Beauty Lifestyle

Winter Wellness | Physalis aanraders!

8 februari 2022

Physalis producten ervaring/review
Physalis
staat bekend als een biologisch health & wellness merk met onder andere heerlijke oliën, producten voor aromatherapie en supplementen. Onlangs hebben ze hun nieuwe website gelanceerd en ter ere van deze lancering mag ik een heel fijn winters feel good pakket weggeven.

‘Lees ook: Health | 9 tips voor meer energie.’

Physalis producten ervaring/review

Physalis

De nieuwe website van Physalis heeft niet alleen een modern jasje gekregen, maar staat vanaf nu ook bomvol met overzichtelijke productinformatie, gezondheidstips, inspiratie, kennis en recepten. Bij dit alles wordt uitgegaan vanuit de passie van wat de natuur ons te bieden heeft. Ik heb zelf inmiddels al een heel rijtje van hun fijne essentiële oliën voor in mijn diffusers, pure plantaardige oliën (voor huidverzorging en als basis voor fijne mixen met etherische oliën) en een aantal aromasprays in huis en ben behoorlijk fan van de fijne kwaliteit ervan.

Physalis producten ervaring/review

Winactie
Kan jij wel wat ‘power of positivity’ gebruiken, dan is deze winactie echt wat voor jou! Ik mag namelijk een heerlijke box vol met fijne Physalis producten weggeven die perfect zijn voor een welkom feel good gevoel in deze wintermaanden. De volgende producten zitten in de box:

Vitamine D3 forte capsules
Vitamine D wordt in de huid aangemaakt onder invloed van zonlicht, maar in de wintermaanden komen we niet voldoende buiten waardoor het wordt aangeraden een supplement te nemen als aanvulling. Vitamine D is trouwens niet alleen goed voor je weerstand, maar zorgt ook voor een beter humeur. Win-win!

Detox+
Dit supplement bevat een complex van reinigende plantenextracten zoals mariadistel, artisjok, paardenbloem en berk die de lever en nieren ondersteunen bij hun reinigende werking. Een fijn hulpje dus als je net begonnen bent met je goede voornemens zo aan het begin van een nieuw jaar.

Physalis producten ervaring/review

Jojoba olie
Deze goudgele jojoba olie kan je puur op de huid gebruiken om deze te verzorgen en intens te voeden, waardoor deze weer zacht en soepel zal worden. Maar je kan hem ook goed gebruiken als basisdrager voor essentiële oliën om zo je eigen wellnessproducten te maken. Jojoba olie is geschikt voor alle huidtypen, wordt heel goed geabsorbeerd zonder een vettig laagje achter te laten en geeft de huid een heel mooie gezonde gloed.

Good Night aromaspray
Deze spray bevat een combinatie van 13 zorgvuldig geselecteerde ontspannende biologische essentiële oliën en is ideaal om te verstuiven in de slaapkamer. De mix van onder andere sinaasappel, lavendel, bergamot, ylang-ylang, geranium, melisse en mirte maakt een geur die niet alleen heel rustgevend werkt maar ook zorgt voor een verkwikkende nachtrust. Een heel fijne geur om de dag mee af te sluiten.

Good Karma essentiële olie
Deze geurolie is een mix van onder andere ylang-ylang, sinaasappel, citroengras, basilicum, echte kamille en palmarosa. Dit zorgt voor een combinatie die zowel rustgevend werkt, maar ook een oppeppend effect heeft en een positief gevoel geeft. Je kan deze olie gebruiken in een diffuser, een paar druppels toevoegen aan je badwater of mengen met bijvoorbeeld de jojoba olie voor een fijne massage- en huidolie.

–> Wil je kans maken op dit fijne pakket? Laat dan onder dit artikel een reactie achter met korte motivatie. That’s all! Meedoen voor een ander om hem/haar ermee in het zonnetje te zetten mag natuurlijk ook :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Deze winactie loopt tot en met zondag 13 februari 2022, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 13 februari 2022 at 09:53

  Ik ben erg benieuwd naar de producten, zou deze graag uit willen proberen, doe erg graag mee, Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 13 februari 2022 at 09:48

  Geweldige prijs, goed voorbereid op de winter

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 12 februari 2022 at 21:06

  Ik zou hier graag kans opmaken om zo even een boost aan mijn lichaam te geven en mezelf even na een heftige periode te onderwerpen aan meer selfcare.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 12 februari 2022 at 21:02

  Mijn moeder wacht al meer dan 2 jaar op een operatie. Ze heeft een chronische ontsteking en ligt veel op bed. Haar immuunsysteem, stemming en kwaliteit van leven hebben hier erg onder te lijden. Ze kan zo’n fijne booster dan ook heel goed gebruiken, dus ik wil haar graag nomineren voor dit mooie pakket!

