Beauty

Make-up look met Noosh Beauty

4 februari 2022

Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin)
Noosh Beauty
is het beautymerk van Anna Nooshin dat begon als een soort make-up-abonnement, maar inmiddels zijn alle producten los of als mooie gift sets te koop. Ik ontving een box met de mooie Bisou collectie en vertel je hier graag meer over. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik hierdoor weer eens oldskool aan de slag ging met make-up voor een look of the day die heel anders is dan ik normaal draag.. Fun!

‘Lees ook: Make-up | Charlotte Tilbury Beautiful Skin foundation (review).’

Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin) Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin) Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin)

Noosh Beauty | Bisou Collectie

De box waarin deze items komen is in ieder geval al leuk vormgegeven en komt met een leuk briefje en informatie over de vier producten. Wat is de inhoud van de box?

Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin) Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin)

Me Time face mask
Dit gezichtsmasker komt in een kleine verpakking met 15ml inhoud, maar je kan er echt wel een paar keer een gezichtsmaskertje van nemen. De substantie is lekker romig en er zit onder andere glycerine, amandelolie, avocado-olie, shea boter, hyaluronzuur, peptiden en vitamine E in. Het is de bedoeling dat je dit masker aanbrengt in de avond op een schone, gereinigde, huid en vervolgens als nachtmasker tijdens het slapen in laat trekken. In de ochtend spoel je je gezicht af en ben je klaar voor de dag met een heerlijk zacht, gevoed en soepel huidje met een mooie glow.

Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin) Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin)

Magic Liminizer highlighter
Whoa! Deze highlighter is wel echt héél erg goed gepigmenteerd en daarom héél erg zuinig in gebruik. Dat kan een voordeel zijn omdat je er dan lang mee kan doen, maar je pakt ook al snel teveel waardoor je er als een bronzen beeldje uit kan gaan zien. Mijn tip: een stipje mengen met een beetje dagcrème en dan al deppend op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen aanbrengen voor een subtiele gouden gloed.

Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin) Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin)

XOXO oogschaduwpalette
Kijk nou, wat een toffe kleurencombinatie en wat een goede pigmentatie! Er zit een prachtige redelijk neutrale highlighter-kleur en een mooie lichtbruine oogschaduw in die je beide heel goed voor iedere dag kan gebruiken. De bordeauxrode kleur is best intens maar erg leuk voor feestjes en de glitter-oogschaduw kan je al deppend over je ooglook aanbrengen voor een tof party effect. De oogschaduws zijn trouwens boterzacht tijdens gebruik, totaal niet poederig, laten zich gemakkelijk blenden en blijven goed op hun plek gedurende de dag.

Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin)

Diamond Kissed lipgloss
Deze lipgloss is niet-te-plakkerig, enorm glanzend en transparant.. en tóch zit er een verrassende twist in. Deze gloss bevat namelijk heel minuscule holografische glittertjes die ervoor zorgen dat je lippen net even wat voller lijken en – zeker in de zon of bij kaarslicht – heel mooi uitkomen. Een kleurtje die het ook heel goed doet over een lippotlood of mattere lipstick. Ik combineerde hem in onderstaande look over een zacht nude-roze lippotlood.

Noosh Beauty make-up review (Anna Nooshin)

Alle producten die in deze box zitten kan je via de webwinkel van Noosh Beauty los aanschaffen, dan worden de volgende prijzen gehanteerd:

– Me Time face mask 15ml/3st/€18,00
– Magic Luminizer highlighter 30ml/€35,00
– XOXO eye palette 4,8g/€24,00
– Diamond Kissed lipgloss 3,5g/€18,00

Good to know: al deze producten zijn gemaakt in Italië, vegan en niet getest op dieren.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 februari 2022 at 13:04

  Het staat je pretty.

  Xoxo

 • Avatar van nicole antonissen
  Reply nicole antonissen 4 februari 2022 at 09:51

  Wat een mooie kwaliteit zeg, staat je goed

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.