Beauty

Clarins Hand and Nail Treatment Balm

24 januari 2022

Clarins Hand and Nail Treatment Balm review
In deze wintermaanden met wisselende en koude temperaturen kunnen onze handen en nagelriemen wel wat extra’s gebruiken. En daarnaast maken ook poetssopjes en dergelijke de handen en nagelriemen droog.. Tijd voor wat extra liefde met de nieuwe Clarins Hand and Nail Treatment Balm. In dit artikel lees je alles over dit heerlijke product én ik mag er 3 weggeven met een leuke winactie!

‘Lees ook: Foundation Friday | Clarins Skin Illusion Velvet foundation (review).’

Clarins Hand and Nail Treatment Balm review

Clarins Hand and Nail Treatment Balm

“De formule van deze handbalsem zorgt voor een beschermlaagje dat de handen intens voedt. Met een hoge concentratie karitéboter en milieuvriendelijk van formule tot verpakking is de Clarins Hand and Nail Treatment Balm net zo vriendelijk voor de huid als voor de planeet. De balsem beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, verzacht de huid, gaat pigmentvlekken tegen, verstevigt de nagels, voedt de nagelriemen en laat de handen er jeugdig uitzien. De omhullende textuur vormt een constant onzichtbaar beschermlaagje, is niet plakkerig, verspreidt gemakkelijk en wordt snel opgenomen.”

Ingrediënten

Deze Clarins Hand and Nail Treatment Balm is de rijkere formule van de gelijknamige Cream. Niet verwarren dus met elkaar, want dit is echt een volle en rijke verzorging voor je handen, nagels en nagelriemen. En dat zie je terug in de ingrediëntenlijst! Zo bestaat deze handbalsem voor maar liefst 26% uit fair trade biologische shea boter (karitéboter) en zit er verder onder andere kokosextract, glycerine, sesamzaadolie, baobab-olie, vitamine E en moerbei extract in.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Clarins Hand and Nail Treatment Balm is verkrijgbaar voor €24,70/100ml via de Clarins webwinkel en bij onder andere Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en Parfumerie.nl.

Clarins Hand and Nail Treatment Balm review

Review

Dat je hier te maken hebt met een intens voedende handcrème, meer een ‘handbalsem’, merk je al direct vanaf de eerste keer gebruik. De textuur is zoals die van een vaste bodybutter maar versmelt door de warmte van je huid. A little goes a long way! Neem gerust een paar minuutjes de tijd om deze balsem in te masseren op zowel je handen, nagels als nagelriemen en je merkt na een aantal keer smeren al heel snel een verschil; een soepele en comfortabele huid, minder droog, velletjes verdwijnen en ook de nagelriemen zijn zichtbaar minder droog en ogen weer netjes. Deze handcrème ruikt trouwens lekker fris citrusachtig en verzorgend zacht wat het een fijn verwenmomentje maakt :)

Vanwege de intensief voedende werking is dit wel meer een handcrème om aan te brengen als je ’s avonds op de bank zit om een filmpje of serie te kijken of vlak voor het slapen gaan. Hij laat namelijk iéts van een voedend beschermlaagje achter. Dit kan gedurende de avond of nacht lekker intrekken, waardoor je in de ochtend met heerlijk poezelig zachte handjes wakker wordt. Love it!

Clarins Hand and Nail Treatment Balm review

Winactie

In samenwerking met Clarins mag ik deze nieuwe balsem maar liefst 3x weggeven. Kunnen jouw handen wel wat extra verzorging gebruiken? Volg onderstaande stappen om kans te maken:

1. Laat jouw winterse beauty- of feel good tip achter onder dit artikel, laten we elkaar(s huidjes) de winter door helpen :)
2. Like de bijpassende Facebook– en/of Instagrampost en laat er een reactie achter voor een extra winkans. That’s all!

