Beauty

Winter musthave | Sen&Zo bodyspray

7 december 2021

Sen&Zo bodyspray Elements review
Ook al weet ik dat mijn huid het heel erg goed kan gebruiken, het insmeren van mijn lichaam schiet er vaak bij in.. En dat heeft er vooral mee te maken dat veel producten toch net even te lang nodig hebben om in te trekken of – wanneer ze dat niet doen – simpelweg te weinig doen voor mijn drogere huid. Tot ik onlangs kennis maakte met deze Sen&Zo bodyspray. Nu smeer ik me na iedere douchebeurt in, zonder plakkerig lijf en tóch een zachte en soepele huid. Ik vertel je er graag meer over!

‘Lees ook: Vegan beauty | weDo haarverzorging (review).’

Sen&Zo bodyspray Elements review

Sen&Zo bodyspray

Ingrediënten
Als ik naar de ingrediëntenlijst van deze bodyspray kijk, word ik heel erg blij. Ik zie onder andere macadamia olie, kokosextract, glycerine, koolzaadolie en aloë vera en een klein beetje siliconen om het makkelijker smeerbaar te maken. Jep, dit is duidelijk een lekker verzorgend product waar de (droge) huid blij van wordt.

De geur
Deze Sen&Zo bodyspray is in verschillende geuren verkrijgbaar en ik heb hem in de geur ‘Elements’. Deze wordt op de website omschreven als een warme en sensuele geur met geurnoten van magnolia, perzik, bergamot, tuberoos, fresia, jasmijn, muskus en vanille. Ik kan hem het beste omschrijven als een frisse bloemengeur die heel zacht, verzorgend en luxe aan doet. Het is geen heel overweldigende geur, maar hij blijft subtiel op de huid achter na het insmeren.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Sen&Zo bodyspray kost €12,95/200ml en is onder andere bij DA Drogisterijen, cadeau- en lifestylewinkels en via bol.com te koop.

Sen&Zo bodyspray Elements review

Review
Zoals ik in de eerste alinea al aanhaalde, schiet het insmeren van mijn lichaam er vaak bij in. Terwijl mijn huid – zeker in deze periode van het jaar – die extra verzorging goed kan gebruiken. Dat komt omdat teveel producten óf in een pot zitten (en dat is toch niet zo hygiënisch..) of net even te rijk zijn waardoor je langere tijd met een ‘plakkerige’ huid blijft zitten en je dus niet gelijk door kan met aankleden.

Toen ik de ingrediëntenlijst van deze Sen&Zo bodyspray zag, was ik dan eerst ook even bang dat hij te rijk zou zijn om snel in te kunnen trekken. Maar vanaf de eerste keer testen was ik om: wat een fijn product! Het is eerder te omschrijven als een body olie in sprayvorm en dat werkt eigenlijk heel simpel. Even de bus schudden, een beetje aanbrengen in je handen en zo over je huid verdelen. De oliën in combinatie met de andere ingrediënten in dit product maken het een type ‘droge olie’ waardoor het snel intrekt en je direct een heerlijk zachte en soepele huid krijgt zónder dat er ook maar iets van een plakkerig laagje achter blijft. Wat mij betreft zéker een aanrader om eens te proberen deze tijd van het jaar :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 8 december 2021 at 11:23

  Sprays vind ik ook fijner. En ik denk dat ik hier wel iets aan heb … en dat is best uitzonderlijk. En bloemengeur is ook wel weer eens fijn. Zeker in de winter. Is het heel erg om nog een kadootje voor jezelf onder de kerstboom te leggen…? Hmm.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 december 2021 at 10:37

   Nee, zeker niet. Soms moet je jezelf eens extra verwennen, toch? Geniet ervan alvast!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.