Persoonlijk

Personal | Onze kerstkaartjes voor dit jaar

24 november 2021

kerstkaarten maken eigen foto's Kaartje2go ervaring/review 2021
Een papieren kerstkaart versturen hoort er wat ons betreft echt bij en dit jaar wilden we weer eens gaan voor een kaartje met eigen foto’s erop. Zeker nu we zulke mooie foto’s hebben van onze recente vakantie naar Zuid-Tirol in Italië. Ik bedoel: zo mooi tussen de bergen, dat past toch perfect? Het resultaat is zo enorm leuk geworden dat ik ze graag aan je wil laten zien (en zelf kerstkaarten ontwerpen is dus helemaal niet moeilijk!).

Onze kerstkaarten 2021

Het was natuurlijk een bijzonder jaar door alle omstandigheden en we zijn blij dat we voor het eerst in lange tijd weer een mooie vakantie in het buitenland hebben kunnen beleven. Met een camera en telefoon vól met foto’s kwamen we terug van de herfstvakantie in de bergen. Een te leuk moment om een aantal hiervan te gebruiken op onze kerstkaartjes voor dit jaar. Het was nog lastig kiezen! En.. herkenbaar voor anderen dat je wel steeds foto’s van elkaar maakt, maar dan vergeet om ook maar één foto van het gehele gezin compleet te hebben? *oops*

Maar hoe leuk zijn de kerstkaarten geworden? We zijn heel erg blij met de mooie groene winterse kleur die van de fotocollage één geheel maakt en mooi combineert met de kleuren op de foto’s, de speelse letters die samen het woord KERST vormen, de feestelijke goudkleurige details en de sprankelende goudkleurige enveloppen en de sneeuwvlok-sluitzegels maken het helemaal af.. Love it!

kerstkaarten maken eigen foto's Kaartje2go ervaring/review 2021
kerstkaarten maken eigen foto's Kaartje2go ervaring/review 2021

Kerstkaarten maken bij Kaartje2go

We hebben in het verleden al meerdere keren gebruik gemaakt van gepersonaliseerde kaarten via Kaartje2go, zoals zelfs de geboortekaartjes van Cate. Dus toen Kaartje2go mij benaderde voor een samenwerking om kerstkaartjes te ontwerpen via hun website was ik dan ook direct enthousiast. Helemaal omdat we altijd tevreden zijn over dit bedrijf en het idee ook al in ons hoofd hadden voor dit jaar. Toeval bestaat niet zullen we maar zeggen :)

De voordelen van een kaart maken via Kaartje2go?
– Je hebt de keuze uit enorm veel ontwerpen, zowel met als zonder foto en in zowel staande, liggende of vierkante vorm en zo’n beetje alle stijlen die je maar kan bedenken
– de website werkt heel eenvoudig waardoor foto’s, tekst en/of symbolen toevoegen eigenlijk niet verkeerd kan gaan
– de papierkwaliteit is heel mooi; stevig, mooie diepe kleuren, scherpe lijnen en strak afgesneden. Ook hierin is weer veel keuze, zo gingen wij als extra optie voor ‘premium mat’ papier
– je kan het gehele plaatje zo feestelijk maken als je wilt. Van een witte envelop tot aan sprankelend goud zoals wij bij onze kerstkaarten kozen en je kan het een finishing touch maken met een sluitzegel zodat je de envelop in stijl dicht kan plakken
– twijfel je over je zelf ontworpen kaart, dan kan je een gratis proefdruk bestellen
– extra leuk: je kan zelfs door middel van een QR-code een persoonlijk filmpje aan je kaart toevoegen!

Als je klaar bent met je kerstkaart ontwerpen en tevreden bent met het resultaat kan je ze als één pakketje naar je eigen adres laten versturen, of ervoor kiezen ze rechtstreeks naar de ontvangers te verzenden. Helemaal mooi: bestel je je kaarten voor 20.00u dan worden ze dezelfde dag nog verzonden én de kaarten worden CO2-neutraal gedrukt en bezorgd.

kerstkaarten maken eigen foto's Kaartje2go ervaring/review 2021
kerstkaarten maken eigen foto's Kaartje2go ervaring/review 2021

Het versturen van een papieren kerstkaartje is voor ons echt een kersttraditie die we er ook dit jaar weer graag in houden; een stukje (kerst)liefde door de brievenbus die zowel met versturen als ontvangen een stukje warmte met zich meebrengt ♥

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks.

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 24 november 2021 at 09:51

  Heel mooi geworden! 👌🏻 Ik ben ook echt van het versturen van echte (papieren) kaarten, zo leuk om te versturen en zo leuk om te krijgen 😊

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2021 at 11:27

   Dankjewel! En jaaa, zo’n papieren kaartje in de hand blijft heel erg leuk he <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.