Fashion

Plussize shoptip | WE Curve

9 december 2021

WE Curve plussize fashion
Yes, yes, yes. Zó ontiegelijk leuk wanneer er wederom een merk met een eigen plussize collectie komt! Zo is er sinds kort de WE Curve collectie waarbij je terecht kan vanaf kledingmaat 44 tot en met maat 52. De collectie is nog niet heel erg groot, maar er zitten zeker een aantal heel erg leuke items tussen. In dit artikel lees je er alles over!

‘Lees ook: Overzicht van de leukste plussize webwinkels.’

WE Curve plussize fashion WE Curve plussize fashion WE Curve plussize fashion
WE Curve plussize fashion WE Curve plussize fashion

WE Curve plussize collectie

Hoe tof is het dat je met een maatje meer bij steeds meer kledingwinkels terecht kan?! Okee, er is nog een lange weg te gaan want wat mij betreft zou ieder kledingmerk een groter aanbod in de maten aan mogen bieden en het blijft jammer dat er vaak maar een plukje van de plussize collecties in de winkels zelf te vinden is. Maar goed: er is een verandering gaande en laten we het positief houden :) Online is er in ieder geval weer een plekje bijgekomen waar je kan gaan shoppen! Ook fijn: onder de foto’s staat welke lengte en maat het betreffende model heeft die de kleding aanheeft, zodat je goed kan inschatten hoe een kledingstuk zal vallen.

In de WE Curve collectie zie je de bekende WE Fashion blazers terugkomen die ieder seizoen weer in de normale collectie zitten. In de Curve collectie hebben ze deze stretchblazer in de kleuren zeegroen en zwart, maar mocht je het nog niet weten: de andere 8 kleuren uit de ‘normale’ collectie zijn ook tot en met maat 3XL (maat 46) te bestellen, ze zijn echt heerlijk om te dragen en kunnen met zo’n beetje alles gecombineerd worden.

Verder zie je in de WE Curve collectie leuke shirts en tops, blouses, mooie denims (ook een geweldige high-waisted flared jeans), een suèdelook legging, gebreide overslagvestjes, (feest)jurkjes, musthave basic hemdjes met een kanten randje én zelfs wat fijne shapewear. Een goede basiscollectie om mee te starten en ik hoop dat er snel meer bij gaat komen!

WE Curve is verkrijgbaar via de webwinkel van WE en bij onder andere Wehkamp. En pssst, bij de laatstgenoemde is nu een actie van 20% korting op de hele collectie. Enjoy!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 11 december 2021 at 20:32

  Leuke items inderdaad! Altijd fijn om meer opties te hebben 😉

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 december 2021 at 09:18

  Mooie items…..
  Ik ga zo even een kijkje nemen……

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.