Eten & drinken

Love it! | Stelton Emma kettle

25 oktober 2021

Stelton Emma waterkoker Deens design
Waar ik eigenlijk het hele jaar door een grote koffieliefhebber ben, verschuift dat in de herfst en winter toch wel naar een gedeelde eerste plek met thee. Vooral verwarmende smaken met gember of kaneel erin hebben mijn voorkeur en tegen een goede matcha of chai tea latte kan ik geen nee zeggen. Onmisbaar hiervoor is een goede waterkoker. En dan is deze Stelton Emma kettle ook nog eens prachtig om te zien! Een nieuw pronkstuk in onze keuken waar ik je graag meer over vertel én ik mag er ook nog iemand anders mee gaan verrassen. Good luck!

‘Lees ook: Hét recept voor een heerlijk romige matcha latte.’

Stelton Emma waterkoker Deens design

Stelton Emma waterkoker

Dit merk is ontstaan in Denemarken en je haalt hiermee niet alleen een mooi stukje Scandinavisch design in huis, maar het merk staat ook nog eens voor een hoge kwaliteit en tijdloze simplicity waardoor je er jaren plezier van zal hebben. Hij is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, waarvan Soft Sand de nieuwste kleur is; een zachte en natuurlijke beigetint.

Deze waterkoker straalt uit in haar eenvoud door de zachte vormen en clean design, heeft een inhoud van 1,2 liter, bevat een ingebouwd filter, heeft een beveiliging tegen droogkoken en staat stevig op het aanrechtblad vanwege de rubberen onderkant.

–> Klik hier voor de website van Stelton voor alle informatie over deze waterkoker en het zoeken van verkooppunten.

Stelton Emma waterkoker Deens design

Winactie

Op de foto’s zie je de Stelton Emma waterkoker in de nieuwe kleur Soft Sand. De combinatie van het matte kunststof in deze stijlvolle en serene kleur, samen met het houten handvat vind ik persoonlijk prachtig en het staat hier echt als een eyecatcher in de keuken. Love it!

In samenwerking met Stelton mag ik ook zo’n prachtige Emma waterkoker in een kleur naar keuze met een waarde van €159 weggeven! Deze winactie verloopt verder via Instagram :)

Hoe maak je kans?
1. Neem een kijkje op de website van Stelton om de kleuren te bekijken. Welke zal het mooiste staan in jouw keuken?
2. Volg zowel Stelton @Steldondesign als mij @CurvaciousNL op Instagram
3. Laat een reactie achter onder de betreffende Instagrampost op mijn tijdlijn waarin je de vraag beantwoordt:

–> Wat is jouw favoriete warme drank? Ben je meer een koffie- of theeleut of heb je toch ook wel een zwak voor drankjes als een chai latte, matcha of bijvoorbeeld een pumpkin spiced latte?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 31 oktober 2021, 23.59u. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 31 oktober 2021 at 18:22

  de soft sand vind ik een mooie kleur, drink zowel koffie als thee maar enkel de black of green tea of gewoon met citroen

 • Avatar van kim venenma
  Reply kim venenma 30 oktober 2021 at 19:57

  lekker thee, groene thee met een smaakje. kleur Soft Sand vind ik erg mooi

 • Avatar van Jolien
  Reply Jolien 30 oktober 2021 at 18:35

  thee, alleen maar thee

 • Avatar van Annemiek Bosdijk
  Reply Annemiek Bosdijk 29 oktober 2021 at 22:14

  De hele dag door drink ik thee. Maar inde ochtend trakteer ik mezelf of een cappuccino met kaneel.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 29 oktober 2021 at 20:19

  Wauw deze is mooi! Wij zijn dringend toe aan een nieuwe (en absoluut mooiere) waterkoker. Ik ben absoluut een koffie drinker maar drink ook graag thee. Vooral ‘s avonds of wanneer ik me niet goed voel. Snel even naar IG gaan want ik zag deze op jouw stories maar ik denk dat ik de post gemist heb.

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 29 oktober 2021 at 08:52

  Ben meer een theeleut maar mijn favoriete warme drank is een Moccha Latte en dit is een mooie waterkoker, de kleur Blue zal het beste bij mijn interieur staan!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 29 oktober 2021 at 00:19

  Het liefst heb ik een café latte. En de chalk kleur vind ik ’t mooist!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 28 oktober 2021 at 13:34

  Ik drink het beide graag. als ik echt moet kiezen dan ga ik voor thee. Zwart zou mooi zijn voor in onze nieuwe keuken!

