Lifestyle

Tip! | Gratis cursussen en masterclasses fotografie volgen

10 februari 2022

Kamera Express Academy tip
Als je mij al iets langer volgt dan weet je dat ik regelmatig met fotografie bezig ben. Van productfotografie en flatlays voor werk, tot aan foto’s maken tijdens wandelingen, van mijn gezin en op reis. Het is tevens een onderwerp waarop ik nooit uitgeleerd ben en graag van alles over lees om bij te leren en weer net even andere inzichten en meer over de techniek erachter te leren. Ik ben hier vast niet de enige in en daarom heb ik vandaag even een heel andere tip dan normaal tussendoor. Namelijk voor gratis cursussen en masterclasses over fotografie in de Kamera Express Academy. #nospon, gewoon oprecht enthousiasme en een leuke tip willen delen :)

‘Lees ook: Gadgetliefde | Dit zijn de beste tips voor smartphone fotografie.’

Kamera Express Academy tip

Kamera Express Academy

Wil jij je fotografie- of filmhobby naar een hoger niveau tillen en wil je je hierin ontwikkelen? Of je nu beginner of gevorderd bent: de Kamera Express Academy staat vol met mooie online masterclasses en basiscursussen die je eenvoudig vanuit huis kan volgen. En yes: dit is geheel kosteloos.

Er staan op dit moment zo’n 30 cursussen online waardoor je al snel nog meer plezier uit je camera zal halen. Van basiscursussen in landschaps-, dieren- of portretfotografie tot aan meer in depth masterclasses over wildlife– en landschapsfotografie, straatfotografie of bewegings- en actiefotografie. De cursussen en masterclasses worden gegeven door bekende namen in de fotografiewereld, waarvan een aantal ook meedeed aan het TV-programma Het Perfecte Plaatje. Denk bijvoorbeeld aan pro’s als Jeroen Stel, Merel Schoneveld, Frits van Eldik en Eric van Vuuren.

Ik heb het één en ander al bekeken en ga er binnenkort zeker nog in verder. De informatie, manier van uitleg, tips en A-Z stappenplannen maken het heel erg leuk en interessant om te bekijken en maakt het ‘spelen’ met fotografie erna nog leuker. Mijn aanraders tot nu toe? Macrofotografie, ‘werken met een model’, foodfotografie en ‘dieren in beeld’, maar dit ligt natuurlijk ook aan persoonlijke interesses en wat je bijvoorbeeld eventueel voor je werk nodig hebt. Voor de toekomst hoop ik dat er nog wat nieuws aan toegevoegd wordt in onderwerpen als productfotografie, het creëren van de perfecte compacte thuisstudio (haha, lekker specifiek), zelfportretten en het maken van korte social video’s :) Er staat in ieder geval bij dat er maandelijks nieuwe cursussen toegevoegd zullen worden. Ik ben benieuwd!

–> Bekijk de website van de Kamera Express Academy voor het complete aanbod, met hier een linkje naar de specifieke masterclasses (die zijn echt heel tof en gaan net een stapje verder!).

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.