Media

Gadgetliefde | Handige apps voor op je smartphone

13 december 2021

telefoonhoesjes hoesjesdirect.nl
Voor mij is mijn smartphone – misschien meer dan ik wil toegeven – een onmisbaar iets geworden waar ik niet zonder kan. Deels omdat het voor mijn werk simpelweg nodig is om social media en dergelijke bij te kunnen houden en het mijn agenda is, maar ook omdat ik er privé bijvoorbeeld met mijn vriendinnen en familie contact mee heb en de gemaakte foto’s inmiddels een geliefd dagboek zijn geworden ♥ Ik ben dan ook best zuinig op mijn telefoon en bescherm deze met een screenprotector en hoesje. En vooral die laatste wissel ik nog wel eens voor de fun :) Erg leuk dan ook dat ik in samenwerking met hoesjesdirect.nl een leuk shoptegoed van €50 mag weggeven!

Naast een screen protector om je scherm te beschermen tegen krassen, is een hoesje eigenlijk ook onmisbaar voor je mobiele telefoon. Er zijn ontiegelijk veel soorten telefoonhoesjes te koop; van een zachtere siliconen tot hardcase hoesjes, een telefoonhoesje van leer of bijvoorbeeld een bookcase waar je tegelijkertijd een paar pasjes en wat briefgeld in kan bewaren. Het is maar net wat je voorkeur heeft en ze zorgen ervoor dat je telefoon beschermd is tegen vuil, krassen en barsten. Mijn persoonlijke voorkeur is een siliconen hoesje omdat deze helemaal rondom wat meer schockabsorberend is, handig als één van de meiden de telefoon weer eens te pakken heeft gehad en die gaan er helaas toch echt niet zo zuinig mee om als ik doe.. En ook leuk dat ze in veel verschillende leuke printjes en kleuren verkrijgbaar zijn.

telefoonhoesjes hoesjesdirect.nl

Winactie
Wil jij kans maken op de €50 shoptegoed voor hoesjesdirect zodat je rond kan shoppen voor een mooi telefoonhoesje, oordopjes, een tablethoes en/of bijvoorbeeld warme touchscreen handschoenen zodat je je telefoon ook kan gebruiken mét handschoenen aan. Met dit fijne bedrag kan je best een aantal leuke dingen bij elkaar uitzoeken :)

Hoe maak je kans?
1. Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet aan deze winactie
2. Deel jouw favoriete app waar je niet zonder kan. Leuk om elkaars tips te lezen!

That’s all! Meedoen kan tot en met zondag 19 december 2021, 23.59u. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht, dus laat een geldig e-mailadres achter bij je reactie. Good to know: deze is enkel voor mij zichtbaar.

–> Laat ik zelf ook een handige app delen waar ik eigenlijk niet zonder kan: de TimeTree Shared Calendar app. Deze is gratis te downloaden en een enorme uitkomst hier in huis. Je kan de agenda delen met huisgenoten (of collega’s) waardoor iedereen er in kan werken en je kan ieder persoon aan een eigen kleurtje koppelen. Zo zien we er heel duidelijk in één overzicht de afspraken in voor bijvoorbeeld de tandarts, een uitje, zakelijke meeting van Paul of mij en de schoolvakanties en studiedagen van de kinderen in. Handig!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van M Chen
  Reply M Chen 22 september 2022 at 16:02

  Ik doe mee aan deze winactie, mijn favoriete app is watsapp!

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 6 juli 2022 at 15:20

  binnenkort een nieuwe telefoon dus daar hoort een nieuw hoesje bij, dus ja ik loot graag mee!

 • Avatar van Ingrid L
  Reply Ingrid L 19 december 2021 at 21:01

  Wat zou dat gaaf zijn, een nieuw hoesje is erg welkom, mijn favoriete app is allefolders. Leuk om alle folders online te lezen en beter voor het milieu….

 • Avatar van co
  Reply co 19 december 2021 at 18:24

  dat is leuk! ik doe graag mee. ik kan niet zonder de app van buienradar

 • Avatar van maaike
  Reply maaike 19 december 2021 at 15:28

  Leuk, ik doe graag mee!
  Candycrush is mijn favo, haha! Maar welke ook echt fijn zijn, zijn Storytel en Spotify, voor luisterboeken en podcasts.