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 30 januari 2022, 23.59u. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Annemieke Bosdijk
    Reply Annemieke Bosdijk 31 januari 2022 at 22:21

    Even naar de schoonheidsspecialiste. Ik kon vandaag weer. Mijn huid weer lekker schoon gemaakt, mijn wenkbrauwen weer in model. Alle onzuiverheden aangepakt. En een heerlijke gezicht en schouder message.

  • Avatar van Yvonne W.
    Reply Yvonne W. 30 januari 2022 at 11:03

    Mijn feel good voor in deze tijd: een heerlijke boswandeling maken en daarna thuis lekker uitgebreid in bad! Na afloop mijn huid fijn verzorgen met mijn favoriete bodylotion en in mijn huispak op de bank onder een dekentje met een dampende kop thee naar mijn favoriete serie kijken! Hier heb ik niet heel erg vaak tijd voor, maar er alleen aan denken laat mij al gloeien van binnen! De verzorging van mijn handen vergeet ik helaas maar al te vaak, terwijl deze juist veel te verduren hebben: 1000x mijn handen wassen op het werk helpt niet mee! Ik ben erg nieuwsgierig naar wat de Hand & Nail Treatment Balm van Clarins voor mijn handen kan betekenen. Sterkere nagels zijn ook absoluut meegenomen; telkens als ik ze weer een beetje op lengte heb, scheuren ze of breken ze af…

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 29 januari 2022 at 14:07

    Ik douche graag met een heerlijk ruikende olie voor onder de douche. En tv kijken met een kopje koffie of thee is ook heerlijk 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

  • Avatar van Galinka van Bokhorst
    Reply Galinka van Bokhorst 28 januari 2022 at 20:04

    Mijn feel good tip is elke dag naar buiten gaan om frisse lucht op te doen. Dan bij thuiskomst een warme chocolademelk drinken zodat je bij kan komen. ‘S avonds lekker douchen en voor het slapen gaan een yoga nidra sessie of meditatie doen zodat je relaxed gaat slapen. Natuurlijk ook je lichaam insmeren en je handen verzorgen zodat alles goed in kan trekken.

  • Avatar van Wessel
    Reply Wessel 28 januari 2022 at 18:00

    Niet te streng zijn voor jezelf, dat is pas feel good! De eisen die mijn vriendin veel te vaak aan zichzelf stelt… nergens voor nodig! Lief zijn voor jezelf en daar horen je handen ook bij! Met deze handbalm blijven de handen en nagels van mijn vriendin in topconditie, zodat deze laatstgenoemden straks weer bij de eerste zonnestralen strak in de lak kunnen en niemand doorheeft wat haar handen het winterseizoen doorgemaakt hebben ;-)

  • Avatar van Bets
    Reply Bets 27 januari 2022 at 22:07

    Wat een super fijne creme om mijn handen een goede verzorging te geven, en dat kunnen ze zeker goed gebruiken in de winter. Mijn winterse beauty- of feel good tip is om elke avond je handen en voeten goed in te smeren, dan trekt de creme de hele nacht in en dat merk je gelijk de volgende morgen dat ze heerlijk zacht zijn.

  • Avatar van Ilse
    Reply Ilse 27 januari 2022 at 20:26

    Ik doe graag mee! Mijn tip is smeren smeren smeren met vaseline!

  • Avatar van Anja jager
    Reply Anja jager 27 januari 2022 at 19:52

    door het vele handen wassen in mijn werk in de gehandicapten zorg heb ik een slecht huid en smeren ben ik ook niet zo van dus deze vals zou erg goed kunnen helpen

  • Avatar van Paulien
    Reply Paulien 27 januari 2022 at 17:31

    Een kruik werkt altijd!! En zorg voor een dikke trui,pantoffels en een badjas

  • Avatar van Jolijn Doelman
    Reply Jolijn Doelman 27 januari 2022 at 13:16

    Mijn tip is toch wel regelmatig smeren met een fijne crème, erg belangrijk in de koude tijden.
    Ik maak graag kans (:

