Huis & interieur

Home | Dit zijn de voordelen van shutters als raambekleding

11 december 2021

shutters raambekleding voordelen Shutterkoning
Als je op zoek bent naar nieuwe raambekleding dan komt er heel wat op je af. Er is namelijk enorm veel keuze uit verschillende soorten, materialen en stijlen! Belangrijk is om vooraf duidelijk op een rijtje te zetten wat je belangrijk vindt, wat je wel of niet mooi vindt én welke stijl past bij jouw interieur en woonwensen. Iedere soort raambekleding heeft zijn plus- en minpunten, maar in dit artikel zet ik de voordelen van shutters als raambekleding voor je op een rijtje!

‘Lees ook: Home | Tips voor het kopen van een nieuwe bank.’

shutters raambekleding voordelen Shutterkoning shutters raambekleding voordelen Shutterkoning shutters raambekleding voordelen Shutterkoning

De voordelen van shutters als raambekleding

De looks
Wat misschien wel het leukste is aan shutters is dat het er heel erg stijlvol uitziet en je creëert er al snel een unieke sfeer mee in huis. Voor welke variant je ook kiest het zal in ieder geval een clean resultaat geven en afhankelijk van de kleur en afwerking past het in ieder interieur; van stoer en donker industrieel tot aan een zacht en licht Scandinavisch interieur.

De mogelijkheden
Als je eenmaal voor shutters hebt gekozen dan zijn er als vervolgstap nog heel wat keuzes om te maken. Denk bijvoorbeeld aan de kleur; wit maakt optisch ruimer maar kan ook wat ‘killetjes’ overkomen, een houttint geeft gelijk meer warmte aan het interieur en zwarte shutters geven een spannend contrast en staat heel modern. Er is voor iedere ruimte en vorm ramen in huis een passende soort verkrijgbaar, zelfs shutters met een vochtbestendige olie of lak voor in de badkamer tot aan shutters op maat bestellen voor draai-kiepramen of zelfs ronde ramen.

Het eenvoudig instellen van lichtinval en privacy
Doordat je de lamellen van de shutters in iedere gewenste stand kunt kantelen kan je daarmee de lichtinval en de mate van privacy zo afstellen als wat je prettig vindt. Van helemaal open en dicht tot aan het afschermen van fel zonlicht (of binnenkijkers) zónder dat je gelijk in een volledig verduisterde ruimte hoeft te zitten.

Zoals je leest komt er nog heel wat op je af en is er veel meer mogelijk met shutters dan vaak vooraf wordt gedacht. Een tipje: bij www.shutterkoning.com kan je een gratis adviesgesprek inplannen waardoor je heel gericht weet wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn. En je koopt hierbij rechtstreeks via de importeur wat vaak een stuk voordeliger uitpakt.

En ach, als er dan eigenlijk vooral één nadeel is: je moet ze regelmatig even afstoffen en eens in de zoveel tijd een mild sopje erover halen. Een Swiffertje en een microvezeldoek doen hierbij wonderen en dan is het klusje eigenlijk zo gepiept, zeker met een lekker muziekje op de oren :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 14 december 2021 at 21:39

    Zo mooi vooral zwarte…..
    Veel afstoffen…

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.