Eten & drinken

Food & Drinks | Suívie

31 januari 2022

Suivie superfood drinken
Als je een volwassen drankje zonder koolzuur zoekt – en eens wat anders dan water, ice tea green of koffie wilt – dan is er met de lancering van Suívie een heel fijne optie bij gekomen. Ik drink namelijk geen koolzuurhoudende (fris)drank omdat dit simpelweg niet lekker valt en dan blijft er vaak maar weinig over. Onlangs maakte ik kennis met deze nieuwe maar vooral lekkere ‘superfooddrank’ en ik vertel je er graag meer over.

‘Lees ook: Food | Blueberry matcha cheesecake muffins recept.’

Suivie superfood drinken

Suívie

Suivie is een 100% natuurlijke drank zónder alcohol of koolzuur en wordt gemaakt van de Braziliaanse jabuticaba-bes. Deze bes staat bekend als superfood omdat het een hoge concentratie antioxidanten, vitamine C, eiwitten en mineralen zoals calcium, kalium, ijzer en magnesium bevat. Voor het Zwitserse Suívie voldoende redenen om deze gezonde vrucht in Europa te introduceren in de vorm van een heerlijk en verfrissend drankje.

–> Suívie is te koop bij onder andere Jumbo supermarkten voor €1,99/275ml.

Suivie superfood drinken

Naast jabuticaba-bes zit er Zwitsers bronwater, pure biologische appelsap en een vleugje gember in. Verder niks. Dus geen onnodige en ongezonde ingrediënten zoals toegevoegde suikers, zoetstoffen, smaakversterkers of conserveermiddelen. En dat maakt het ook nog eens een gezonde keuze.

De smaak? Die is denk ik het beste te omschrijven als vol en doet me iets denken aan cranberrysap maar dan minder zuur. Een volwassen smaak mét een subtiele kruidige nasmaak door de toegevoegde gember. Persoonlijk vind ik het echt heel erg lekker, verfrissend en het zorgt voor een fijne oppepper gedurende de dag. Zeker wanneer hij lekker koud uit de koelkast komt. Een aanradertje die ik graag als tip met je wilde delen :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Hilde Boer
  Reply Hilde Boer 15 juli 2022 at 11:45

  Helemaal mee eens!
  Die ongezonde koolzuurhoudende drank vind ik ook niet te drinken. Suivie klinkt enorm verfrissend en lekker! Zal hem zeker een keertje halen bij de Jumbo.

  Bedankt voor de aanrader, ga zo door!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 februari 2022 at 00:20

  Klinkt heel goed.
  Helaas kom ik nooit bij die supermarkt….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.