  • Avatar van Lotte
    Reply Lotte 27 januari 2022 at 10:02

    Mijn tip voor een zijdezacht en goed gevoede huid in deze gure tijd, is enkele dagen in de week mijn huid ook overdag insmeren met mijn nachtcrème. Deze is net wat vetter en meer voedend, waarmee mijn huid net even beter de winter door komt zonder schrale plekjes. Deze tip is eigenlijk van mijn moeder, daarom zou ik haar enorm graag verwennen met deze Clarins Hand and Nail Treatment Balm. Zij heeft een enorm jeugdig uiterlijk, maar aan haar handen ga je nu wat meer veroudering zien. Meer pigmentvorming, brozere nagels, … dit verouderingsproces hoort for sure bij het leven, maar wat zou het heerlijk voor haar zijn om haar handen in de watten te kunnen leggen met deze balm, zodat ook haar handen een meer jeugdige uitstraling behouden!

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 27 januari 2022 at 09:00

    Insmeren met creme is meestal wat ik doe voor handen, gezicht en voeten. Of het echt helpt, ik denk zeker wel iets. Maar ik heb toch nog steeds droge handen, kloofjes bij mijn duimen en hielen. Dus ben heel erg benieuwd naar Clarins product! En voor een feel good tip, koekje bij de thee. Muziekje aan en gewoon even lief zijn voor jezelf. Het is heel simpel maar doet een mens oh zo goed :)

  • Avatar van Marielle
    Reply Marielle 26 januari 2022 at 20:39

    Mijn tip: ook wat creme of zalf aan je neusvleugels smeren. Want ook die kunnen erg droog worden met de kou :)

  • Avatar van co
    Reply co 26 januari 2022 at 17:57

    lijkt me heerlijk. ik smeer regelmatig, niet alleen mijn handen, in met amandelolie.

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 26 januari 2022 at 13:54

    Deze klinkt echt fijn voor ’s avonds!
    Ik ben echt een fan van slugging. Zonder het te weten deed ik het al met mijn lipverzorging, maar nu mijn wangen echt last hebben van beschadiging door mondmaskers, doe ik het daar ook. Je sprayt je gezicht met een hydraterende spray gevolgd door een hydraterende crème. Om te voorkomen dat dit vocht verdampt, breng je een heel dun laagje balsem (vaseline, aquaphor..) aan. Dit helpt zo goed!
    Voor mijn lippen neem ik eerst een slok water waarmee ik mijn lippen zachtjes vochtig maak. Dan breng ik een lippenbalsem (of olie, zonder vaseline!) aan en daarboven dus weer vaseline of aquaphor.

  • Avatar van Nina Haven
    Reply Nina Haven 26 januari 2022 at 11:48

    Mijn tip: voor het slapen gaan je handen invetten met vaseline, katoenen handschoenen aan en ’s ochtends heb je heerlijk zachte handen!

  • Avatar van marij brand
    Reply marij brand 26 januari 2022 at 09:58

    ohhhh heerlijk voor mn droge handen! Heb er nog steeds geen fijn middeltje voor gevonden… meeste blijven zo lang vet

  • Avatar van Lisanne Bons
    Reply Lisanne Bons 26 januari 2022 at 09:42

    Tja, toch lekker naar buiten is altijd een goed idee en veel (water) drinken. Dit gaat me in de zomer ook beter af dan in de winter maar het is zo goed voor je!!

  • Avatar van SophiaG
    Reply SophiaG 25 januari 2022 at 20:49

    Een lekker lange wandeling en aansluitend een bad met een goed boek.

  • Avatar van Debby Koeman
    Reply Debby Koeman 25 januari 2022 at 18:52

    Voldoende water drinken en slapen is altijd goed voor je huid. En voor de droge winterhuid gebruik ik een scrub op oliebasis, voor wat extra aandacht en verzorging.

  • Avatar van Margret
    Reply Margret 25 januari 2022 at 18:40

    Lekker naar buiten…wandelen, fietsen!