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 12 februari 2022 at 12:43

  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zalig pakket……..succes allen en slaap lekker straks zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 • Avatar van Ilse Verhoeven
  Reply Ilse Verhoeven 12 februari 2022 at 12:05

  Na al die prikken en boosters kan ik wel een booster gebruiken die mij energie geeft en mij helemaal klaar maakt voor een geweldige zomer.

 • Avatar van Sonja van den Beemd
  Reply Sonja van den Beemd 11 februari 2022 at 18:32

  Ik zit midden in de overgang. ik heb totaal geen energie meer en slaap al anderhalf jaar bijna niet meer.
  misschien dat dit mij een boost zou geven.

 • Avatar van co
  Reply co 11 februari 2022 at 17:48

  ik kan wel een positieve booster gebruiken, dus ik doe graag mee (voor mezelf)

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 11 februari 2022 at 09:30

  Ik lig nu als een vaatdoek op de bank. Hopelijk van het weekend weer wat meer opgeknapt. Maar ik kan wel een oppepper gebruiken.

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 10 februari 2022 at 17:08

  doordat ik onregelmatig werk in de gehandicapten zorg en daarnaast veel beweeg kan ik me zelf wel eens voorbijl lopen dus deze oppepper kan ik goed gebruiken

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 10 februari 2022 at 15:33

  Vitamine D zal me zeer goed doen op de dagen dat je niet veel buiten bent ,ik doe graag mee met deze mooie actie

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 10 februari 2022 at 11:27

  Dit pakket vol ‘power of positivity’ gun ik mijn liefste lief! Zij houdt overal en altijd alle ballen hoog, maar nu zij zelf in de lappenmand zit en alles even op een lager pitje moet, besef ik des te meer hoe goed zij alles hier in huis managet. Wat een topper! Met dit pakketje van Physalis hoop ik haar een boost te mogen geven, waarmee zij de rest van de winter een stukje fijner door zal komen!

 • Avatar van Fenny Hemmen
  Reply Fenny Hemmen 10 februari 2022 at 09:34

  Wat een enorm toffe winactie! Met deze producten kom de grauwe en donkere maanden wel door :)

  Liefs Fenny

 • Avatar van dennis
  Reply dennis 10 februari 2022 at 09:03

  Ik wil graag mijn vrouw verrassen.

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 10 februari 2022 at 09:02

  ik wil mijn huid graag wat extra aandacht geven, gezien mijn leeftijd.

 • Avatar van Tessey Geurds
  Reply Tessey Geurds 10 februari 2022 at 08:05

  Wat een mega gave win actie!! Dit lijkt me mega tof om te winnen! Gezond de lente in, wie wil dat nou niet?! Ik ben zelf al heel lang bezig met voeding en probeer elke dag een beetje meer mijn lever te ondersteunen, met dit pakket kan ik mijn lever laten zien dat hij echt my BFF is :D

 • Avatar van Meike Damen
  Reply Meike Damen 9 februari 2022 at 21:54

  Op zo’n plezierige manier aan mijn gezondheid werken doe ik graag!

 • Avatar van Nicolle
  Reply Nicolle 9 februari 2022 at 21:33

  OOOOH, wat een fijne producten. Dat zou wel heel erg super zijn om te mogen verdelen met de dierbaren om me heen. De jojoba olie voor mijn lieve mams, die een heel droog huidje heeft nu ze ouder wordt. Dat zou ze zeker heerlijk vinden. De vitamine D voor mijn dochter. Zij heeft heel hard gestudeerd de afgelopen zomer en heeft toen geen voorraadje D kunnen opbouwen, waardoor ze nu een flink tekort heeft. Helaas merkt ze dat nu, omdat haar weerstand heel laag is. De Good Karma Oil voor mijn lieve buurvrouw, omdat ze wel wat voorspoed verdient na wat ze heeft moeten meemaken het afgelopen jaar. De Detox+ voor mezelf. Al jaren heb ik geen goed werkende lever meer na een mislukte galblaasoperatie, dus een beetje hulp voor mijn lever is heel fijn. En de Good Night voor mijn zoon die heel hard studeert en daar veel stress door ervaart en daardoor heel moeilijke slaper is geworden. Wat zou het fijn zijn als ik al die lieverds zou mogen verrassen! :D

