Beauty

Beautytalk | Catrice, brow soap, MILU, Salth of the Earth & Coach

4 november 2021

beautytalk beautynieuws beauty editor

In de Beautytalk-rubriek deel ik een aantal beautynieuwtjes met je die vers-van-de-pers zijn óf die ik de afgelopen tijd heb leren kennen en waar ik echt heel enthousiast over ben. Zo ben je op de hoogte van het laatste beautynieuws inclusief een aantal mini-reviews en first impressions bij elkaar. Deze keer deel ik graag een aantal mooie nieuwtjes van Catrice, een erg fijne browsoap, MILU, Salth of the Earth & Coach met je. Enjoy!

‘Lees ook: Beauty tip | Huidverzorging bij kanker.’

beautytalk beautynieuws beauty editor

CATRICE Beauty Boosters

Zoals je weet ben ik best wel een beetje fan van het merk CATRICE en die liefde begint meer en meer te groeien. Hun skincarelijn wordt namelijk steeds uitgebreider en alhoewel ik bést een luxepoes ben als het op huidverzorging aankomt, moet ik eerlijk toegeven dat deze producten me keer op keer weten te verrassen. Het zijn huidverzorgingsproducten met een goede hoeveelheid werkzame bestanddelen, ze zijn volledig vegan, bevatten geen nasties, zijn eenvoudig verkrijgbaar in de drogisterij en ook nog eens heel betaalbaar. Love it!

Enkele nieuwe ontdekkingen van hun verzorgingslijn die ik je zeker aan kan raden om te producten zijn de volgende drie producten:

– Het Energy Enzyme Powder (40g/€4,99) voor een zachte peeling van je gezicht en hals. Dit poeder vermeng je met een beetje water tot een papje, breng je aan op de gereinigde huid en spoel je na een paar minuutjes weer af. Nee, niet ermee scrubben maar echt de ingrediënten het werk laten doen en *poef* een superschoon en stralend huidje :)
– Het Glow Booster Serum (30ml/€5,99) is een multivitamine serum met onder andere vitamine C, vitamine E, vitamine B3 (niacinamide) en squalaan. Deze ingrediënten dragen bij aan het krijgen van een mooie glow en een minder doffe huid maar juist mooie, frisse huid.
– De Youth Repairing Sleep Oil (30ml/€6,99). Wát een mooi retinol-instap-product voor als je nog nieuw bent met dit actieve ingrediënt vanwege het lage – maar zeker al effectieve – percentage retinol van 0,2% in een niet vette olie-achtige substantie waar verder onder andere squalaan en bruine algen aan toegevoegd zijn. Een heel mooi age-well product!

beautytalk beautynieuws beauty editor

Brows by Ellis | Brow soap

Ik heb in het verleden al wel een aantal brow soap producten geprobeerd, maar telkens vond ik het te sticky en lijm-achtig worden in mijn wenkbrauwen. Maar de eigen brow soap van Brows by Ellis houdt je wenkbrauwen lekker zacht en soepel, maar tóch de hele dag in model. Je ziet het effect ervan duidelijk op bovenstaande foto’s; de wenkbrauwen lijken gelijk een stuk voller en de mooi geborstelde look geeft de ogen een meer open oogopslag. Voor mij echt zo’n product waarvan je niet wist dat je het nodig hebt totdat je het eens hebt geprobeerd. En de verpakking is ook nog eens erg cute :)

–> Je kan deze browsoap voor €10,- bestellen door Ellis een berichtje via haar Instagram te sturen.

beautytalk beautynieuws beauty editor

MILU body beauty tool

Ik heb op mijn website al een heleboel beautytools behandeld, maar eentje zoals deze voor het lichaam is een eerste keer. Na de grote hype van de gezichtsrollers van edelsteen (ze zijn zó fijn en effectief!) lanceerde MILU deze body beauty tool van rozenkwarts. Je masseert er je lichaam mee – van decolleté tot aan armen, buik en benen – door er een lichte druk mee uit te oefenen waardoor de bloedcirculatie een boost krijgt, overtollig vocht gemakkelijker wordt afgevoerd, je huid strakker wordt en de huid een mooie gloed krijgt.

Het is even een mini workout totdat je het onder de knie hebt en daarna heb je het telkens in een minuutje of tien uitgevoerd en merk je al snel verschil.

–> De MILU body beauty tool is voor €74,95 verkrijgbaar bij onder andere Douglas.

beautytalk beautynieuws beauty editor

Salt of the Earth

Als je mij op Instagram volgt heb je deze tip al eens voorbij zien komen, maar ik wilde hem alsnog ook graag hier delen: Salt of the Earth deodorant. Ze zijn er in verschillende vormen; van rollers tot aan sprays en sticks en in heerlijke geuren. Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de Lavender&Vanilla (zacht en fris) en de Amber&Sandalwood (kruidig en warm). Maar het mooiste is toch wel dat het 100% natuurlijke en vegan deodorants zijn die écht goed werken en niet in kleding vlekken.

–> De producten van Salt of the Earth zijn onder andere bij Big Green Smile verkrijgbaar.

beautytalk beautynieuws beauty editor

Coach Dreams Sunset

En als laatste in deze Beautytalk wil ik nog een heel lekkere parfumtip met je delen voor als je de zomer nog wat langer vast wil houden. Ondanks dat Coach Dreams Sunset voor mij persoonlijk net even te zoet opent, komen er na een half uurtje meer warme en bloemige geurnoten naar boven die mij zeker wél aanspreken. De combinatie van jasmijn en magnolia maakt de geur heerlijk girly, de warme tonkaboon samen met de zoete vanille geeft het een nostalgisch tintje en het maakt een fijne geur voor overdag. Pluspunt: voor een eau de parfum in deze prijsklasse blijft de geur behoorlijk lang op de huid ruiken. Fijn!

Topnoten: perensorbet en bergamot
Hartnoten: jasmijn en magnolia
Basisnoten: tonkaboon en vanille

–> Coach Dreams Sunset is onder andere te koop bij Parfumswinkel  vanaf 40ml/€28,85.

Wil je van een specifiek product uit deze beautytalk een uitgebreide review zien of heb je vragen, just ask! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links in artikelen. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 5 november 2021 at 14:27

  Ik ben ook fan van de gezichtsverzorging van Catrice! Hun toner is ook heel fijn.

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 5 november 2021 at 09:38

  Ik ben ook fan van de Salt of the Earth deo’s en gebruik deze in de sprayvorm. De roze en groene zijn mijn favorieten.
  Het glow booster serum van Catrice lijkt me wel fijn en een soap voor de wenkbrauwen
  had ik nog nooit van gehoord. Een hele mooie kleur!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 november 2021 at 20:17

   Hi Donna, misschien is dit wel een fijn multi-serum waar je naar op zoek was inderdaad? En leuk dat je het hebt over de kleur van de brow soap, want dit product is juist transparant maar haalt duidelijk wel de kleur van mijn wenkbrauwen meer naar boven. Tof he? :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 november 2021 at 14:21

  De coach dreams lijkt me fantstisch…..
  De body tool lijkt me geweldig.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.