 • Avatar van Jhon dovens
  Reply Jhon dovens 28 oktober 2021 at 07:41

  als ik mocht winnen ga ik voor de kleur krijt

 • Avatar van Gerrie
  Reply Gerrie 27 oktober 2021 at 23:23

  Ik ga voor de kleur grijs, die past heel goed bij mijn keuken. Mijn favoriete warme drank is een latte macchiato, altijd lekker. Hopelijk win ik deze mooie kettle!

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 27 oktober 2021 at 21:55

  Voor mij geen toeters en bellen, gewoon lekker en kopje earl gray thee.

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 27 oktober 2021 at 19:16

  Wat een mooie winactie, ik doe heel graag mee.
  Blue zou prachtig staan in onze keuken, ik ben een theedrinker.

 • Avatar van Mirjam Hellingman
  Reply Mirjam Hellingman 27 oktober 2021 at 17:00

  Ik drink zowel koffie, meestal cappuccino als thee. ☕

  Ik begin de ochtend met koffie en dan ga ik in de middag over op thee. Ik heb een heel diverse smaak en hou van van zwarte, groene, kruiden en vruchten thee. Voor mij is het juist het afwisselen wat ik fijn vind. 😋 Ik denk dat ik de Soft Sand het mooiste vind. 🤩

 • Avatar van LC Thonen
  Reply LC Thonen 27 oktober 2021 at 16:41

  Ik ga vor de Soft Sand. Wat een chic apparaat. Ben een theedrinker

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 27 oktober 2021 at 16:16

  Wat een pareltje voor in de keuken! Theelieverhebster-ik maakt graag kans op de kleur chalk!

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 27 oktober 2021 at 14:33

  Mooi design heeft deze Stelton waterkoker! De kleur Soft Sand heeft mijn voorkeur

 • Avatar van Anne Bolijn
  Reply Anne Bolijn 27 oktober 2021 at 13:42

  Ik ga voor de kleur blauw, ik ben echt van de thee en nu met mijn zere keel zit ik zwaar aan de munt thee met een schep honing. Om mijn stem te behouden.

 • Avatar van Elvi
  Reply Elvi 27 oktober 2021 at 12:42

  Wow wat prachtig Desiree deze waterkoker, ik ben een echte thee- en koffieleut, dat gaat hier de hele dag door. De Black (zwart) zou ik super blij mee zijn.

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 27 oktober 2021 at 12:29

  Een Stelton Emma waterkoker in de kleur Soft sand zou prachtig zijn in de keuken!
  Ideaal voor alle glazen/potten thee die ik voor mijn dochter en mezelf zet.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 27 oktober 2021 at 11:05

  Wauw, wat een eye-catching exemplaar! Totally in love with Soft Sand. Met alle nachtdiensten in het ziekenhuis overleef ik de koude nachten graag met thee, maar opstaan doe ik het liefste met een heerlijke zelfgemaakte Chai Latte (met extra cacaopoeder hihi). Duimen dat dit exemplaar binnenkort staat te stralen in de keuken en het 25 jaar oude gekregen exemplaar van mam retour kan!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 27 oktober 2021 at 10:24

  Ik ben overdag een echte koffieleut maar in de avond drink ik graag thee… En dit design is echt prachtig dus ik loot graag mee!

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 27 oktober 2021 at 10:08

  Wooh wat een prachtig waterkoker die zal ik graag een mooi plekje geven

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 27 oktober 2021 at 10:00

  antonhompe
  #AW21 #emmacollection #nordicdesign #teapot #scandinaviandesign #tekande #kaffekande #vacuumjug #termokande⁠ #nordicstyle #sand #coffeelover #tealover #electrickettle #elkedel #emma #sand #mondaymorning #mandag #mandagskaffe #mondaycoffee @crazyangel8118 @stephanie_hompe ….BLACK is BACK.

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 27 oktober 2021 at 08:47

  Black zou hier super staan. Wat een gave waterkoker. Ik gebruik hem veel, want mijn dochter en ik zijn giga theeleuten. Zijn vooral gek op groene thee met citroen of rode bessen.