 • Avatar van Naomi Wolters
  Reply Naomi Wolters 9 februari 2022 at 21:22

  Ik doe graag mee voor mijn lieve moeder! ze heeft al een heftige periode achter de rug en nu heeft corona haar ook nog eens gevloerd dus ze is nu niet heel erg fit. ik denk dat deze producten echt wel wat kunnen toevoegen aan haar gezondheid en energie! Ik ga duimen om te winnen!

 • Avatar van Sophia Grootjans
  Reply Sophia Grootjans 9 februari 2022 at 20:55

  Ik maak graag kans, vooral voor de goede nachtrust, want daar ontbreekt het nogal aan.

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 9 februari 2022 at 20:27

  Een echte feel good pakket ter ondersteuning van de wintermaanden, voor een goede nachtrust en een extra boost voor het immuunsysteem deze kan ik heel goed gebruiken!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 9 februari 2022 at 17:46

  Na corona te hebben gehad is mijn vermoeidheid wat blijven hangen. Een boost kan ik wel gebruiken, en het is een mooi pakket. Ik ben er wel nieuwsgierig naar of ik er iets aan heb.

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 9 februari 2022 at 17:39

  Vitamine D omdat ik in de overgang zit endit van mijn dokter moet innemen

 • Avatar van Lydia
  Reply Lydia 9 februari 2022 at 15:45

  Ik wil graag meedoen voor een vriendin, die wel oppeppertje kan gebruiken

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 9 februari 2022 at 15:00

  Dol op planten en kruiden🌱💚
  Helaas met schoolgaande kinderen , heb ik ook Corona en omdat ik 50 ben merk ik toch dat ik een steuntje in de rug nodig heb .vandaar ik graag mee doe

 • Avatar van Liekie
  Reply Liekie 9 februari 2022 at 14:55

  vitamine D is echt zo’n dingetje dat erbij inshiet.. ook ben ik benieuwd naar de Good night therapy

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 februari 2022 at 14:08

  Helemaaal leuk! Ik maak graag een kansje om mijzelf lekker in de watten te leggen.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 9 februari 2022 at 14:06

  De donkere, sombere, natte, koude dagen liggen nog niet achter ons… dat betekent dat ik mijn broodnodige positiviteit ergens anders vandaan moet halen! Deze mooie producten van Physalis zijn stuk voor stuk nieuw voor mij; ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar het effect ervan! Een perfect pakketje om de laatste wintermaanden door te komen en zo ‘smooth’ de lente te verwelkomen!

 • Avatar van I.M. Veltkamp
  Reply I.M. Veltkamp 9 februari 2022 at 14:03

  Mijn werkseizoen gaat weer beginnen en dan wil ik graag topfit zijn!!!!! Physalis kan mij hier waarschijnlijk bij helpen!

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 9 februari 2022 at 13:58

  Ohhh, ik doe graag mee voor zo’n heerlijk feel good pakket. Door corona ben ik veel gaan snacken en alcohol gaan drinken. Ik probeer nu weer gezonder te leven, maar dat valt nog lang niet altijd mee.

 • Avatar van Bianca Zwanenberg
  Reply Bianca Zwanenberg 9 februari 2022 at 13:47

  Het zou echt super zijn om dit pakket Power of positivity van Physalis te winnen. 🥰 Er zitten heerlijke producten in het pakket, de good night spray ken ik al van eerder gebruik en de geur helpt echt bij relaxed worden in bed om te slapen. De verschillende oliën lijken me ook heel handig. Maar het meest kijk ik uit naar de Detox+, wat mij echt zal ondersteunen bij het beter worden van mijn lever. Sinds ik besmet was geweest van Covid in mei vorig jaar, zijn mijn leverwaarden wat afwijkend en moet ik en probeer ik nog gezonder en bewuster te leven. Dus kom maar op 😆, hihihi.

