Beauty

Beauty | Mijn daily make-up routine

31 december 2021

daily make-up routine (winter 2021/2022)
Er gaan vanwege mijn werk heel veel beautyproducten door mijn vingers en ik probeer graag van alles uit, maar voor mijn daily make-up routine ben ik behoorlijk trouw aan een aantal vaste producten. Nieuwe producten moeten dus aan flink wat eisen voldoen, willen ze de vaste producten uit mijn ‘dagelijkse make-uptasje’ opzij kunnen schuiven :) Ik ga voor een snelle look die er in zo’n vijf minuten op moet zitten, net even het één verdoezelt en het ander mooier uit laat komen en.. ik moet er de rest van de dag geen omkijken meer naar hebben. Hierbij mijn daily make-up routine!

‘Lees ook: Make-up | Foundation in de winter (tips & tricks).’

daily make-up routine (winter 2021/2022)

Mijn daily make-up routine (w inter 2021/2022)

Gebruikte producten:

Urban Decay Hydromaniac foundation (20 Fair) (lees hier mijn review over dit product)
IT Cosmetics Bye Bye Under Eye concealer (10.0 Light Fair (N))
IT Cosmetics Bye Bye Pores pressed powder (Translucent) (rondom de neus en onder de ogen)
MAC Mineralize Skinfinish Natural (Light Plus) (afpoederen rest van het gezicht)
Gucci Beauty Poudre de Beauté Éclat Soleil (01) als bronzer
MAC Extra Dimension Skinfinish (Superb) als blush en highlighter in één
MAC Urban Taupe oogschaduw
Max Factor Divine Lashes 24H&Waterproof mascara
Anastasia Beverly Hills dipbrow gel (Taupe) voor een tintje kleur en in model brengen wenkbrauwen
Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss (Spring Bliss).

Ik vind het eigenlijk wel grappig om te zien hoeveel producten het alsnog bij elkaar zijn. De routine zit er zo vast in dat ik er echt maar een minuut of vijf mee bezig ben en de producten ‘blind’ door mijn vingers gaan, stap voor stap in een vaste volgorde.

Natuurlijk zijn er een aantal producten die wat vaker wisselen, zoals de kleur van een blush of lipstick. Zo kies ik nu in de winter voor een iets warmere blush met meer glow en kies ik eerder voor een voedende lippenbalsem met mooie glans dan een lipstick. Oja, bedenk wel dat er een klein beetje valsspelerij bij zit met mijn permanente wenkbrauwen en infralash eyeliner. Nog steeds zó blij met beide!

daily make-up routine (winter 2021/2022) daily make-up routine (winter 2021/2022)

Het resultaat!

Ik ben eigenlijk best tevreden met de conditie van mijn huid, maar heb wegens slaapgebrek (jep, na bijna drie jaar nog stééds gebroken nachten…) meer wallen dan me lief is en waar geen oogcrème tegenop kan. Daarnaast heb ik wat pigmentvlekjes en krijg ik snel rode vlekken, waardoor ik graag mijn huid een meer egale basis mee wil geven.

Zoals je ziet zorgt mijn daily make-up routine voor een frisse en natuurlijke ‘no make-up make-up look’ die ook heel eenvoudig in een paar stappen om is te zetten naar een avondlook door bijvoorbeeld een winged eyeliner en een fellere lipstick toe te voegen. Het blijft leuk om het effect van make-up te zien zo met een voor- en nafoto :)

–> Uit hoeveel producten bestaat jouw dagelijkse make-uplook?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 31 december 2021 at 15:19

  Ziet er mooi en fris uit!
  Fijne jaarwisseling en al het goeds voor 2022 🎆😊

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2022 at 09:08

   Dankjewel! Ik wens jou ook al het goeds voor het nieuwe jaar <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.