Eten & drinken

Food | Mijn ervaring met de Reishunger mini rijstkoker

15 februari 2022

Reishunger rijstkoker ervaring/review

Meet my little friend! Alweer een aantal maanden heb ik een nieuw keukenvriendje :) Zo’n keukenapparaat waar ik al vaker over nadacht om aan te schaffen, maar bang was dat hij toch al snel in de kast zou verstoffen dan dat ik het werkelijk zou gebruiken. Je kent het wel.. Maar niks is minder waar! Inmiddels is deze Reishunger rijstkoker een trouwe keukenhulp die meerdere keren per week in gebruik genomen wordt. In dit artikel deel ik meer informatie en mijn ervaring in een review!

‘Lees ook: Recept voor Deense rijstepap (risalamande).’

Reishunger rijstkoker ervaring/review
Reishunger rijstkoker ervaring/review

Waarom een rijstkoker in plaats van rijst koken? Dit is dus een beetje de vraag waarom ik niet eerder overstag ging, maar er is duidelijk een heel groot verschil tussen het ‘gewoon’ koken van rijst in een pan en rijst koken in een rijstkoker. Let me explain:

De voordelen van een rijstkoker

In een digitale rijstkoker zoals deze wordt de rijst niet op één temperatuur gegaard, maar gaat deze door een 7-fasen kookproces. Hierdoor wordt de rijst voorverwarmd, gebeurt de wateropname bij de juiste temperatuur en wordt de rijst op een goede temperatuur gegaard en verwarmd. En dit heeft als voordeel dat je iedere keer weer perfect gekookte rijst hebt qua garing en temperatuur met behoud van voedingsstoffen én een juiste textuur (denk aan een lekkere bite maar toch zacht en ‘fluffy’ op een goede manier). En dat zonder dat je er omkijken naar hebt en dus alle aandacht kan richten op het maken van de vlees- en/of groentegerechten die je erbij serveert.

Doordat je per keer dat je rijst kookt voor de juiste rijstsoort kiest, zoals ‘standaard’, ‘wit’, ‘bruin’ of ‘sushi’, stelt de rijstkoker iedere keer in op de juiste kooktijd, temperatuur en hoeveelheid water en rijst.

Wat voor mij persoonlijk misschien wel de grootste verrassing is, is dat je een rijstkoker voor meer dan alleen het koken van rijst kan gebruiken. Zo kan je er ook quinoa of andere graansoorten in bereiden, maar kan je tegelijkertijd in het stoommandje ook ingrediënten zoals vlees, vis en groente (mee)stomen. En ja: je schijnt er zelfs in te kunnen bakken. Dát ga ik binnenkort ook zeker nog eens proberen!

Reishunger rijstkoker ervaring/review

Reishunger digitale mini rijstkoker

Deze mini rijstkoker heeft een inhoud van 0,6l en dat is eigenlijk een perfect formaat voor ons gezin van vier (twee volwassenen en twee meiden van 3 & 8 jaar) en dan blijft er soms nog wat rijst over. Zoals je op de foto’s kan zien hoeft een rijstkoker dus helemaal niet zo heel erg groot te zijn om voldoende mensen te kunnen bedienen én met zo’n leuk kleurtje staat hij ook nog eens leuk op je aanrecht.

Ook fijn:
– de binnenpan heeft een keramische coating en dat zorgt ervoor dat de rijst niet vastkleeft en deze in een paar tellen (met de hand!) weer schoon is voor een volgende keer
– er zit een timerfunctie op de rijstkoker zodat je deze zelfs tot 24 uur van tevoren in kan stellen
– door de warmhoudfunctie brandt de rijst niet aan als deze klaar is, maar bijvoorbeeld overige gerechten nog niet, waardoor je altijd warme rijst kan serveren
– deze rijstkoker wordt compleet geleverd met maatbeker, rijstlepels en stoominzet.

Mocht ik dan één nadeel moeten benoemen, dan is het dat de rijstkoker tijdens het kookproces geen tijd aangeeft. Je moet dus even in het boekje kijken hoelang een bepaald programma duurt en het voor de keren erna onthouden. Het zou makkelijker zijn als er simpelweg een tijd aangegeven wordt op het display die aangeeft hoelang de rijstkoker nog bezig is.

