn, sindsdien gelooft ze stellig dat dat oma was. Ik zou haar met liefde het bedelkettinkje kopen met het bedeltje van een vlindertje, hartje en bloemetje om haar iets te schenken dat haar het gevoel geeft dat oma altijd bij haar is.

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 20 oktober 2021 at 10:11

  Wat een leuke winactie, ik zou een ketting met geboortesteen ( sterrenbeeld ) kiezen voor mijn nichtje.

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 20 oktober 2021 at 09:02

  Of de dubbele gravure <3

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 20 oktober 2021 at 09:01

  Ik zou gaan voor een nieuwe slaven armband… Een zilveren met de naam van mijn zoontje erop en in het romeins zijn geboortedatum. Ik heb bij z’n geboorte zo’n armband gehad maar deze is helaas stuk gegaan, sluiting werkte niet meer goed en was niet meer te repareren. Ik zou deze dus graag opnieuw willen. Zo dierbaar en gemis om mijn arm. Ik ga dus duimen! De rest van het shoptegoed zou ik iets kopen van zijn geboortesteen/geboortejaar…

 • Avatar van Saskia Gluvers
  Reply Saskia Gluvers 20 oktober 2021 at 07:42

  Ik zou kiezen voor Gepersonaliseerde Moeder & Dochter Parelarmband voor mijn bruidsmeisjes. Die met het vlindertje eraan omdat mensen me net een vlindertje vinden. En ik zie ze al kijken naar de armbandjes net als jij het heb beschreven. Wat zouden ze mooi fonkelen tijdens de bruiloft.
  Groet Saskia

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 20 oktober 2021 at 00:24

  Een zilveren ketting met geboortesteen en -bloem voor mijzelf!

 • Avatar van Lee-Ann
  Reply Lee-Ann 19 oktober 2021 at 23:20

  Heel erg leuk. Ik neem in ieder geval de kinderoorbellen unicorn voor mijn kleine zusje

 • Avatar van Angelique Huijnen
  Reply Angelique Huijnen 19 oktober 2021 at 20:47

  Super mooi.! Ik zou ook voor deze prachtige armbandjes gaan, vind ze echt geweldig.
  ook deze lieve kettingen vind ik super,
  https://www.kayasieraden.nl/nl/wenskaart-de-band-tussen-zusjes-gold-hearts.html

  Dit zou een mooi kado zijn voor me meisje Anne die ook echt heel lief is voor haar klein zusje Olivia. Zo speciaal de band die ze samen al hebben. Ze verdienen deze mooi armbandjes.♡♡♡

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 19 oktober 2021 at 20:42

  Wat een waanzinnige mooie prijs is dit om te winnen Curvacious. Ik zou van deze fijne bon een prachtige Armband ‘Classic Bar’ met Geboortesteen https://www.kayasieraden.nl/nl/armband-classic-bar-met-naam-gravure-copy.html uitzoeken voor mijn dochter met een geboortesteentje van haar zoontje. Zij kan wel iets positiefs gebruiken na al het vervelende nieuws wat zij afgelopen tijd hebben gekregen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 oktober 2021 at 19:53

  Wat een MOOI MERK!! Wat loot ik dollgraagg mee voor mijn lieve schoondochter Macey en mijn lieve kleindochtertje Djailyn, zij zijn echt MINI-ME!! Djailyn heeft sinds kort ook oorbelletjes en zij zouden dit helemaal geweldiggg leuk vinden, zowel de matching set connected als o.a. de kinderarmband Lieveheersbeestje etc. TE VEEL leuks! Heel veel leuke ideeen. Ook Djailyn (ruim 4 jaar) probeert veel van haar mama’s accessoires uit, dus zou superleuk voor hen zijn! Liked en actie openbaar Gedeeld met mijn facebookvrienden en duimen voor mijn lieve schoondochter en kleindochtertje. En dan te bedenken dat ik al 4 kleinkinderen heb..

 • Avatar van Amber de Wolf
  Reply Amber de Wolf 19 oktober 2021 at 19:32

  Ketting met geboortesteen.lijkt me een heel mooi cadeau voor mijn nichtje haar vijftiende verjaardag 😊

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 19 oktober 2021 at 18:36

  Wat een leuke sieraden, ik zou voor een mooie zilveren ring gaan met een geboortesteen :-) ben niet zo van de armbandjes maar zo’n prachtige ring zou prachtig staan!

