Beauty

Love it! | Lush aanraders voor de winter

3 januari 2022

Lush winter favorieten
Lush
staat voor veel mensen toch wel bekend als het bedrijf met de meest geweldige bruisballen die het water omtoveren in een bad met prachtige kleuren en heerlijke geuren. Maar, ze hebben ook voor onder de douche heel fijne producten, mooie skincare en unieke parfums. Vandaag deel ik een aantal Lush aanraders voor de winter met je waar je óók zonder bad heerlijk van kan genieten!

‘Lees ook: Lush liefde | Flying Fox & Yoga Bomb body spray.’

Lush winter favorieten

Lush Jilted Elf body spray
Zowel Paul als ik zijn behoorlijke parfumliefhebbers en we hebben dan ook een behoorlijke collectie staan. En als bij deze collectie iets opvalt, dan is het toch wel dat er vooral veel warme, kruidige en zwaardere geuren tussen zitten. Zeker in de herfst en winter hebben die onze voorkeur. De Lush body spray’s hebben ons in het verleden al vaker positief verrast omdat ze 1. heerlijke geuren hebben 2. lang op de huid blijven ruiken (echt, de meeste eau de parfums halen dit niet eens) en 3. een verrassend goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

In de wintercollectie bracht Lush de Jilted Elf body spray uit. Bij de eerste spritz komt er vooral frisse grapefruit naar boven, maar na een korte opwarmperiode verandert de geur in een kruidig mengsel van kaneel, gember en osmanthus. En ik denk dat het vooral die laatste geurnoot is die zo’n verrassende twist geeft; het is aan de ene kant wat warm en romig en aan de andere kant geeft het een iets rokerige en leder-achtige touch. Heel lekker!

Lush winter favorieten

Yog Nog & Plum Duff showergels
De douchegels van Lush brengen misschien wel de meest intense geurbeleving die ik ken, dus er staan er altijd wel een aantal hier om mee af te wisselen. Yog Nog zit bomvol (plasticvrije) goudkleurige glittertjes en heeft een warmere en iets kruidige geur met onder andere kruidnagel, ylang-ylang en doet me gek genoeg denken aan kandijkoeken?? Plum Duff geeft weer een heel andere ervaring en is eerder warm en zoet met de geur van onder andere rozijntjes, cederhout en tangerine dat het zomerfruit-fris en honingzoet maakt.

Lush winter favorieten Lush winter favorieten

Snow Cake shower jelly stack
De shower jelly’s van Lush zijn een fun product voor onder de douche en kan je op twee manieren gebruiken;  of je neemt de jelly in je hand, haalt hem over je huid totdat het schuimt en wast jezelf met dit schuim óf je haalt er een klein stukje vanaf, stopt dit in je spons of douchepuff, schuimt dit op en wast jezelf hiermee. In deze pot heb je drie verschillende showerjelly’s bij elkaar die afwisselend ruiken naar marsepein, toffee en kers. Yum!

Pssst, mocht je één van bovenstaande producten willen proberen dan moet je er vlot bij zijn. Niet alleen omdat ze uit een limited collectie komen, maar ook omdat ze nu in de sale zijn en het dan altijd heel hard gaat bij Lush.. Klik hier om direct naar de Lush sale te gaan :) Alle producten die ik in dit artikel voorbij laat komen zijn nu met 50% korting te koop. Enjoy!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 4 januari 2022 at 21:19

  Ik heb al goed ingeslaan tijdens de sale 🙈😁 natuurlijk ook enkele items die niet afgeprijsd waren 😉

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 januari 2022 at 19:25

   Haha, heerlijk toch?! #spoilyourself

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 januari 2022 at 12:06

  Helaas heb ik geen ligbad.
  Maar spullen voor het douchen gaan zeker op mijn shoplist…… ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.