Fashion Mama & Kind

Kids fashion | Hippe Mensjes

25 november 2021

Hippe Mensjes kinderkleding webshop tip
Het blijft leuk om een nieuwe webwinkel te ontdekken waar ik voor de meiden kan shoppen en waar ze weer net even een ander aanbod hebben dan bij de webshops waar ik normaal voor ze winkel. Er zijn natuurlijk heel erg veel webwinkels te vinden, waardoor sommige pareltjes minder onder de aandacht komen. Ik deel dan ook graag de leukste shoppingadresjes met je! Zoals Hippe Mensjes; een webwinkel waar je terecht kan voor de laatste trends op het gebied van kinderkleding.

‘Lees ook: Kids tip | Sissy Boy POP collectie.’

Hippe Mensjes kinderkleding webshop tip

Hippe Mensjes

Ben je op zoek naar leuke kinderkleding en hou je ervan om een flink aanbod te hebben qua merken en stijlen? Dan ben je bij Hippe Mensjes helemaal aan het juiste adres! Ze hebben een heel groot assortiment aan kleding voor jongens en meisjes, van newborn baby’s vanaf maatje 44 tot aan tieners in maat 176. De collectie loopt van mooie basics tot alles in de nieuwste collecties en volgens de laatste trends en naast kleding kan je hier ook terecht voor kinderschoenen en accessoires.

Shop je liever in een winkel waardoor je de kleding kan voelen en een rondje kan passen met je kind? Dan kan je terecht bij de twee fysieke winkels van Hippe Mensjes in Apeldoorn en Ede.

Hippe Mensjes kinderkleding webshop tip

Love it! | De nieuwste Z8 collectie

Eén van mijn favoriete merken voor de meiden is toch wel het merk Z8. Zowel voor Cate (nu in maatje 98/104) en Shae (maat 134) kan ik er goed slagen. En hoe leuk is ook weer de nieuwste collectie van dit merk? Alle foto’s in dit artikel zijn van kleding uit hun herfst/wintercollectie. Zoals je ziet hebben ze voor zowel jongens als meiden heel erg leuke items in mooie winterse kleuren en prints die perfect passen bij de herfst en winter en is het een beetje een stoer en eigenwijs merk. Waarom ik zo’n fan ben? De prijs-kwaliteitverhouding ligt simpelweg heel erg goed. De items blijven qua pasvorm, stofkwaliteit en kleur mooi, ook na veelvuldig dragen en wassen. Dus als je de kleding qua maat goed aanschaft kunnen ze er een lange tijd mee vooruit en mochten ze eruit groeien kan het alsnog ‘zo goed als nieuw’ een rondje mee voor een kindje van familie of vrienden. En stiekem ook best leuk dat je bij Z8 veel items hebt die in beide maten verkrijgbaar zijn, waardoor de meiden met elkaar kunnen twinnen :)

Wat ik leuk vind aan de kindermode van nu is dat er steeds minder onderscheid is tussen kleding voor jongens als meisjes. De meeste dingen zijn heel goed te combineren met elkaar en dat maakt het aankleden van je mini me nóg leuker, vind ik persoonlijk. Zo vind ik vaak de jongensbroekjes net even wat stoerder en dat combineert dan weer leuk met een wat lieflijker shirtje. Jep, zoals je merkt vind ik het heel erg leuk om te shoppen voor mijn meiden. Helemaal bij zo’n leuke webshop als deze.

–> Waar shop jij graag voor jouw kind(eren)? En heb je ook favoriete merken waar je telkens bij terug komt?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 25 november 2021 at 13:26

    Wat een mooie kleren voor kinderen.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.