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 19 oktober 2021 at 18:33

  Vergulde Ketting met Inline Geboortesteen en Sterrenbeeld Bedel – het sterrenbeeld (Ram) van mijn vriend die ik door Corona nu al 1.5 jaar niet heb kunnen zien

 • Avatar van Lynn Klaassen
  Reply Lynn Klaassen 19 oktober 2021 at 17:23

  Wat een originele items zie ik op deze site. Als ik zou winnen zou ik kiezen voor de geboortesteenring met Gravure. Hier kunnen precies de twee namen van mijn kinderen op.

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 19 oktober 2021 at 16:09

  Voor sinterklaas kopen we altijd een paar kleine cadeautjes voor de neefjes en nichtjes. Een armbandje vinden mijn nichtjes vast geweldig. En een feestje om te geven in een mooie verpakking.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 19 oktober 2021 at 15:22

  Mooie armbandjes! Ik zou mijn dochter er graag eentje voor haar verjaardag willen laten uitkiezen. Ze houdt van zilver en ik denk dat ze de cute star met naam wel leuk zal vinden. Uiteraard laat ik haar zelf kiezen want ze heeft een eigen willetje.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 19 oktober 2021 at 15:16

  mezelf al lang niet meer verwend dus ik zou graag voor een naamketting gaan voor mezelf (voorkeur voor deze https://www.kayasieraden.nl/nl/ketting-met-naam-love-sterling-zilver.html). Ik kan namelijk de komende maanden geen nieuwe kleding kopen omdat ik hopelijk veel ga afvallen (nog 25 a 30 kg te gaan) maar met een nieuw juweel straal ik toch weer :-)

 • Avatar van Gerrie
  Reply Gerrie 19 oktober 2021 at 15:08

  Ik zou voor de ketting met geboortesteen en disc, aangezien deze echt persoonlijk is en ik nog niet zo’n ketting heb. Het zou echt betekenis geven en laten zien wie ik ben!

 • Avatar van Trijn
  Reply Trijn 19 oktober 2021 at 14:23

  Kaya zeker bekent ik heb al gekocht een ketting voor mijn man, armband voor mijn dochter ,leren bandje voor mijn andere dochter, halskettinkje voor mijzelf dus eigenlijk moet er dn voor mij nog een armbandje bij!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 19 oktober 2021 at 14:02

  Zou voor armbandje gaan met de naam van me zoontje

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 19 oktober 2021 at 13:19

  Ik vind de Kaya sieraden echt prachtig en zou heel graag de zilveren baby armband cadeau willen geven aan mijn broer en schoonzus die over een paar weken hun eerste kindje verwachten! Met het bedeltje vind ik het mooist. Lijkt me een mooi cadeau om te geven.

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 19 oktober 2021 at 13:09

  Wat een leuke actie. ik ben al zeker bekend met kaya want ik heb daar al diverse sieraden besteld. mijn dochter van 10 krijgt ook steeds meer een eigen smaak dus ik zou haar verrassen met iets moois: https://www.kayasieraden.nl/nl/ketting-elegant-disc-met-initiaal-kies-je-kleur-co.html

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 oktober 2021 at 13:00

  Top actie…..
  Ikzelf zou gaan voor een armband met letter en een geboortesteen…..
  https://www.kayasieraden.nl/nl/armband-met-geboortestenen-letter.html

  Xoxo

 • Avatar van An
  Reply An 19 oktober 2021 at 12:47

  Voor mij voor mijn eerste kleinkind dit prachtige kettinkje hoe trots kun je zijn https://www.kayasieraden.nl/nl/ketting-geboortesteen-sterrenbeeld-verguld.html

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 19 oktober 2021 at 12:37

  Ik ga voor zo’n zelfde armbandje voor mijn dochter Evi. Zelf had ik het vroeger ook echt te schattig 🥰

 • Avatar van milou
  Reply milou 19 oktober 2021 at 12:26

  Wat een mooi assortiment hebben ze! Ik zou voor een mooie ketting met intitialen gaan. Subtiel en persoonlijk door de gravure.

 • Avatar van Manuel
  Reply Manuel 19 oktober 2021 at 11:45

  Ik zou absoluut gaan voor de armband met wenskaart “dochter”. Met woorden ben ik niet zo goed, hiermee zou ik mijn dochter kunnen laten zien hoe gek ik op haar ben!

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 19 oktober 2021 at 11:41

  Een ring met de naam van mijn (overleden) zoon.