  • Avatar van Jojanneke
    Reply Jojanneke 25 januari 2022 at 16:44

    Mijn winterse beauty-tip? Véél water drinken en af-en-toe een wijntje voor het hart én het humeur ;-)
    Verder heb ik altijd last van een droge winterhuid, dus een bodylotion op zijn tijd is ook een must!

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 25 januari 2022 at 16:22

    Om eerlijk te zijn heb ik te weinig aandacht aan mijn handen geschonken de laatste jaren wat extra verzorging zou wel goed zijn. Mijn feelgood tip is lekker stevig wandelen een frisse douche en daarna ontspannen met een serie of boek op de bank. Wat lekkers erbij en het is helemaal feest!

  • Avatar van kwak1983
    Reply kwak1983 25 januari 2022 at 15:02

    Goed smeren met een dag- en avondcrème (ja, ook als man haha). Zou een leuk kadootje zijn voor mijn bestie……

  • Avatar van Syl Pijl
    Reply Syl Pijl 25 januari 2022 at 14:19

    Heerlijk, hier wordt ik nou blij van.

  • Avatar van Mark
    Reply Mark 25 januari 2022 at 12:29

    Een heerlijke boswandeling maken en daarna met warme chocolademelk met slagroom op de bank… Op en top feel good! Met deze fijne voedende handcrème van Clarins kan mijn lieve vrouw heerlijk haar handen verwennen! Deze hebben veel te verduren, vooral in deze koude maanden. Zij gaat door weer en wind op de fiets naar haar werk, de kids ophalen, boodschappen doen,… Vanochtend nog noemde een van de kids haar handen “schuurpapier”… heel erg eerlijk, maar geen compliment natuurlijk. Ik tover met deze Clarins Hand en Nail Treatment Balsem graag haar zachte, verzorgde en poezelige handjes weer terug!

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 25 januari 2022 at 12:24

    Regelmatig naar de sauna is mijn tip. Nu even wat lastiger, door de lockdowns. (Gelukkig woon ik dichtbij de Belgische grens.) Droogborstelen van de huid is trouwens ook fijn.

  • Avatar van Evelien Reijnders
    Reply Evelien Reijnders 25 januari 2022 at 12:24

    Ik ben helemaal niet zo’n sporter, maar altijd als ik mezelf er weer toe zet (in een winterdip) haal ik er uiteindelijk altijd zoveel energie en plezier uit! En daarna lekker douchen en daarna natuurlijk cremetjes overal voor de huid haha

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 25 januari 2022 at 12:16

    Regelmatig naar de sauna is mijn tip. Nu even wat lastiger, door de lockdowns. Gelukkig woon ik dichtbij de Belgische grens.

  • Avatar van Anne Bolijn
    Reply Anne Bolijn 25 januari 2022 at 11:50

    Ook al is het onder 0 lekker een rondje buiten hollen. Het moment van thuis komen is het fijnst. Even uitstomen met een theetje op de bank.

  • Avatar van Esmeralda Vos
    Reply Esmeralda Vos 25 januari 2022 at 11:46

    Ga naar buiten, daar knapt je hele lijf van op!

  • Avatar van Sohniet
    Reply Sohniet 25 januari 2022 at 11:37

    Hoe vaker ik ze was, hoe vaker ik handcrème nodig heb. Ik heb het overal handcreme liggen; in de hal, woonkamer, op kantoor en in de auto

  • Avatar van maria louisa louisa van erum
    Reply maria louisa louisa van erum 25 januari 2022 at 11:27

    een extra fijn gevoel

  • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 25 januari 2022 at 10:55

    Niet te heet douchen is mijn tip.

  • Avatar van L Tromp
    Reply L Tromp 25 januari 2022 at 09:44

    Smeren smeren smeren is hier het enige wat helpt en waardoor we ons even erg goed voelen

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 25 januari 2022 at 09:16

    Mijn winterse beauty- of feel good tip om de huid van mijn handen de winter door te helpen is 1 keer in de week (bij voorkeur voor het slapen gaan) een handscrub te nemen en daarna goed in te smeren met vaseline en verder zo mogelijk na elke keer wassen van je handen een hydraterende handcrème te gebruiken!

