Beauty

Beautytalk | Davines, [comfort zone], Sally Hansen, HEMA & philosophy

23 november 2021

beautynieuws beautytalk november 2021
In de Beautytalk-rubriek deel ik een aantal beautynieuwtjes met je die vers-van-de-pers zijn óf die ik de afgelopen tijd heb leren kennen en waar ik echt heel enthousiast over ben. Zo ben je op de hoogte van het laatste beautynieuws inclusief een aantal mini-reviews en first impressions bij elkaar. Deze keer deel ik graag een aantal mooie nieuwtjes van Davines, [comfort zone], Sally Hansen, HEMA & philosophy met je. Enjoy!

‘Lees ook: Beauty | 5 ingrediënten die je beter kan vermijden..

Davines Oi hair butter | Davines Oi all in one milk

Davines Oi hair butter & all in one milk

Met het wisselen van de seizoenen, helemaal wanneer we de koudere seizoenen in gaan, merk ik dat niet alleen mijn huid maar óók mijn haren wel wat extra’s kunnen gebruiken. En ohhh, wat zijn deze Davines Oi producten ge-wel-dig hiervoor! De hair butter gebruik je als een intens haarmasker en is heerlijk rijk en vol (zonder te verzwaren) en de all in one milk gebruik je als een leave-in nadat je je haren gewassen en uitgespoeld hebt. Beide zorgen niet alleen voor heel makkelijk doorkambaar haar dat zacht en vol valt, maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. Geur is natuurlijk heel persoonlijk, maar ik heb een zwak voor zo’n intense en kruidige wellnessgeur. Love it!

–> De producten van Davines zijn bij kapsalons en webwinkels als Salontopper en John Beerens te koop.

Comfort Zone Sublime Skin

[comfort zone] Sublime Skin

Op een perslancering een tijdje geleden raakte ik in gesprek met de mensen achter het merk [comfort zone] en ohhhh, wat hou ik ervan om de verhalen, kennis en de passie erachter te kunnen voélen in een persoonlijk gesprek :) Zo werd er meer verteld over de ingrediënten in de Sublime Skin producten uit de Aging-collectie met een verstevigend en replumping effect. Er zit een prachtige technologie achter die samen heel mooie resultaten kunnen geven met een natural filler effect.. Soms is het jammer dat je ‘maar’ één huid hebt en niet gelijk alles kan gaan testen, maar mijn first impressions qua verpakking, geur, textuur, huidgevoel en ingrediënten is in ieder geval heel positief. Ik ga hier over een tijdje over terugkomen als ik deze producten uitgebreid heb kunnen testen.

–> De producten van [comfort zone]  zijn onder andere via de Nederlandse webwinkel te koop.

rethinking plastic/plastic bank/davines group

Mooi project | Rethinking Plastic

Bovenstaande merken, Davines en [comfort zone], vallen onder de Davines Group. Beide zijn het conscious beauty merken die net even een stapje verder willen gaan in verduurzaming. Zo is de Davines Group bewust bezig met het verminderen van de plastic soep met de lancering van Rethinking Plastic; een grote internationale campagne in samenwerking met Plastic Bank dat zal helpen voorkomen dat 100 ton plastic in 2021 in de oceanen terecht komt. Daarnaast zijn ze bewust bezig om de levenskwaliteit te verbeteren van lokale bevolkingsgroepen die zich bezighouden met het verzamelen van plastic.

Plastic Bank bouwt ethische recycling ecosystemen langs de kust en verwerkt de materialen voor een herintroductie in de distributieketen. Inzamelaars ontvangen bonussen voor de materialen die ze inzamelen, om hun gezin te kunnen voorzien van bijvoorbeeld boodschappen, stookmateriaal om te koken, schoolgeld voor de kinderen en een ziektekostenverzekering. Mooi!

HEMA vegan parfum

HEMA vegan parfum

Yes, dat lees je goed: HEMA lanceerde onlangs nieuwe 100% vegan geurlijnen. En daar zitten dus echt verrassend mooie geuren tussen, zeker wanneer het over de luxe lijn gaat. Zoals deze Orris Rose eau de parfum die er niet alleen heel chique uit ziet, maar ook heel luxe ruikt. Er zitten geurnoten in van onder andere neroli, rozen, iris, muskus en amber dat samen een verrassend warme, bloemige en een tikkeltje poederige combinatie maakt. Hij opent wellicht een beetje zomers en fris, maar geef hem de tijd zich te ontwikkelen op je huid en het wordt een perfecte geur voor dit seizoen die ook nog eens verrassend lang op de huid blijft ruiken.

–> De nieuwe luxe HEMA vegan eau de parfum is verkrijgbaar in 3 geurvarianten voor €13,00/60ml.

Sally Hansen revive peel-off nail mask

Sally Hansen revive peel-off nail mask

Altijd leuk om weer eens écht wat anders dan anders te ontdekken tussen alle beautynieuwtjes. Zoals dit nagelriemmasker met gouddeeltjes dat in een kwartier tijd helpt om je nagels te versterken en nagelriemen te verzorgen. Daarnaast beschermt het zowel de nagels als nagelriemen uit te drogen en dat kunnen we in deze tijd van het jaar én met het vele handen wassen wel gebruiken. En stiekem is het ook nog een fun product om te gebruiken met heel verzorgde nagelriemen als gevolg. Je brengt het aan, wacht een kwartier en trekt het als een velletje van je vingertop af. Klaar!

–> Dit nieuwe Sally Hansen product is verkrijgbaar voor €12,99 bij onder andere Wehkamp (waar nu een 50% Black Friday actie loopt).

philosophy microdelivery resurfacing solution

philosophy microdelivery resurfacing solution

Zoals je weet ben ik een enorme liefhebber van een exfoliant en ik ben er heilig van overtuigd dat dit soort producten met AHA en BHA enorme voordelen voor je huid kunnen opleveren. Nog niet in je routine? Dan moet je er toch echt eens aan geloven en het proberen. Geloof me: je huid gaat je dankbaar zijn :)

De nieuwe philosophy microdelivery resurfacing solution is een exfoliant met 4% AHA aangevuld met onder andere glycerine, vitamine C, toverhazelaar, niacinamide, cica, hyaluronzuur en peptiden. Daarmee maakt het een heel mooie combinatie die helpt om de huid te vernieuwen en tegelijkertijd te voorzien van hydraterende, kalmerende, egaliserende en verzachtende ingrediënten die samen gaan zorgen voor een frisse en glowy huid. Na het reinigen haal je deze lichtjes met een watje over je huid (ogen vermijden), je wacht totdat je huid droog is en gaat verder met je normale huidverzorgingsroutine. Ik ben fan! Een formule die mild genoeg is om iedere dag te kunnen gebruiken, maar effectief genoeg en vol mooie ingrediënten die bijdragen aan huidverbetering.

–> De philosophy microdelivery resurfacing solution is bij ICI Paris XL verkrijgbaar voor €41,00/150ml.

Wil je van een specifiek product uit deze beautytalk een uitgebreide review zien of heb je vragen, just ask! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links in artikelen. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 24 november 2021 at 11:28

  Philosophy is echt een heerlijk merk! Ben groot fan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2021 at 11:27

   Wat leuk! Dan ga je dit nieuwe product ook vast heel erg fijn vinden :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.