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 19 oktober 2021 at 10:47

  Een ring met de geboortestenen van mijn kinderen. Lijkt me prachtig.

 • Avatar van Thomas Geurts
  Reply Thomas Geurts 19 oktober 2021 at 10:24

  Ik zou kiezen voor een Armband van Zwart Leer met Initialen van de kinderen, dan heb ik ze altijd bij me. En dan nog een paar oorbellen erbij voor mijn dochtertje (die heeft sindskort gaatjes). Die zou de pompoen-oorbelletjes zeker schitterend vinden!

 • Avatar van Monica HB
  Reply Monica HB 19 oktober 2021 at 10:16

  https://www.kayasieraden.nl/nl/gepersonaliseerde-zwarte-heren-armband.html

  Deze stoere leren armband voor mijn puberzoon! Zo gaaf dat er bij Kaya zulke mooie sieraden voor jonge kerels zijn.

 • Avatar van S. v Bregt
  Reply S. v Bregt 19 oktober 2021 at 10:16

  Ik zou gaan voor de geboortesteen ring. Hoe gaaf zou het zijn om met de drie geboortestenen van mijn kindjes te mogen pronken.

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 19 oktober 2021 at 09:53

  Ik zou het armbandje qute stars voor mijn nichtje uitkiezen. En daar nog een paar leuke oorbelletjes bij. Leuk voor de aankomende feestdagen!

 • Avatar van pam maas
  Reply pam maas 19 oktober 2021 at 09:43

  ik zou 2x een minimalistisch kettinkje met hartje kiezen, deze is dan voor mijn dochter (die in Thailand woont en binnenkort na jaren een kort bezoekje aan NL kan gaan brengen) en eentje voor mezelf zodat we met elkaar verbonden zijn , ook al is ze bijna aan de andere kant van de wereld. Wat een mooi cadeau zou dat zijn

 • Avatar van Diana van os
  Reply Diana van os 19 oktober 2021 at 09:39

  Wauw wat een geweldige winactie ! Ik doe heel graag mee ,als ik zou winnen wil ik heel graag Gepersonaliseerde Zilveren Armband ‘Classic Bar’ met Geboortesteen voor mijn dochter alisha ze is bijna 3 maandjes oud .

 • Avatar van Cindy Framke
  Reply Cindy Framke 19 oktober 2021 at 09:10

  Wauw gaaf! Ik zou kiezen voor de ketting met geboortestenen naar keuze. Die vind ik erg mooi. Dat wordt dan een ketting met 3 steentjes van mijn 3 dochtertjes.

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 19 oktober 2021 at 08:24

  Ik zou de zilveren loving heart creolen voor mijn dochter kopen en omdat er nog wat tegoed overblijft een mooi setje oorbellen voor mezelf!

 • Avatar van Linda tromp
  Reply Linda tromp 19 oktober 2021 at 08:17

  Een armbandje met de geboorte stenen van mijn tweeling wowww

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 19 oktober 2021 at 08:09

  Een armbandje voor mijn dochter die 2 weken geleden moeder geworden is

 • Avatar van Astrid van Rekom
  Reply Astrid van Rekom 19 oktober 2021 at 07:48

  Wat een keuze, ik vind de bedelarmband Bali erg leuk, maar ook de jasseron voor bedeltjes.

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 19 oktober 2021 at 07:36

  Wat een leuke winactie! Heb even op de website gekeken, maar zie zoveel mooie dingen, dat ik moeite heb om een keuze te maken! Voor mijn dochtertje van 4 die dol is op “Unicorns” zag ik een super mooi kinderarmbandje “Glitter Unicorn” en een mooie roze Unicorn kinderring. Voor mijn zoontje van 6 die dol is op de ouderwetse “bruine” molens zag ik een heel mooi bedeltje van een zilveren molen. Ik zou hen héél graag hiermee willen verrassen als cadeautje!

 • Avatar van lies
  Reply lies 19 oktober 2021 at 07:29

  Als ik zou winnen kies ik voor de armband van ‘Armband ‘Infinity Crystal’

  Oneindige liefde voor mijn 2 kinderen!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 19 oktober 2021 at 07:15

  Ooooh wat mooi allemaal ik zou voor de dubbel bangle gaan met gravure.

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 19 oktober 2021 at 06:54

  Wat lief zo een mooi armbandje met geboorte steen erin

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 18 oktober 2021 at 22:41

  Ik vind de ketting met disc en geboortesteen erg mooi. Ik heb helaas geen kleindochter dus ik zou dan iets voor mezelf kiezen. Ik vind de sieraden van Kaya geweldig.