  • Avatar van Vivian Bauptit
    Reply Vivian Bauptit 25 januari 2022 at 09:09

    Sounds good to me! Mijn tip voor schrale/droge lippen in de winter is blistex medplus of blistex daily conditioner gebruiken. Kan natuurlijk altijd als je schrale en droge lippen hebt niet alleen in de winter maar denk dat je er in de winter meer last van hebt. Deze handcreme lijkt mij echt super aangezien ik ook heel erg veel last heb van droge handen!

  • Avatar van Pascale
    Reply Pascale 25 januari 2022 at 09:09

    Na het avondeten nog even samen een blokje om.

  • Avatar van Marian zw
    Reply Marian zw 25 januari 2022 at 08:44

    De kids en ook ikzelf hebben nogal eens last van schrale lippen. Elke avond voor het slapen gaan een laagje vaseline erop scheelt zoveel! Ik zou aan dit ritueel best deze handcreme willen toevoegen, kan het de nacht over goed intrekken

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 25 januari 2022 at 08:10

    Alhoewel het heerlijk is om lekker warm te douchen in de winter is dit niet zo best voor je huid. Wordt ie alleen maar droger van, dus mijn tip, wat minder warm douchen en een lekkere volle bodycreme gebruiken. Mijn feelgoodtip: zorg dat je elke dag buiten beweegt. Dat kan heel simpel, doe een boosdchapje op de fiets of te voet, maar in mijn geval is het toch vaak een wandeling van minimaal een uur! Daarna is het heerlijk binnenkomen, en ben je de rest van de dag fris en fruitig.

  • Avatar van Astrid van Rekom
    Reply Astrid van Rekom 25 januari 2022 at 07:50

    Mijn winterse tip: een druppel glitterglow door je dagcrime.

  • Avatar van jacq007814
    Reply jacq007814 25 januari 2022 at 06:46

    Wat fijn voor mijn handen zijn zo ruw

  • Avatar van Lottie
    Reply Lottie 25 januari 2022 at 04:28

    Na het werk (als verpleegkundige in het ziekenhuis)

  • Avatar van Floor Verseveldt
    Reply Floor Verseveldt 24 januari 2022 at 23:13

    Als je naar buiten moet, zorg voor goede handschoenen.
    En als je binnen blijft, zorg voor een grote kop thee en een warm kleedje voor op de bank.

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 24 januari 2022 at 23:09

    Drink genoeg water en gebruik ook in de winter een goede creme om de huid te beschermen.

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 24 januari 2022 at 21:37

    Na het zwemmen en voordat ik op de fiets stap beetje handrem heerlijk

  • Avatar van Anne roos
    Reply Anne roos 24 januari 2022 at 21:26

    Veel thee drinken, dat houd je goed warm. Vooral fijn met een boek en een dekentje op de bank!

  • Avatar van Ilona
    Reply Ilona 24 januari 2022 at 21:25

    Een rondje wandelen met de honden doet mij altijd veel goed

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 24 januari 2022 at 21:21

    Lekker een wandeling maken.heerlijk om in de buitenlucht te zijn!

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 24 januari 2022 at 21:08

    Elke dag een stuk wandelen en thuisgekomen lekker een kop warme thee!

  • Avatar van Meike
    Reply Meike 24 januari 2022 at 20:27

    Veel naar buiten, ook als het koud is.

  • Avatar van Inge
    Reply Inge 24 januari 2022 at 20:27

    In bad met een kaarsje aan en rustige muziek op de achtergrond. En daarna goed smeren met een lekkere lotion!

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 24 januari 2022 at 20:21

    Mijn feelgood tip. Diffuser aan met heerlijke geurtjes, kaarsjes aan en lekker onder de deken op de bank..

