Beauty

The Body Shop | Joy & Jasmine (kerst 2021)

16 december 2021

The Body Shop Joy & Jasmine review
Dit jaar heeft The Body Shop weer een aantal heel fijne geuren gelanceerd in de kerstcollectie en specifiek één ervan vind ik wel zoooo lekker! Joy & Jasmine is niet specifiek een geur die je direct met de winter of met kerst associeert, maar wel eentje die je zeker eens moet ruiken. Ik vertel je er in dit artikel graag meer over.

‘Lees ook: Unboxing | The Body Shop Share Love & Joy Ultimate adventskalender.’

The Body Shop Joy & Jasmine review

The Body Shop Joy & Jasmine

Laat ik maar met de geur van deze lijn beginnen, die te omschrijven is als bloemig en zacht, zonnig en warm en met een fijne romige ondertoon die – zeker wanneer je meerdere producten uit deze lijn achter elkaar gebruikt – ook nog eens heerlijk lang op je huid terug te ruiken is. De geurnoten waar je aan moet denken zijn die van jasmijn, oranjebloesem en roos. Een heel fijne en zachte tegenhanger tegen alle kruidige wintergeuren van veel beautyproducten in deze winterse maanden.

De complete Joy & Jasmine special edition collectie bestaat uit de volgende producten:

– shower gel 250ml, €7,00
– sugar body scrub 250ml, €16,00 (vegan)
– body yoghurt 200ml, €10,00 (vegan)
– body butter 200ml, €17,00 (vegan)
– fragrance mist 100ml, €12,00 (vegan)
– hand cream 30ml, €5,50
– hand wash 275ml, €7,00
–  starry bath bomb €5,00

–> Leuke tip: bij een bestelling van €50,- of meer krijg je in de webshop een gratis body butter 200ml cadeau. Gebruik hiervoor de code NLGIFT bij het afrekenen.

The Body Shop Joy & Jasmine review

Alhoewel de shower gel en de hand wash ook heel prettig zijn, is mijn aanrader toch wel echt de Joy & Jasmine body yoghurt. Dit type product heeft een textuur die te omschrijven is als een iets jelly bodylotion die heel erg snel intrekt. En dat ondanks dat er heel fijne verzorgende, hydraterende en voedende ingrediënten zoals glycerine, shea boter, hyaluronzuur, jasmijnextract en amandel-extract. Dat betekent dus wél een langdurig zachte en soepele huid, zonder dat plakkerige of ‘vettige’ laagje dat een body butter achter kan laten.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.