Beauty

Infralash eyeliner door Brows by Ellis

20 oktober 2021

infralash eyeliner PMU Ellis Schultze Brows by Ellis
Het is alweer zo’n twee jaar geleden dat ik ombre powder brows liet zetten door Silk PMU (voorheen Brows by Ellis) en nog steeds ben ik hier iedere dag blij mee. Het maakt voor mijn gezicht (en tijdschema ;) een groot verschil dat ik iedere dag opsta met mooi gevormde en volle maar toch natuurlijke wenkbrauwen. Oordeel zelf ;) Inmiddels heb ik ook al vaker een brow lift/brow lamination bij haar uit laten voeren en durfde ik ook de infralash eyeliner aan. Ik vertel je hier graag meer over én laat je het resultaat ervan zien!

infralash eyeliner PMU Ellis Schultze Brows by Ellis

Permanente make-up | Infralash eyeliner

De specialisatie van Ellis is toch wel het zetten van de ombre powder brows; een techniek waarbij er met permanente make-up (PMU) een wenkbrauw gezet wordt. Het resultaat is heel mooi, zacht en natuurlijk, alsof je met een wenkbrauwpoeder je wenkbrauwen hebt bijgewerkt. Heel anders qua resultaat dus dan de bekende microblading-techniek waarbij je duidelijke ‘streepjes’ als wenkbrauwen ziet en waardoor helaas vaak littekenweefsel ontstaat door de ‘mesjes’ van het apparaatje waarmee ze gezet worden.

Bij het zetten van de infralash eyeliner wordt hetzelfde soort apparaatje gebruikt als bij de ombre powder brows, dat doet denken aan een tattoonaald; heel dun en fijntjes waardoor Ellis heel precies te werk kan gaan.

Een infralash eyeliner, ook wel deepliner of shadowliner genoemd, is een behandeling waarbij er dus met permanente make-up een lijntje bij de wimperrand wordt gezet. Waar een permanente eyeliner een lijntje bóven de wimperrand creëert, wordt bij een infralash eyeliner een heel fijn lijntje tússen de wimperhaartjes gezet. Hierdoor krijg je een heel subtiel effect dat je ogen sprekender maakt en de wimperaanzet voller laat ogen. En het geeft je ogen net even die meer intense look. Love it!

Wat kan je verwachten?

1. Je bespreekt samen met Ellis je wensen en vervolgens worden je ogen gereinigd zodat er met een schoon canvas gewerkt kan worden
2. In meerdere dunne laagjes wordt de infralash eyeliner opgebouwd tot het lijntje mooi egaal is en intens genoeg is voor een mooi resultaat, tussendoor wordt af en toe een verdovende lotion aangebracht zodat de behandeling zelf eigenlijk zo goed als pijnloos is (persoonlijk vond ik het soms zelfs ‘lekker kriebelig’ aanvoelen :)
3. De behandeling duurt in totaal zo’n anderhalf tot twee uur
4. Naderhand mag je een week lang geen mascara gebruiken en ook je ogen niet nat maken en na een paar dagen zullen je ogen een klein beetje gaan jeuken. Dit betekent dat je ooglid op die plek aan het helen is, er kunnen af en toe wat kleine korstjes loslaten die je voorzichtig met een wattenstaafje in je binnenste ooghoek kan verwijderen en na gemiddeld een week is het geheel genezen
5. Na een aantal weken plan je samen een nabehandeling in, voor het perfectioneren van je infralash behandeling.

Wat kost deze behandeling?

Het laten zetten van een infralash eyeliner bij Brows by Ellis kost €225,- voor de bovenste wimperrand en €175,- voor de onderste wimperrand. Dit is inclusief een nabehandeling. Het resultaat zal zo’n anderhalf tot twee jaar mooi zichtbaar blijven maar je kan eventueel tussendoor een kleurboost/touch-up behandeling laten uitvoeren voor het mooiste effect iedere dag, het hele jaar door.

–> Klik hier voor de website van Silk PMU voor meer informatie. En bekijk zeker eens haar prachtige werk op de Instagram van Silk PMU.

infralash eyeliner PMU Ellis Schultze Brows by Ellis

Ik ben in ieder geval heel erg blij met het resultaat van deze behandeling. Het duurde even voordat ik de moed bij elkaar had verzameld, want eerlijk is eerlijk: een tattoopen zo dicht bij je oog is toch best spannend én ik was wat bang voor een te hard lijntje boven mijn oog. Maar nadat ik het ene na het andere mooie resultaat voorbij zag komen op Instagram durfde ik het aan. Je kan op onderstaande foto goed het effect ervan direct na de behandeling zien. Nadat het eenmaal geheeld is is het resultaat heel natuurlijk en zacht, maar toch opvallend genoeg. Ik vind mijn blik er net even wat meer open en sprekend door geworden. En leuk dat het een aantal van jullie al was opgevallen met de Foundation Friday reeks en de full face make-upfoto’s :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 oktober 2021 at 15:31

  Heel mooi! Hier gaan het eerst mijn wenkbrauwen aan de beurt zijn, wat is dat toch mooi!

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 20 oktober 2021 at 15:18

  Het staat je erg mooi. Ik geloof zeker dat het samen met je wenkbrauwen tijd scheelt in de ochtend.
  Ik vind nu ik wat ouder word het wel moeilijker worden om de juiste kleuren te kiezen.

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 20 oktober 2021 at 11:38

  Niets dan lof over Ellis! Door jou bij haar terecht gekomen uit Breda! Ik ga ieder jaar terug voor m’n wenkbrauwen en nu gaat ze ook een fine line tattoo zetten bij me.. twijfel nu ook over een lijntje 😅 erg mooi en “af” zeg maar!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 20 oktober 2021 at 09:43

  Heel mooi gedaan en staat je super 😊

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 oktober 2021 at 09:32

  Wat ontzettend mooii!! Wat vakkundig 100% mooi gedaan! Maar jou gezicht is sowieso al zo mooi en egaal. Ik ga zeker kijken op de pagina van Ellis, want ik ben heel erg benieuwd, kende haar niet. Vooral wenkbrauwen vind ik zo lastig s morgens en veel werk allemaal. Mooi dat je dit deelt, zo durven wij dit ook sneller! Wat een vakvrouw!

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 20 oktober 2021 at 08:35

  Wow, echt heel mooi geworden!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 oktober 2021 at 07:07

  Oh dat dit kan….
  Petje af voor jou dat jij dit gedurft had.
  Ik weet niet of ik het zou laten doen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.