 • Avatar van Esmeralda Vos
  Reply Esmeralda Vos 9 februari 2022 at 12:59

  Deze actie is mij letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven. Mijn lijf wil niet en niemand weet waarom. Daarom breng ik mijn dagen voornamelijk op de bank en in bed door. Daarbij corona en steeds kinderen thuis doordat ze niet naar school kunnen of mogen, maakt het extra zwaar. Kom maar op met die positiviteit!!

 • Avatar van Jessica Baarda-Duivenvoorde
  Reply Jessica Baarda-Duivenvoorde 9 februari 2022 at 12:57

  Heerlijk, ik die mee. De innerlijke mens moet ook een beetje verwend worden😍

 • Avatar van Lynn K
  Reply Lynn K 9 februari 2022 at 12:24

  Na deze lange, sombere periode kan mijn lichaam en geest wel wat extra’s gebruiken. Ik doe graag mee!

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 9 februari 2022 at 12:11

  Doe graag mee voor mijn zusje, die dit soort produkten altijd erg fijn vindt.

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 9 februari 2022 at 11:03

  Na corona een beetje lastig voor me om weer op krachten te komen! Doe daarom graag mee …..!!!

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 9 februari 2022 at 10:07

  Een boost kan ik wel goed gebruiken!

 • Avatar van WHJ De Graaf
  Reply WHJ De Graaf 9 februari 2022 at 09:26

  Wat leuk… helaas u corona…en er ziek van.
  Ik denk dat dit pakketje een mooie gezonde booster is.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 9 februari 2022 at 08:49

  Natuurlijk levert zoveel extra (plezier) op!

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 9 februari 2022 at 08:23

  Ik ben pijnpatiënte en kan wel ee oppepper gebruiken

 • Avatar van Sebas
  Reply Sebas 9 februari 2022 at 08:18

  Dit pakket zou mij een oppepper geven waar je U tegen zegt!

 • Avatar van Lidian
  Reply Lidian 9 februari 2022 at 07:28

  Ik doe graag mee! Ben onlangs bevallen en geef nu nog borstvoeding. Een drukke tijd waarin ik soms een beetje vergeet om voor mijzelf te zorgen. Dit kan daar goed bij helpen!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 9 februari 2022 at 05:47

  Wow, wat een zalig pakket mag je weggeven, ik doe graag mee voor mijn zusje en mijzelf. We zitten beiden in de overgang en hebben ook dezelfde aandoeningen helaas, vooral de natuurlijke oliën vind ik fijn (overgevoelig🙁) en het is beter voor het milieu !

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 9 februari 2022 at 04:30

  Ik waag graag een kansje voor dit heerlijke Physalis pakket. Vooral naar de Good night spray ben ik benieuwd, ik slaap erg slecht en kan wel wat ondersteuning gebruiken om beter te slapen.

 • Avatar van jacq007814
  Reply jacq007814 9 februari 2022 at 03:30

  Wooh wat een overheerlijke prijs wat zou ik daar gelukkig mee zijn.

 • Avatar van kwak1983
  Reply kwak1983 9 februari 2022 at 02:07

  Ik doe mee voor Sandra, mijn beste vriendin, om haar eens lekker in het zonnetje te zetten!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 8 februari 2022 at 22:46

  Ik loot graag mee

 • Avatar van Lee-Ann
  Reply Lee-Ann 8 februari 2022 at 22:45

  Ik doe graag mee voor mijn moeder, en stiekem beetje voor mezelf. Zit voor beide wat in

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 8 februari 2022 at 21:49

  Ik loot graag mee.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 8 februari 2022 at 21:32

  Allemaal fijne (winter-)spullen, dus ik loot graag mee, want het is nog lang geen zomer…

 • Avatar van Astrid van Rekom
  Reply Astrid van Rekom 8 februari 2022 at 21:23

  Zo, dit kan ik goed gebruiken in de aanloop naar de bruiloft van onze dochter.