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 19 december 2021 at 12:40

  Leuk!!! De youtube app gebruik ik vaak om muziek te luisteren

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 18 december 2021 at 11:51

  Goeiemorgen, ik doe graag mee met deze actie. Mijn licht gescheurde telefoonhoesje is best een beetje aan vervanging toe! Ik gebruik vooral WhatsApp geregeld, en wil in een loos uurtje nog weleens hartenjagen spelen op mijn telefoon!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 17 december 2021 at 19:35

  Mijn favoriete app is de Ouderapp van Smallsteps/Partou. Daar krijg ik op de dagen dat mijn zoontje op het kinderdagverblijf is, foto’s en verhalen over hem doorgestuurd. Foto’s van wat hij die dag aan het doen is en dan een leuk verhaaltje erbij aan het einde van de dag. De leidsters maken er elke dag weer een feestje van. Fantastisch leuk om te zien dat hij het zo naar zijn zin heeft daar!

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 17 december 2021 at 18:25

  Dit is fantastisch leuk shoptegoed! Praktisch en fashionable… mooie combi! En erg nodig met grijpgage kinderhandjes, waardoor mijn telefoon nog weleens een buiteling of 2,3,4,… maakt. Aiiii… een beetje bescherming is daarom zeer welkom!

 • Avatar van Ron
  Reply Ron 17 december 2021 at 14:34

  Ik doe graag mee met de winactie waarbij 50 euro shoptegoed van hoesjedirect is te winnen.
  Mijn favoriete app is buienalarm.

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 17 december 2021 at 06:21

  Voor mij zijn dat toch zeker wel de Whatsapp en YouTube app! Een nieuw hoesje is zeer welkom!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 16 december 2021 at 20:52

  Leuke actie! Ik kan niet zonder de app DO(met een vinkje achter). Handig om lijstjes te maken en taken in te zetten.

 • Avatar van Wesley
  Reply Wesley 16 december 2021 at 20:14

  Ik kom graag direct in een roes door mijn nieuwe telefoonhoes. Yeah!!

  Twitch app….aanrader mits je van streamers houdt.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 16 december 2021 at 16:20

  Ik doe erg graag mee, heel erg leuk een nieuw hoesje 😊😊, ik hou erg van WhatsApp ❤❤ Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van mark
  Reply mark 16 december 2021 at 09:16

  ik doe graag mee en kan niet zonder de app Vinted…ideaal om goedkoop iets te kopen, niet alleen kleren.

 • Avatar van Randi
  Reply Randi 15 december 2021 at 21:49

  Ik doe graag mee. Mijn favo app is TooGoodTogo

 • Avatar van Gerrie
  Reply Gerrie 15 december 2021 at 21:43

  Ik doe onwijs graag mee, kheb toevallig nog een telefoonhoesje nodig! Mijn lievelings app is toch wel Snapchat, daar praat ik met iedereen en kan je altijd wat leuks met elkaar delen!

 • Avatar van naomifotografeert
  Reply naomifotografeert 15 december 2021 at 21:24

  Mijn favo app is Pinterest! Zoveel inspiratie voor in huis, knutsels voor de BSO en al het andere! Ik maak graag kans op een nieuw hoesje :)

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 15 december 2021 at 21:05

  Ik heb net een nieuwe Samsung, maar nog geen hoesje. De app waar ik echt niet zonder kan is MapMyWalk

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 15 december 2021 at 20:25

  SUPER leuke winactie!
  Mijn favoriete app: Too Good To Go! ”Laat goed eten op je bord belanden in plaats van in de vuilnisbak. Stop voedselverspilling”

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 december 2021 at 20:11

  Ik doe graag mee aan de winactie. Mijn favoriete app is die van 9292.

 • Avatar van kwak1983
  Reply kwak1983 15 december 2021 at 15:32

  Ik doe graag mee met deze prijsvraag, kan zeker een goed hoesje gebruiken, aangezien ik altijd mijn telefoon uit mijn handen of van tafel laat vallen =(
  Mijn favo app is Evernote, om online/digitaal je notities altijd bij je te hebben, superhandig!