 • Avatar van Renee van Oudshoorn
  Reply Renee van Oudshoorn 18 oktober 2021 at 22:37

  Hi Desirée, ik doe graag mee voor een prachtig rose gouden armbandje met de naam van mijn dochter Amber erop ❤️Liefs Renée

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 18 oktober 2021 at 22:08

  Zou zeker voor een geboorte armbandje gaan voor ons meisje🌟🍀 als ze zou winnen zou ze zeggen mam kijk ik ben een prinses 🥰

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 18 oktober 2021 at 21:52

  Ohh, ik heb Kaya net afgelopen week ontdekt, wat grappig dat jij er nu een artikel over plaatst! Onze oudste dochter wil graag oorbellen, en de jongste dus ook, haha. Ik zou het tegoed dus gebruiken voor leuke oorbelletjes! Waarschijnlijk eenhoorns en paarden voor de oudste en regenboogjes voor de jongste :)

 • Avatar van Jacqueline van de Manakker
  Reply Jacqueline van de Manakker 18 oktober 2021 at 21:44

  Het armbandje met de geboortesteen is echt geweldig leuk, dus denk dus dat dit het moet worden voor 1 van de dames hier

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 18 oktober 2021 at 21:09

  Heel graag zo’n gegraveerd naamarmbandje. Ons dochtertje wordt in januari 2 en heeft nog steeds haar armbandje om van toen ze 4 maanden was (ze is niet zo groot) maar daardoor is wel de naam en de geboortedatum er bijna af, dus een nieuwe is zeer welkom.

 • Avatar van Sharon Romijn-Hoekstra
  Reply Sharon Romijn-Hoekstra 18 oktober 2021 at 20:44

  Ik zou gaan voor een armbandje!! Mijn dochtertje mag dat dan voor haarzelf uit zoeken. 🥰 Ze is gek op sieraden bij mama en wilt het zelf ook zo graag. ❤️

 • Avatar van Vivian Bauptit
  Reply Vivian Bauptit 18 oktober 2021 at 20:34

  Ik zou gaan voor de Armband ‘Infinity’ 2 namen met de namen van ons kinderen. Waarom ik dit graag zou willen winnen omdat het echt van emotionele waarde voor mij zal zijn en ik hier echt oprecht heel erg blij en dankbaar mee zal zijn vanwege speciale redenen.
  Super leuke winactie ze hebben prachtige sieraden!

 • Avatar van Sandy van Hengel
  Reply Sandy van Hengel 18 oktober 2021 at 20:29

  Slavenarmband ‘Classic met Gravure vind ik echt mooi met de namen van mijn zoons erop. We zijn samen na moeilijke tijden een sterk team geworden en dit zou een mooi symbool zijn

 • Avatar van elisabeth maria martina mols
  Reply elisabeth maria martina mols 18 oktober 2021 at 20:19

  https://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-ketting-ring-glitter-unicorn-copy.html
  voor een jarige job helemaal top, mijn kleindochter maakt hier vast dolgraag kans op

 • Avatar van Ellen J
  Reply Ellen J 18 oktober 2021 at 20:10

  Leuk!!
  Ik doe graag mee om een mooie armband te winnen voor mijn man.
  Ik vind de Zwarte Rundleren Herenarmband met Gravure erg mooi. Met de namen van onze (sterren)kindjes.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 18 oktober 2021 at 20:08

  Prachtig! Origineel! Ik zou een mooi armbandje met bedel kopen voor m’n lieve oma. Daarin de letters van de voornamen van haar 4 kleindochters gegraveerd. Wat een mooi gebaar voor haar 80e verjaardag!! Geven is zoveel leuker dan nemen!

 • Avatar van K. Jansen
  Reply K. Jansen 18 oktober 2021 at 20:00

  Waaaw! Wat een super leuke gepersonaliseerde sieraden hebben ze bij Kaya!! 🥰 ik zou gaan voor de Babyarmbandje met Naam I Roze Zirkonia
  Voor mijn dochtertje van 2! Wat een super leuk cadeautje zou dit zijn voor haar! Ze is echt een meisje meisje 👧🏼

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 18 oktober 2021 at 19:39

  Ik zou iets kiezen met de geboortestenen van mijn dochters, leuk voor onder de kerstboom

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.