 • Avatar van Justin
  Reply Justin 8 februari 2022 at 21:16

  Its amazing, bom vol goede dingen… ik reuk al wat het is en her komt steeds dichterbij

 • Avatar van Randi
  Reply Randi 8 februari 2022 at 19:10

  Yesssss, Boost me! Maar dan op deze manier!

 • Avatar van p janssens
  Reply p janssens 8 februari 2022 at 19:01

  vitamine D is echt zo’n dingetje dat erbij inshiet.. ook ben ik benieuwd naar de Good night therapy

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 8 februari 2022 at 18:48

  Mooi pakket! Ik slik nu enkel vitamine D3, maar de verdere inhoud van dit pakket lijkt me ook de moeite waard!!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 8 februari 2022 at 18:40

  Wat een fijn pakket, ik loot graag mee hoor!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 8 februari 2022 at 18:33

  Ik ben de laatste tijd iedere keer verkouden, heel erg vervelend met Corona nu.
  Steeds maar testen, en je word toch raar aangekeken.
  Afijn ik kan wel een boost gebruiken.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 8 februari 2022 at 17:55

  Gezond het jaar door met deze fantastische producten.

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 8 februari 2022 at 16:02

  Power of positivity… dat klinkt veelbelovend! Vitamine D voor een betere weerstand en een betere gemoedstoestand, Detox+ voor een gereinigde binnenkant, Jojobaolie voor een verzorgde buitenkant, Good Night Aromaspray voor een goede nachtrust, Good Karma essentiële olie voor een rustgevend en oppeppend effect… Dit pakketje tezamen zal vast en zeker zorgen voor een flinke dosis positiviteit en dan moet ik meteen aan mijn lieve collega denken, die al maanden struggelt met de gevolgen van Covid. Zij verdient als geen ander dit pakketje vol fijne producten van Physalis, die lief zijn voor ieder persoon!

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 8 februari 2022 at 14:57

  Ik ben al moe als ik de wekker heb uitgezet. Normaal heb ik daar na het einde van de winter niet zo’n moeite mee als dit jaar. Misschien dat ik toch ook slechter slaap door wat overgangsklachten maar er zijn dagen dat ik zo futloos ben. Ik kan wel zo’n fijne oppepper gebruiken

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 8 februari 2022 at 14:43

  Haha, ik moest even glimlachen. Dit pakketje gezondheid heb net nodig. Vitamine en ontspanning plicht van de dokter!

 • Avatar van Edwards
  Reply Edwards 8 februari 2022 at 13:41

  💖💖WhoopWhoop💖💖wat een geweldige actieik doe heel erg graag mee, ik kan wel wat ‘power of positivity’ gebruiken, een heerlijke box vol met fijne Physalis producten is echt zeer welkom. 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 • Avatar van Sammy Wisniewski
  Reply Sammy Wisniewski 8 februari 2022 at 13:25

  Leuk! wie kan er in deze tijden niet een feel good pakket gebruiken… stay strong everybody!

 • Avatar van Jessica rubergen
  Reply Jessica rubergen 8 februari 2022 at 11:52

  Leuk, ben erg benieuwd naar die detox kuur. Ik mag stoppen met wat medicatie dus even alles reinigen zou fijn zijn.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 8 februari 2022 at 11:42

  Vitamine D gebruik ik al op advies van de huisarts. Maar aromatherapie is brood nodig voor een mentale opkikker. Dit kan ik wel gebruiken.

 • Avatar van Eva Narcisz
  Reply Eva Narcisz 8 februari 2022 at 11:19

  Wat een geweldige pakket ! Dit pakket is van harte welkom ❤ Het is koud buiten , onze lichaam heeft meer vitamine nodig voor een goede weerstand, zo’n geweldige pakket met producten om het immuunsysteem te ondersteunen zal een geweldige hulp zijn .

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 februari 2022 at 09:54

  Whoop whoop…..
  Wat een goed begin van de dag ;-)
  Dit lijkt me een goede voor bereiding voor de lente…..
  Vitamine D zal me een zeer goede boost geven en de olie daar wordt mijn huid zeer zacht van en elastischer en de good night zal me de juiste nachtrust geven.
  De olie voor in een diffuser zal zeer rustgevend zijn…..
  Hier word je toch heel blij van want je moet tenslotte jezelf soms in de watten leggen…..
  Ik doe dan ook heel graag mee

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.