 • Avatar van anne Bolijn
  Reply anne Bolijn 15 december 2021 at 14:36

  Mijn bootcamp app, om me op te geven voor het sporten.

 • Avatar van Henk
  Reply Henk 15 december 2021 at 13:16

  Mijn favoriete app is wandel.nl.

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 15 december 2021 at 10:59

  Bij mij staat Pinterest absoluut op nummer 1. Kookideeën, creatieve dingen, ik raak er niet op uitgekeken en ben zo een paar uur verder!
  Ik doe heel graag mee voor deze te gekke prijs. Mijn telefoonhoesje is een beetje aan het eind van z’n latijn, dus dat komt geweldig uit. Leuk!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 15 december 2021 at 10:16

  Wat een leuke actie; ik kan zeker wel een nieuw hoesje gebruiken dus ik doe graag mee. Mijn favo app is Tikkie, niet alleen voor de bedragen maar ook voor de kortingsacties en gratis producten!

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 15 december 2021 at 10:10

  Ik doe graag mee.
  Mijn favoriete app is : Beautypedia. Als ik bv een verzorgings produkt wil proberen lees ik hier eerst nog even een review en de pro & non’s over dit produkt.

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 15 december 2021 at 09:58

  Ik doe heel graag mee! Leuke actie! Whatsapp is uiteraard mijn favo app! :)

 • Avatar van dennis
  Reply dennis 15 december 2021 at 09:53

  Ik doe graag mee voor een nieuw hoesje.

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 15 december 2021 at 09:52

  een nieuw hoesje is zeker welkom

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 15 december 2021 at 07:01

  Ik doe heel graag mee een nieuw hoesje is altijd handig

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 15 december 2021 at 06:44

  Wooh wat een leuke actie doe heel graag mee

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 15 december 2021 at 03:41

  Super actie en ik zou dit graag cadeau geven aan mijn zoon die ook écht zere en koude handen heeft en warme touchscreen handschoenen kan gebruiken en nog steeds geen hoesje heeft voor zijn mobiel.
  en Whats App dat is eigenlijk enige wat ik gebruik.

 • Avatar van Linda Smeets
  Reply Linda Smeets 15 december 2021 at 01:48

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Mijn favoriete app is Whatsapp! Dit omdat mij ouders aan de andere kant van de Oceaan wonen en dit dan toch wel een ontzettend fijne app is! Het bespaard in de belkosten en je via videobellen lijkt het toch net of je elkaar in het echt ziet.

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 14 december 2021 at 22:22

  Wat een super fijne prijs is dit om te winnen, kan ik heel goed gebruiken voor een leuke hoes voor de telefoon van mij en mijn man. Mijn favoriete app is, ik heb er eigenlijk wel meerdere die ik graag en vaak gebruik, Whatsapp, voor de leuke kleine gesprekjes en handig om in een groep het maar 1 keer te zeggen/schrijven. Scoupy voor de fijne geld terug acties en too good to go,een handige app tegen voedsel verspilling

 • Avatar van Astrid van Rekom
  Reply Astrid van Rekom 14 december 2021 at 21:18

  Wat een leuke prijs. Mijn favoriete app is SiiLo, veilig communiceren met zorgverleners.

 • Avatar van Heleen van der Velde
  Reply Heleen van der Velde 14 december 2021 at 21:08

  Ik maak heel graag kans. Ik ben fan van de vakantiebieb-app

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 14 december 2021 at 19:38

  Ik doe graag mee voor mijn nieuwe telefoon! Mijn favo app is Duolingo, om Spaans te leren.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 14 december 2021 at 19:28

  Ik laat me graag verrassen.