 • Avatar van Berendina Jaasma
  Reply Berendina Jaasma 27 oktober 2021 at 06:50

  Wat een mooie, ik ben sowieso dol op Scandinavische dessins. Als we op vakantie zijn in Denemarken of Noorwegen kom ik altijd thuis met Scandinavische woonkamer of keuken spullen. Prachtig deze waterkoker!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 26 oktober 2021 at 21:46

  Oooh wow geweldig wat een prachtig design.. ik ben meer een koffieleut maar af en toe een theetje is ook heerlijk..

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 26 oktober 2021 at 21:43

  Chalk vind ik heel mooi. Zelf drink ik graag een kopje koffie maar mijn overige gezinsleden zijn allemaal echte theeleuten

 • Avatar van A.
  Reply A. 26 oktober 2021 at 20:50

  Zwart, koffie en theeleut, beide met melk ;-)

 • Avatar van Amina
  Reply Amina 26 oktober 2021 at 17:33

  Nou, wauw zeg hé! Wat een prachtige waterkoker! Ik vind het ook echt een eyecatcher. Kan ‘m net zo goed in de woonkamer op tafel zetten hahaha, zo mooi. Ik heb een verouderde donkerrode, dus ik zou heel happy zijn met deze. Twijfel tussen de kleuren Grey en die jij hebt, Soft Sand. En ik drink nog steeds graag m’n kopjes cappuccino, maar ook heel veel thee in de winter. Koffie en thee drink ik altijd samen, gek hè. Vind ik prettig. Winterglow en groene thee met citroen vind ik het lekkerste! Mooie winactie girl! Love it!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 26 oktober 2021 at 12:32

  De zwarte vind ik echt geweldig! Zou hier mooi staan! Mijn favoriete drankje is een latte machiato…met een vleugje kaneelsuiker…love it!

 • Avatar van humarah ahmed
  Reply humarah ahmed 26 oktober 2021 at 09:41

  Ik ben een chai latte favo.!

 • Avatar van Rilana van oostenbrugge
  Reply Rilana van oostenbrugge 26 oktober 2021 at 07:50

  Wat een mooie actie.
  Ja hier gaat er per dag wel een litertje thee doorheen. Heerlijk bakkie thee is altijd een heerlijk geniet momentje, en die moet je zoveel mogelijk hebben op een dag. Dus ja mijn favoriete drankje is toch echt een ouderwets kopje thee.
  Ik zou heel erg graag de krijt kleur waterkoker willen winnen, die zou super staan in mijn nieuwe keuken.

 • Avatar van Cindy Sanders @kidsbrandrep
  Reply Cindy Sanders @kidsbrandrep 25 oktober 2021 at 23:59

  Hier ook een echte theeleut! Samen met mijn dochters drinken we elke middag rooibos thee als ze uit school komen, heerlijk ouderwets! Als ik win ga ik voor zwart, lekker stoer!

 • Avatar van Sophia Grootjans
  Reply Sophia Grootjans 25 oktober 2021 at 21:01

  Ik maak graag kans op de Grey Electric Kettle.
  Mijn favoriete hete drank is Latte Macchiatto Caramel .

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 25 oktober 2021 at 20:06

  Sinaasappelkoffie

  We beginnen met een fruitig koffierecept waarbij gekozen is om de koffie te combineren met sinaasappel en chocolade. Hierdoor ontstaat een verrassende smaak die voor de perfecte start van de dag kan zorgen.

  De benodigdheden voor 1 kop van deze overheerlijke sinaasappelkoffie zijn:

  10 gram suiker;1/2 sinaasappel;1 eetlepel sinaasappellikeur;1 kop koffie;Slagroom;Chocoladesaus (optioneel).

  De bereidingswijze van dit eerste speciale koffierecept is als volgt:

  Rasp de schil van de halve sinaasappel en zet deze apart.Pers de halve sinaasappel vervolgens uit en vang het sap op in een beker of glas.Pak een hoog glas en verdeel onderin wat chocoladesaus. Schenk de hete koffie hier vervolgens overheen.Voeg hier de suiker, sinaasappellikeur en het sap van de sinaasappel aan toe.Spuit nu een flinke dot slagroom op de koffie.Garneer de koffie af met de geraspte sinaasappelschil uit stap 1.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 oktober 2021 at 19:51

  Wat een PRACHTIGE innovatieve waterkoker met strakke lijnen, ik hou hier zo van! Ik ben dol op Scandinavisch Design, een lust voor het oog en zou prachtig staan in de keuken!! Ik ben dol op zowel koffie als thee als chocomelk!!, thee drink ik vaak met plakjes gember erin en ik probeer altijd allerlei smaakjes!. Ik loot dollgraagg mee!! Ik heb op hun website gekeken en ik vind de KRIJT, SOFT SAND en de GRIJS heeeel erg mooiii!! Follow beide sites op Instagram en duimen en bericht GEDEELD openbaar op Facebook.