–> Good to know: Reishunger heeft nog veel meer rijstproducten in het assortiment naast de verschillende rijstkokers. Zoals enorm veel soorten rijst, rijstsnacks, rijstpasta, receptboxen, sauzen, kruidenpasta’s.. We hebben hier ook al verschillende producten van uitgeprobeerd en dat is ook allemaal goed bevallen. We eten hierdoor ineens veel vaker een rijstgerecht met lekkere curry bijvoorbeeld en hebben ook het zelf-sushi-maken ontdekt door de Reishunger sushi kit. Heel leuk om te doen samen met de meiden en de sushirijst komt per-féct uit de rijstkoker. Win-win!

Prijs, verkrijgbaarheid & leuke extra

De Reishunger mini rijstkoker is op dit moment in de aanbieding voor €99,99 via de Reishuner website en is verkrijgbaar in zes kleuren (wit, grijs, zwart, mint, roze en rood). Met de code rijstmetdees krijg je bij een bestelwaarde van minimaal €15,00 een set van 8x200g verschillende soorten rijst cadeau :)

Reishunger rijstkoker ervaring/review

Winactie | Win een rijstkoker van Reishunger!

In samenwerking met Reishunger mag ik zo’n fijn keukenvriendje weggeven! Als je wint mag je dus zelf kiezen welke kleur van deze digitale mini rijstkoker je voor in je keuken kiest :)

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Neem een kijkje op de website van Reishunger en laat onder dit artikel een reactie achter dat je meedoet en welke kleur je voorkeur heeft
2. Voor een extra winkans: like de bijbehorende post op Facebook en laat ook daar een reactie achter :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 20 februari 2022, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 21 februari 2022 at 19:52

  Die Reishunger mini rijstkoker lijkt me een enorm handig apparaat en ik looy dus heel graag mee!
  Mijn voorkeur gaat uit naar de kleur ZWART !

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 20 februari 2022 at 19:58

  Laatst vroeg mijn zoon waarom ik nog geen rijstkoker had gekocht. Ik vroeg waarom ik die nodig had, ik deed het toch al jaren zo? “juist daarom” zei mijn zoon. “Rijst hoort geen papje te zijn mam”
  Zelf zou ik voor de roze kiezen, maar mijn mannenhuishouden stemt voor zwart.

 • Avatar van Wessel
  Reply Wessel 20 februari 2022 at 19:56

  Deze Reishunger rijstkoker lijkt mij een geweldige aanwinst voor onze keuken en zeker ook een verrijking in ons drukke leven! Door wisseldiensten schieten er voor mij regelmatig avondmaaltijden bij in… Door de handigheid van dit apparaat hoef ik mijn hand nu niet langer om te draaien voor een complete, volwaardige maaltijd: rijst erin, stoommandje vullen met vlees en groenten, wachten tot de koker zijn werk gedaan heeft en… smullen maar! Een zweer goed alternatief voor mijn boterham met gebakken ei als je het mij vraagt 😉 Top dat het zo’n klein apparaat is: staat niet in de weg op het aanrecht, wat het aantrekkelijk in gebruik maakt! Graag stijlvol zwart!

 • Avatar van Mariska Quispel
  Reply Mariska Quispel 20 februari 2022 at 17:31

  Geweldige actie, zou ideaal voor mij zijn om te winnen, ik laat rijst zelfs nog aankoken. Vind hem ook heel mooi, vooral de zwarte.

 • Avatar van Froukje
  Reply Froukje 20 februari 2022 at 12:41

  Super leuk en handig! Ik eet veel rijst en kan niet wachten om alle methodes uit te proberen. Doordat hij zo lekker compact is past hij mooi op mijn vensterbank. Heel graag doe ik mee voor de zwarte!

 • Avatar van Bert
  Reply Bert 20 februari 2022 at 12:00

  Ik doe graag mee voor de rode, wat een gaaf ding om in de keuken te hebben!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 20 februari 2022 at 11:46

  Wat een super fijn keukenhulpje is deze rijstkoker van Reishunger, zeg! Heerlijk compact en daarom ideaal voor mijn lieve oude omaatje van bijna 100 jaar, die nog helemaal zelfstandig woont en alles nog op eigen kracht doet. Zo ook het koken! Onlangs heeft zij haar huidige rijstkoker aan mijn nichtje gegeven, omdat deze te zwaar voor haar werd. Dit formaatje is zeker weten ‘oma-proof’ en met het handige hengsel makkelijk vast te pakken. Met deze rijstkoker van Reishunger kan mijn oma weer als vanouds genieten van haar perfect gekookte rijstgerechten en wat ik een extra leuk handigheidje vind, is dat je door het stoommandje te gebruiken ook meteen vlees/vis/groenten bij kunt doen… Binnen een handomdraai een gezonde, complete maaltijd! Voor mijn oma ga ik voor een veilige kleurkeuze: zwart! 🍚🖤

 • Avatar van Marjan Zuid
  Reply Marjan Zuid 19 februari 2022 at 22:14

  Mijn keuken is zwart/wit, de grijze wil ik graag winnen. Lekker wokken of sushi met de perfecte rijst.