  De beste app is Whatsapp

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 14 december 2021 at 18:35

  leuk ik doe graan mee en mijn app is Whats App

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 14 december 2021 at 18:06

  Als Corona het toelaat, ga ik in januari lekker een weekje naar de zon. Om mijn iPad goed te beschermen (tijdens de reis) wil ik graag een stevig vakantiehoesje voor hem uitzoeken. Ik ben een sucker voor korting. Mijn favoriete apps zijn dan ook Too Good To Go, Scoupy en Groupon.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 14 december 2021 at 17:43

  Ik kreeg laatst de tip van de Stocard app van een mevrouw voor mij aan de kassa… Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord, maar jeetje… wat super handig, zeg! Kan niet meer zonder, haha! Mijn oude telefoon is er helaas ‘klaar’ mee, dus wacht met smart op mijn nieuwe! Het duurt allemaal wat lang nu met bestellen/ vertraagde postbezorging etc. Maar als er dan een fijne screenprotector en een gezellig hoesje omheen komt… dan vind ik dat het wachten meer dan waard!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 14 december 2021 at 17:21

  Ik kan echt niet meer zonder COZI. Dit is een agenda-app voor het hele gezin waar zowel mijn man als ik alles in kunnen zetten. Essentieel voor ons drukke gezinsleven.

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 14 december 2021 at 16:31

  Ik loot graag mee! Ik kan niet zonder mijn ommetje app, die motiveert me om te bewegen

 • Avatar van Henk Hartman
  Reply Henk Hartman 14 december 2021 at 16:22

  Doe graag mee. Mijn favo app is toch patience. beetje ouderwets maar toch

 • Avatar van Nelly Nieuwenhuis
  Reply Nelly Nieuwenhuis 14 december 2021 at 14:46

  Ik maak graag kans. Mijn favoriete app is de meest gebruikte Whats app

 • Avatar van Thomas Geurts
  Reply Thomas Geurts 14 december 2021 at 14:44

  Mijn favoriete app… Puur gezien op de tijd die ik eraan besteed moet dat YouTube zijn!

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 14 december 2021 at 14:31

  Leuke winactie, mijn favoriete app is Strava, de app voor wielrenners, je kunt de fietsroutes van je fietsmaatjes bekijken en contact metelkaar hebben.

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 14 december 2021 at 13:40

  Dat is nog eens leuk: een winactie waarmee ook de mannelijke volgers uit de voeten kunnen! 😉 Mijn favo app is toch wel Whatsapp… handig om korte, maar krachtige boodschappen over en weer te brengen!

 • Avatar van Maarten van den Hooven
  Reply Maarten van den Hooven 14 december 2021 at 13:38

  Ik doe mee! en ben verslaafd aan de Pepper website en app

 • Avatar van Lydia
  Reply Lydia 14 december 2021 at 13:07

  Ik doe heel graag mee met de winactie. Mijn favoriete app is buienradar

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 14 december 2021 at 13:02

  Ik doe zeker graag mee! mijn favoriete app naast de social media kanalen in toch zeker Whatsapp om in contact te blijven met vrienden en familie!

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 14 december 2021 at 12:05

  Hoihoi,
  mijn favoriete app is de Onderweg app van de ANWB. Handig om bijvoorbeeld te kunnen zien waar de dichtstbijzijnde benzinepomp is, en wat de prijs van de benzine daar is…
  Een nieuw telefoonhoesje zou helemaal niet verkeerd zijn, aangezien dat van mij al flink aan het afbladderen is 😏

 • Avatar van Wendy van zetten
  Reply Wendy van zetten 14 december 2021 at 09:40

  Ik doe graag mee voor een nieuw hoesje voor mijn nieuwe telefoon. Mijn favoriete app is food waarbij ik alle maaltijden bij hou elke dag. Het telt calorieën koolhydraten en eiwitten.

 • Avatar van Barbara de Gooijer
  Reply Barbara de Gooijer 14 december 2021 at 08:00

  Heel graag een nieuw hoesje! Ik kan niet zonder whatsapp en de ommetje app gebruik ik ook vaak.

 • Avatar van Mihaela van der Linden
  Reply Mihaela van der Linden 13 december 2021 at 22:06

  Ja ik doe ook graag mee! De applicatie waar ik niet zonder kan is de ingebouwde agenda van mijn telefoon. Ik typ er van alles in en later kan ik het weer wissen. Scheelt geld, papier, tijd en je telefoon heb je altijd bij de hand. Voor mij echt ideaal!

 • Avatar van Ilsie
  Reply Ilsie 13 december 2021 at 20:17

  Oh superleuk een nieuw hoesje.. of 2 .. ik lees even mee, bijna vakantie maar mijn favoriete app is toch echt de film/serie kijk apps.