 • Avatar van Aline Bouma
  Reply Aline Bouma 25 oktober 2021 at 19:10

  Wauw de zwarte zou geweldig zijn. Ik gebruik m werkelijk voor alles. Soep, koffie thee etc. Geweldig

 • Avatar van cor Boeren
  Reply cor Boeren 25 oktober 2021 at 17:47

  Softsand is echt een mooie kleur en zou mooi passen in onze keuken. Leuke actie ik doe gezellg mee.

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 25 oktober 2021 at 16:01

  Wat een prachtige waterkoker, deze zal heel erg mooi staan op onze nieuwe keuken. Ik houd heel erg van thee, het liefst drink ik dit de heledag. Heerlijke muntthee met een beetje honing dat is mijn favoriete drankje

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 oktober 2021 at 15:51

  Fijne actie, meegedaan via Instagram (anircha)

 • Avatar van Tiny
  Reply Tiny 25 oktober 2021 at 15:22

  Wat een gezellige waterkoker je doet hem tekort als je hem alleen voor thee gebruikt

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 25 oktober 2021 at 14:47

  heet water! dat is echt mijn favoriet!

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 25 oktober 2021 at 13:14

  ben een geregelde koffieleut

 • Avatar van Jacques Leliveld
  Reply Jacques Leliveld 25 oktober 2021 at 12:02

  Hi Désiree.. dat is lang geleden dat ik iets van je las.. wel meteen een prachtige actie. Ik volgde jou al, volg nu ook Stelton. Mag ik later de kleur doorgeven.. is namelijk als verrassing bedoeld voor december cadeau-maand. Wel eerst ff winnen, natuurlijk. Ben benieuwd

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 25 oktober 2021 at 11:07

  Zwart. 🖤 Ik ben een echte theeleut. Ik kan niet zonder thee. Dit zou echt goed van pas komen, want ik was al op zoek naar een nieuwe waterkoker. Deze is echt geweldig. Niet alleen ik, maar de rest van de familie is ook een theeleut. Dit zou dus geweldig zijn.

 • Avatar van elisabeth maria martina mols
  Reply elisabeth maria martina mols 25 oktober 2021 at 10:01

  zwart TOP daar maak ik heel graag kans op, de kleinkinderen zijn dol op warme choco en opa en oma eigenlijk ook

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 25 oktober 2021 at 08:54

  Ik kan op jou insta de post niet vinden dus reageer hier. Ik krijg volgend jaar een nieuwe keuken vd woningstichting dus de grijze zou er dan prachtig op syaan

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 25 oktober 2021 at 08:19

  Hoewel ik dol op thee ben en het 24/7 drink. Wordt dat in de winter vaak vervangen & samen met mijn bink. Drinken we Spicy Hot Chocolate met heet water, vanille en cacao. Met kaneel, kruidnagel & all spice => in 1 woord wow!! De combi is verwarmend verukkelijk en zo fijn. Gegarrandeerd maakt hij je gelukkig of je nu groot bent of klein. Onze waterkoker is op leeftijd en prutteld vaak tegen. Blaas zoveel stoom eruit dat het lijkt op plaatselijke regen. Dan is de koker half leeg en gooi ik water over de balk. Dus ik maak heel graag kans op deze beauty in Chalk!!! Wat is hij mooi wat is hij leuk wat zou het fantastisch wezen. Als ik gekozen wordt nadat je mijn gedichtje hebt gelezen. Wens iedereen veel succes en ga flink duimen want. Met mijn “vintage” koker is het constant trammelant.

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 25 oktober 2021 at 07:41

  Prachtig! Ben een echte theeleut, dus zou hier goed van pas komen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 oktober 2021 at 07:34

  Prachtig voor deze theeleut van wie net de waterkoker kapot is.
  Ik heb niets van een Deens design in huis maar wil het erg graag black heeft mijn voorkeur…..
  Deze theeleut drinkt alleen maar thee en vooral met gember en citroen……

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.