Beauty

Mijn favoriete beautyproducten van december

11 januari 2022

beauty favorieten december
Het is alweer even geleden dat ik een favorietenlijstje deelde, maar het leek me leuk om dit weer maandelijks op te gaan pakken. Het blijft leuk om te zien wat een ander graag gebruikt en wellicht haal je er zo een paar fijne tips voor jezelf uit. Deze keer een aantal heel fijne winterse beautyproducten voor zowel je haar, skincare, make-up als parfum!

‘Lees ook: Beauty | Foundation in de winter (tips & tricks).’

Squalan Rich olie facial serum review

Mijn favoriete beautyproducten van december 2021

Squalan Rich

Ohhh, deze heerlijke huidolie was zo’n beetje hét product waar mijn huid om vroeg in de afgelopen maand. Wegens wat stress, de slapeloze nachten, de koudere temperaturen en de droogte in huis vanwege de radiatoren die aan staan vroeg mijn huid duidelijk om wat extra voeding. Dus toen de nieuwe Squalan Rich olie binnenkwam, ben ik deze gelijk in gebruik gaan nemen als allerlaatste stap voor het slapen gaan én overdag als ik een make-uploze dag had. Heerlijk!

Squalan Rich is een huidolie voor de droge huid met squalane, druivenpitolie, abrikozenpitolie, haverolie, watermeloenolie en vitamine E. Verder niks. En dit maakt samen een voedende en verzorgende olie die de huid soepel maakt, hydrateert, de huidbarrière versterkt, de huid in balans brengt en kalmeert. En daarnaast heeft het ook nog mooie ‘age-well’ eigenschappen zoals het verstevigen van de huid en het aanpakken van fijne lijntjes en rimpeltjes. Vanwege de de intens voedende werking heb je slechts een paar druppels per keer nodig, waardoor je heel lang vooruit kan met het flesje. Echt een heerlijk product voor de koudere wintermaanden waar je je huid blij mee zal maken.

–> De Squalan Rich facial serum huidolie is via de website van Squalan te koop voor €75,00/30ml.

Paula’s Choice Hyaluronic Acid + Peptide lip booster review

Paula’s Choice Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

En als we het dan toch over heel fijne producten voor de wintermaanden hebben, dan kan een goede lippenbalsem eigenlijk niet ontbreken. Zoals deze van Paula’s Choice waar ik eind vorig jaar een uitgebreide review over schreef en ik sindsdien aan verslingerd ben. Je hebt maar een rijstkorrel per keer nodig voor intens verzorgde lippen en een mooie glans alsof je een transparante lipgloss op hebt, maar dan zónder dat hij plakt. Nice to know: ik mocht er van Paula’s Choice ook een aantal weggeven in een lezersactie en kreeg als terugkoppeling vanuit winnaars dat dit voor hun ook echt een nieuwe favoriet is geworden. Leuk!

–> De Paula’s Choice Lip Booster is via de website van Paula’s Choice te koop voor €27,00/10ml.

Innersense Harmonic Treatment Oil

Innersense Harmonic Treatment Oil

Sinds een tijdje ben ik een aantal producten van het merk Innersense aan het testen en vooral één product helpt mij enorm met mijn gevoelige hoofdhuid. Zeker in tijden van stress en wisselingen van de seizoenen kan ik hier nog wat meer last van hebben. En dat uit zich in een droge, jeukerige hoofdhuid en schilfertjes, voornamelijk aan de achterkant van mijn schedel. Natuurlijk let ik hierdoor al heel erg op bepaalde ingrediënten in mijn haarverzorgingsproducten, maar soms komt het toch alsnog opzetten.

Innersense is een dierproefvrij, organic en puur haarverzorgingsmerk zonder vervelende nasties. Dat wil zeggen, de producten bevatten bijvoorbeeld geen sulfaten, siliconen, ftalaten, parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen. En daar worden je haren en hoofdhuid heel erg blij van! Zo maakte ik onder andere kennis met de Innersense Harmonic Treatment Oil, een krachtpatser in een klein flesje! Er zit onder andere saffloerolie, macadamia olie, jojoba olie, rozemarijn, lotusbloemextract, squalane en vitamine E in, heeft een heerlijke rustgevende en kruidige geur en is op meerdere manieren te gebruiken. Zelf gebruik ik hem één keer per week als een scalp treatment; ik masseer een kleine hoeveelheid met mijn vingertoppen in op mijn hoofdhuid, laat dit een tijdje intrekken en vervolgens was ik mijn haren zoals gewoonlijk.

De proteïnen, vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat je hoofdhuid in balans komt, weer soepel aanvoelt en het mooiste: de jeuk verdwijnt en er zijn amper meer schilfertjes. Extra plus: de ingrediënten zouden ook de haargroei en meer volume bevorderen. Hooray!

–> Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op de website van Innersense. Online is dit merk via BioPlaneet te koop.

Urban Decay Hydromaniac tinted glow hydrator foundation review 20 Fair

Urban Decay Hydromaniac tinted glow hydrator

Urban Decay noemt dit een ‘tinted’ huidverzorging, maar het valt voor mij toch wel echt onder de noemer ‘foundation’ vanwege de dekking ervan. Maar dat is dan ook het enige wat ik er als kanttekening bij kan plaatsen. Heb je een droge huid, hou je van een foundation met een goede medium dekking met een mooie glow en een heel natuurlijk resultaat? Dan is de Urban Decay Hydromaniac een foundation die je eens moet proberen. Ik schreef er in november een uitgebreide review over waarbij je ook voor- en nafoto’s kan zien. Maar geloof me: in het echt is het resultaat nog mooier dan op de foto’s vast te leggen is. Foolproof aan te brengen, accentueert geen rimpeltjes of lijntjes, bevat mooie huidverzorgende ingrediënten, voelt comfortabel aan, geeft een dewy en fris resultaat én is in heel veel kleuren verkrijgbaar waardoor iedereen er een match mee kan maken.

–> De Urban Decay Hydromaniac foundation is via ICI Paris XL te koop voor €35,60/35ml (sommige kleuren -50% nu).

CoSTUME NATIONAL so nude

CoSTUME NATIONAL so nude

Via Parfumado (in dit artikel een kortingscode van 50% :) maakte ik eind vorig jaar kennis met een aantal nieuwe geuren, waaronder dit eau de parfum van CoSTUME NATIONAL: so nude. Vanaf de eerste keer was ik om, dus toen ik via bol.com een mooie aanbieding tegenkwam bestelde ik er gelijk een grote flacon van. De geur is aan de ene kant zacht en bloemig, maar toch ook warm met een romig en tikkeltje kruidig randje. Er zit onder andere kardemom, neroli, ylang-ylang, patchoeli en tuberoos in en blijft zonder moeite de hele dag terug te ruiken op de huid. Echt zo’n winters cocoon-parfum. Love it!

Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct? En wat staat er nog op je wishlist?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 12 januari 2022 at 09:12

    Fijn om te zien wat je favoriete beautyproducten waren in december…..
    Het lip product lijkt me heel fijn.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.