  Groetje ilsiee

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 13 december 2021 at 17:17

  Heel erg fijn shoptegoed! Leuk om zo nu en dan eens te wisselen van hoesje; zo heeft je telefoon in een mum van tijd een ‘make-over’! Mijn favoriete app is nu die van TooGoodToGo… eten redden van de vuilnisbak! Een erg mooi initiatief vind ik, waardoor ik ook kennis maak met nieuwe delicatesse zaakjes in de buurt!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 13 december 2021 at 16:39

  Wat leuk, heb al drie nieuwe apps leren kennen. Mijn favoriete is momenteel Merge Manor Sunny House. Erg verslavend! En doe graag mee, zodat ik een nieuw hoesje voor mijn vriend kan kopen.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 13 december 2021 at 16:18

  Whatsapp gebruik ook ik het meest, maar de AliExpress app vind ik het handigst om meteen prijzen van kleine hebbedingen te kunnen vergelijken ,zelf bestellen is vaak veel goedkoper dan hier in de winkels hetzelfde product kopen.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 13 december 2021 at 15:49

  Zonder whatsapp zou ik echt niet meer kunnen.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 13 december 2021 at 14:00

  Dat kan ik wel gebruiken, want hoesjes slijten toch wel snel. een bookcase vind ik altijd wel handig voor de pasjes.

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 13 december 2021 at 13:05

  Wat een gave winactie. Mijn favoriete apps zijn toch wel facebook en instagram, en whatsapp. Mijn familie woont ver weg en zo blijven we ondanks de afstand toch nog een beetje dichtbij. Door het delen van foto’s en berichtjes is de afstand minder ver en zien we leuke en fijne dingen van elkaar.

 • Avatar van Heidie
  Reply Heidie 13 december 2021 at 12:48

  Ik doe graag mee. Mijn man ‘s telefoonhoesje is echt aan vervanging toe. Hopelijk mag hij bij hoesjestegoed een ander uitkiezen.
  Mijn meest gebruikte app: whatsapp.

  De apps van de sportwedstrijden van de kinderen vind ik ook heel handig. Kun je makkelijk opzoeken welke wedstrijden ze hebben en daarna wordt de stand ook nog doorgegeven 👍

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 13 december 2021 at 12:30

  Leuk ik doe graag mee met deze mooie actie!

  Mijn favoriete app is Dyme, je kunt je bank eraan linken en krijgt zo heel veel inzicht in je uitgaven patroon!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 13 december 2021 at 11:19

  Mijn favoriete app is Scoupy

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 13 december 2021 at 10:26

  Ik doe graag mee! Ons dochtertje van net 1 jaar ziet haar grote broer (net 3) vaak op de tablet spelen en wil ook heel graag. We hebben nog een oude iPad liggen die ze wel mag gebruiken, maar hij is zo glad en ze kan er natuurlijk nog niet heel voorzichtig mee zijn. Wat zou het handig zijn als we voor deze oude iPad dan toch nog een hoesje konden uitzoeken! :)

  Als de kinderen ’s avonds op bed liggen, dan gaat mijn vaste ‘app-rondje’ langs Whatsapp, Facebook, Instagram en Marktplaats.

 • Avatar van Vivian Bauptit
  Reply Vivian Bauptit 13 december 2021 at 10:08

  Mijn favoriete apps zijn toch wel Facebook en WhatsApp ideaal gewoon! Super leuke winactie zou super zijn om het shoptegoed te mogen winnen om mijn man mee te kunnen verrassen zodat hij zelf wat leuks kan uitzoeken!♡

 • Avatar van Xaviera Jamie
  Reply Xaviera Jamie 13 december 2021 at 10:06

  Wat een heerlijk tegoed en ik zoek eerst een mooi hoesje uit en loot graag mee!

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 13 december 2021 at 10:04

  Ik zoek n9g een mooie en handige glitter popsocked voor mijn gsm . Zodat het bij mijn feestjurk past !

 • Avatar van Trotsema fati
  Reply Trotsema fati 13 december 2021 at 09:54

  Apps bedoel ik

 • Avatar van trotsemafati
  Reply trotsemafati 13 december 2021 at 09:52

  Ik doe graag mee voor een tablethoes voor de nieuwe tablet van mijn kids.
  Mijn favoriete appels WhatsApp en facebook.