  • Avatar van Lien
    Reply Lien 24 januari 2022 at 20:17

    De winterslaap is de beste tip

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 24 januari 2022 at 20:03

    Plaids zijn altijd perfect om de kou tegen te houden…. mijn feelgood tip is lekker chillen met een plaid over de benen en mijn favoriete film kijken….. sister act 🤣😅🤣😅
    Fb.: Ike Hassankhan

    Insta: @chucky1012

    Xoxo

  • Avatar van I.M. Veltkamp
    Reply I.M. Veltkamp 24 januari 2022 at 20:02

    Ik doe heel veel mijn handschoenen aan, en vooral smeren, smeren, smeren!

  • Avatar van Lizet van Ansem
    Reply Lizet van Ansem 24 januari 2022 at 19:57

    oh heerlijk een goede handcrème!
    voor mij in de zorg echt onmisbaar vooral in deze periode.

    als tip heb ik om de randen van de vingertoppen zacht te houden : smeer deze in met vaseline…
    ik heb snel harde randjes en dan ben ik geneigd om hierop te gaan bijten…door de vaseline blijven ze zacht en mooi

  • Avatar van Vink v Engeland
    Reply Vink v Engeland 24 januari 2022 at 19:46

    Amandelolie overal goed voor
    Je huid o.a droge voeten maar ook voor je krullenbol

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 24 januari 2022 at 19:45

    Zo die balsem lijkt mij super fijn. En mijn tip: voldoende drinken en bij elk contact met water. Onder de douche of in bad en zeker met handen wassen elke keer smeren met een voedende balsem

  • Avatar van Renee van Oudshoorn
    Reply Renee van Oudshoorn 24 januari 2022 at 19:44

    Mijn tip is lekker in bad gaan zitten, de story erbij, een kop thee en dan chillen

  • Avatar van Hildekel74
    Reply Hildekel74 24 januari 2022 at 19:43

    Neem op het einde van een koude dag een warm badje met daarin een kopje epsomzout en een paar druppels eucalyptus. Je neus gaat er van open en je komt er lekker ontspannen uit. Smeer je in met een rijke body crème. Je zal zalig slapen.

  • Avatar van Sharon Romijn-Hoekstra
    Reply Sharon Romijn-Hoekstra 24 januari 2022 at 19:36

    Mijn tip is na het douchen je lichaam insmeren met huidolie. Zo voorkom je dat je huid uit droogt en het voelt lekker zacht aan.
    Ik ben heel benieuwd naar deze handcrème, lijkt mij heel fijn! ❤️

  • Avatar van kristie
    Reply kristie 24 januari 2022 at 19:31

    Mijn tip is je gezichtje insmeren met vaseline als je in de snijdende kou gaat lopen!! 🙏🏻 Zo voorkom je schade aangericht door de kou

  • Avatar van Heidie
    Reply Heidie 24 januari 2022 at 19:26

    Mijn tip, geregeld je voeten insmeren met een fijne voetencrème met dat koude weer ’s avonds als je gaat slapen, even nog sokken aan en daarna snel uitdoen omdat het anders weer te warm wordt.
    Ik heb vele handcrèmes geprobeerd in mijn leven maar deze van Clarins nog niet dus zou ik graag ontvangen.

  • Avatar van Mihaela van der Linden
    Reply Mihaela van der Linden 24 januari 2022 at 19:24

    Klinkt goed! Lijkt me een heerlijke crème ❤ Ik werk met mijn handen en ik zou daarom extra verzorging goed kunnen gebruiken. Mijn winterse beauty tip is: gebruik een speciale olie voor het gezicht. Door het koude weer heeft de huid extra aandacht nodig. Wees lief voor je lichaam 🙂🥰

  • Avatar van humarah ahmed
    Reply humarah ahmed 24 januari 2022 at 19:09

    Nice

  • Avatar van Aïde
    Reply Aïde 24 januari 2022 at 19:09

    Mijn go-to feel-good tip is een flinke pot heerlijke thee zetten, Netflix op en onder een dekentje genieten van een goede serie met een grote mok thee. Werkt altijd weer om je cozy en fijn te voelen

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.