Fashion

Love it! | Mijn nieuwe Protest winterjas

15 december 2021

Protest winterjas/ski-jas
Ik heb inmiddels twee favoriete herfstjassen (type langere wollen jas) maar die zijn niet echt regenbestendig en houden ook met écht koudere temperaturen niet goed warm.. Een goede winterjas ontbrak dus nog in mijn garderobe. Je weet wel: zo eentje mét capuchon die tegen echt koudere temperaturen kan, wind- en waterdicht is maar ook nog eens leuk is om te zien. Zo’n typische functionele jas is niet heel erg snel gevonden en ik ben dan ook heel erg blij met mijn nieuwste Protest winterjas. Ik laat hem graag aan je zien :)

‘Lees ook: Plussize shoptip | WE Curve.’

Protest winterjas/ski-jas

Shop tip | Protest

Mocht je zelf ook nog op zoek zijn naar een mooie dames winterjas neem dan zeker eens een kijkje bij Protest en laat je niet teveel afschrikken door de benaming dames ski jas of wintersport jas. Zeker als koukleum kan je tussen deze jassen echt goede warme modellen vinden waar je de hele winter goed mee door gaat komen. En kan je zonder moeite lekker de sneeuw (hopelijk deze winter weer een lekker dik pak?!) in met de kinderen om samen te sleeën en een flink sneeuwballengevecht aan te kunnen!

Mijn nieuwe winterjas!

Is het geen plaatje? Haha, je kan wel merken dat ik er echt heel erg blij mee ben! Wat ik vooral leuk vind is dat het qua kleur een keertje wat anders is dan de beige, khaki of zwarte winterjassen die je toch veel in het straatbeeld ziet. Ik vind deze vergrijsde paarse tint – die me aan de paarse kleur van de heide in de nazomer doet denken – echt heel erg mooi ♥ Daarnaast zit de jas echt heerlijk warm zonder zweterig te zijn, sluit hij goed aan, is de capuchon lekker groot (perfect voor wandelrondjes in de regen met hond Coosje) en een korter model is ook wel prettig voor op de fiets.

Protest winterjas/ski-jas

Ik draag in dit artikel de Protest Cleo ski-jas in de kleur Very Grape (paars) die ook nog in het wit (Canvas) en taupe/groen (Swamped) verkrijgbaar is. De jas heeft een suède look & feel, maar is dan gemaakt van een mooie en stevige stof die tot 10K waterafstotend is. Daarnaast zitten er verschillende handige zakken en vakjes in, binnenmouwen met duimgat, een skipashouder, capuchon en een (deels) lekker zachte teddy voering. Een kleine tip: ik vind Protest nét even wat kleiner vallen dus bij twijfel zou ik zeker een maatje groter bestellen, dan kan er ook nog zonder moeite een wintertrui onder.

Paul vindt mijn jas zo leuk en mooi dat hij ineens ook aan het rondsnuffelen is naar een nieuwe winterjas! Bij Protest hebben ze trouwens ook mooie heren winterjassen en ski jassen voor heren. Misschien een tipje voor een mooi en kwalitatief cadeau met de feestdagen? :)

–> Ik mag een mooie Protest kortingscode van 10% met je delen: curvacious10. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 maart 2022 op zowel nieuwe als oudere collecties. Happy shoppings!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natascha - Beautyopinie
  Reply Natascha - Beautyopinie 15 december 2021 at 19:52

  Hé die is leuk! Mag ik je vragen welke maat jij draagt? Ik vond de XL die ik daar een keer bestelde super klein uitvallen (lees; voor mijn gevoel was dat kleiner dan 42).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2021 at 19:59

   Thanks! Ik draag hier de XL :)

 • Avatar van Pili
  Reply Pili 15 december 2021 at 12:55

  Jammer dat het alleen tot maat 44 gaat ☹️

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.