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 13 december 2021 at 09:38

  doe zeer graag mee voor dit mooie shoptegoed altijd plezant, ik heb geen apps heb maar een gewone gsm

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 13 december 2021 at 09:38

  Ik doe graag mee voor een nieuw hoesje, een flipcover zodat ik een Id kan meenemen. Heb nu wel mijn telefoon met de app maar dan heb ik soms weer geen id bij me. Een app die ik echt zo missen is instagram

 • Avatar van Erika Panjer
  Reply Erika Panjer 13 december 2021 at 09:36

  Ik doe graag mee en kan echt niet zonder whattsapp wat ideaal is dat

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 13 december 2021 at 09:35

  Sindskort heb ik een nieuwe telefoon en ik kan wel een nieuwe hoesje gebruiken. Mijn favoriete app is Facebook vanwege contact met mijn familie over de hele wereld.

 • Avatar van Nora
  Reply Nora 13 december 2021 at 09:20

  De app waar ik echt niet meer zonder kan is Buddy! Daar kan je al je uitgaven in zetten en per categorie sorteren. Echt fijn om een goed overzicht te hebben waar je je geld aan uit geeft. Ik doe zeker mee, mijn telefoonhoesje begint opeens helemaal geel te worden

 • Avatar van Cindy Framke
  Reply Cindy Framke 13 december 2021 at 09:17

  Dat zou te gek zijn. Altijd leuk een nieuw hoesje voor mijn telefoon. Ik doe heel graag mee. Mijn favoriete app is whatsapp

 • Avatar van Madelon van den Heiligenberg
  Reply Madelon van den Heiligenberg 13 december 2021 at 09:17

  Mijn favo app? Toch vrees ik Candy Crush… hahaha geen dag dat ik niet even mijn levens op speel…

 • Avatar van Elise van Dongen
  Reply Elise van Dongen 13 december 2021 at 09:08

  Mijn telefoon is al te vaak gevallen door 2 kleine mannetjes dus een nieuw hoesje zou meer dan welkom zijn!
  Mijn favoriete app: Phase 10 (familieleden zijn inmiddels afgehaakt maar ik vind het zo’n fijne ontspanning…)

 • Avatar van Goele H
  Reply Goele H 13 december 2021 at 08:59

  Net een nieuwe gsm moeten kopen, dus met een hoesje zou ik super blij zijn. Ik doe graag mee.
  Mijn meest gebruikte apps zijn Whatsapp en Spotify. Die laatste staat meerdere uren per dag aan en is echt mijn redmiddel om de dag door te kunnen komen.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 13 december 2021 at 08:57

  onze hoesjes zijn echt totaal versleten, dus dit is echt een hele mooie actie
  whatsapp is mijn favoriete app kan ook niet meer zonder, zo fijn dat je heel snel iets kunt doorgeven, echt ideaal

 • Avatar van Monique van Zutphen
  Reply Monique van Zutphen 13 december 2021 at 08:51

  Niet bijster origineel, maar ik kan niet meer zonder Whatsapp. Zo’n handig communicatiemiddel om met iedereen (kinderen, man, vrienden, bedrijven en zelfs mijn ouders) in contact te blijven, zélfs via beeldbellen!

 • Avatar van Marjan polet
  Reply Marjan polet 13 december 2021 at 08:43

  WhatsApp is nummer 1 voor mij ..wat een prachtig mooie prijs ,dat kan ik goed gebruiken

 • Avatar van Joke Vink
  Reply Joke Vink 13 december 2021 at 08:34

  Wat handig voor een nieuw hoesje telefoon
  Mijn favoriete app is Whats App

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 december 2021 at 07:48

  Zo leuk maar dit sla ik over en gun het een ander ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Renata Doens
  Reply Renata Doens 13 december 2021 at 07:12

  Heb nu een slecht passend hoesje, dus maak heel graag kans op t shoptegoed van hoesjediect!
  Mijn favoriete app is Stocard, zo heb ik altijd al mijn klantenkaarten bij de hand

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.