Eten & drinken

Kookboek tip | Oh my foodness!

31 oktober 2021

Oh My Foodness kookboek Sabine Koning
Dit pareltje van een kookboek vol comfortfoodrecepten wíl je hebben. Geloof me! Het is alweer het vierde kookboek van Sabine van foodblog Oh My Foodness en het is er wederom eentje waar ik heel blij van word. Er staan zoveel lekkere recepten in OH MY FOODNESS! en er zijn er hier in huis al verschillende gemaakt, maar de Speculoos-blondies met witte chocolade zijn toch wel echt een favorietje. Yum!

‘Lees ook: Recept | Blondies met witte chocolade en pistache.’

Oh My Foodness kookboek Sabine Koning

OH MY FOODNESS!

“Na het succes van het Guilty Pleasures kookboek schreef foodie Sabine Koning met Oh My Foodness! een nieuw boek vol échte lekkernijen. In dit onweerstaanbare nieuwe kookboek vind je 50 recepten waarin geen concessies worden gedaan. Zelfgemaakt brood met drie soorten kaas, een brownie-trifle met chocolademousse en vanilleroom, de welbekende Big Mac omgetoverd tot een pizza… Niets is te gek.

Met Oh My Foodness! heb je een kookboek in handen waar je instant trek van krijgt. Zoals we van Sabine gewend zijn, zijn de recepten niet te ingewikkeld en heb je geen waslijst aan ingrediënten nodig. Dol op comfort food en zin om los te gaan in de keuken? Met dit boek heb je alles wat je nodig hebt!”

Oh My Foodness! | Sabine Koning | ISBN 9789046827895 | Fontaine Uitgevers | €20,99 bol.com

Oh My Foodness kookboek Sabine Koning

Ohhh, wat heb ik toch een zwak voor Sabine. Inmiddels ken ik haar al heel wat jaren en is ze stiekem toch wel mijn favoriete foodblogger. Telkens weer komt ze met verrassende en vernieuwende recepten, schiet ze er ook nog eens prachtige foto’s van en is iets van haar hand namaken nog nooit mislukt. Geweldig ook hoe ze niet schuw is van een pakje boter of suiker en dat zorgt onder andere voor deze heerlijke speculoos-blondies met witte chocolade. Ze zijn heel eenvoudig om te maken, kúnnen eigenlijk niet mislukken en hebben een heerlijk moist en chewy mondgevoel. Love it!

In dit kookboek staan trouwens niet alleen zoete recepten voor koek, taart en toetjes, maar er staan ook heerlijke comfortfoodrecepten in voor je avondeten, partysnacks en ‘het betere broodwerk’. Een perfect cadeau ook voor de komende feestdagen, is het niet voor een ander dan wel voor jezelf.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.