Beauty

Shop tip | Beauty cadeaus met korting voor de feestdagen

24 november 2021

Notino kortingscode (webwinkel beautyproducten)
Ook al is deze laatste periode altijd wel een dure tijd in verband met de feestdagen, tóch is het vaak wel de beste tijd van het jaar om bepaalde producten in te kunnen kopen die je al op je wensenlijstje had staan. Zeker in deze Black Friday week kan je veel producten voor een heel aantrekkelijke prijs kopen. Zo ook met beauty cadeaus zoals uit de prachtige feestdagencollecties, adventskalenders of simpelweg andere luxe producten die je graag al eens wilde proberen. In dit artikel deel ik één van mijn favoriete webshops met je waar ik graag shop voor beautyproducten, inclusief een fijne kortingscode!

Notino kortingscode (webwinkel beautyproducten)

Webshop tip | Notino

Ik heb een beetje het idee dat deze webwinkel nog niet zo heel erg bekend is, maar het is wat mij betreft zeker een aanrader om eens rond te snuffelen als je op zoek bent naar beautyproducten. Ze hebben een enorm groot assortiment van haarverzorging, skincare tot aan bodycare, parfums en make-up en ook de heren worden niet overgeslagen. Qua merken kan je hier voor zo’n beetje alles terecht wat je je maar kan bedenken, van budgetvriendelijke merken tot aan de luxe en high-end merken waaronder Aesop, Anastasia Beverly Hills, Aussie, Balmain, Bath & Body Works, Biosilk, Bobbi Brown, CeraVe.. nouja, eigenlijk teveel om op te noemen en dus ook echt wel merken die ook wat exclusiever zijn.

Notino kortingscode

Qua prijzen zit Notino vaak behoorlijk goed en kan het je flink wat schelen, laat staan als ze ook nog eens een actie hebben lopen zoals nu. Voorbeeld: mijn favoriete thuishaarverf is toch wel de Syoss Dusty Chrome (een heel erg mooie bruine kleur met koele, grijze ondertoon die perfect grijze haren dekt) die in de normale drogisterij verkrijgbaar is voor €12,99 kost bij Notino €3,90. En nu met de lopende Black Friday Notino kortingscodeblack’ krijg je tot 40% korting, waardoor het zelfs op maar €2,73 uitkomt. Je snapt, die heb ik gelijk even ingeslagen. Let wel, deze kortingscode is niet geldig op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Oja, ook leuk: bij deze webwinkel voor beautyproducten krijg je ook nog eens regelmatig een gratis extraatje bij je bestelling. Dat is helemaal leuk! Hou hiervoor de acties en cadeaus pagina in de gaten. Zo heb je nu lopende acties voor een gratis Collistar make-uptasje, of extraatjes van bijvoorbeeld Bumble and bumble, Smashbox, Bobbi Brown of MAC als je voor een minimaal bedrag aan producten van het betreffende merk koopt.

Op mijn wishlist staan echt nog wel een aantal mooie beautyproducten en ik doe mijzelf zo aan het eind van het jaar vaak een paar luxe items die ik al lange tijd wil hebben cadeau. Gewoon, omdat het kan én omdat ik als zelfstandig ondernemer geen kerstpakket of iets dergelijks krijg. Iets met zelf de slingers ophangen zeg maar :)

–> Heb jij nog wat leuks van een specifieke kerstcollectie of een ander mooi beautyproduct op je wishlist staan?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.