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 19 februari 2022 at 20:20

  Ja, dit lijkt me een fijne aanwinst voor in de keuken. Graag een rode…

 • Avatar van Imke Jager
  Reply Imke Jager 19 februari 2022 at 19:12

  leuk ik ga voor de zwarte

 • Avatar van Elizabeth van Hurne
  Reply Elizabeth van Hurne 19 februari 2022 at 14:43

  Ow een roze natuurlijk. Ik houd van roze. Ik doe graag mee met deze winactie. gedeeld op facebook: Elizabeth van Hurne

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 19 februari 2022 at 13:25

  Ik zou graag de zwarte mini rijstkoker willen winnen!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 19 februari 2022 at 12:55

  Oeh dit lijkt mij mega handig! 🥰 de roze vind ik het mooist ❤️ Ik ga snel naar de FB page 😉

 • Avatar van Esther Buiel
  Reply Esther Buiel 18 februari 2022 at 22:34

  Oh wat zou het leuk zijn om deze te winnen voor mijn dochter ze gaat vanaf 1 april samen wonen en een roze zal leuk en handig zijn voor hun keuken !!

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 18 februari 2022 at 21:16

  Ik zou gaan voor de kleur roze, mijn lievelingskleur en dus extra leuk als ik zo’n handige keukenhulp in mijn favoriete kleur kan bemachtigen!

 • Avatar van co
  Reply co 18 februari 2022 at 16:55

  wat handig! en wat zien ze er leuk uit! ik doe graag mee voor de zwarte!

 • Avatar van Annelies Huisman
  Reply Annelies Huisman 18 februari 2022 at 16:38

  Leuk, ik doe mee voor de roze 😃

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 18 februari 2022 at 15:04

  Wat is die schattig zeg! Ik zou graag kans maken op het rode exemplaar!

 • Avatar van anne Bolijn
  Reply anne Bolijn 18 februari 2022 at 13:42

  Wat een snoepje. Deze wil ik graag in het zwart winnen, staat mooi op mijn zwarte keukenblad. Rijst is niet moeilijk om te koken, maar hoe laat had ik het nou op gezet? Mijn broer is Koreaans en die heeft nog wel eens commentaar op mijn rijst. Hopelijk is de volgende keer perfect door dit leuke rijstkokertje.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 februari 2022 at 12:50

  Serieus? We maken kans op een super leuke, schattige rijstkoker die in een handomdraai fluffy rijst serveert? Wow!

  Ik doe heel graag mee en zou graag kans willen maken op de rode variant. Ideaal om een pittig kleurtje toe te voegen aan mijn keuken.

  Ik doe natuurlijk ook mee op Facebook!

  Liefs,

  Priscilla

 • Avatar van Jacobine
  Reply Jacobine 17 februari 2022 at 22:01

  Hoi Desirée,
  Dankjewel voor deze winactie! Ik doe graag mee!
  Zwart past het mooist bij mijn interieur. Hopelijk ben ik dan verlost van kleverige rijst ;-)

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 17 februari 2022 at 21:59

  Heel handig product!!! Ik krijg een grotere keuken, dus zeer welkom. In het zwart graag

 • Avatar van Lynn klaassen
  Reply Lynn klaassen 17 februari 2022 at 20:57

  Ik ga voor de grijze rijstkoker. Lijkt me ontzettend handig. We eten vaak rijst, het lukt helaas niet altijd even goed om deze echt lekker te krijgen. Ook kom ik af en toe een kookpitje te kort dus ik doe graag mee.

 • Avatar van Rilana van oostenbrugge
  Reply Rilana van oostenbrugge 17 februari 2022 at 20:41

  Wat zie die roze er lief uit. En tja ik heb zeer vaak roze lokken in mijn haar. Dus ja dit handige apparaat zou dan super in mijn keukentje passen. Dus ik loot graag mee voor de zacht roze versie, die jij ook hebt uitgeprobeerd. In love

 • Avatar van özge
  Reply özge 17 februari 2022 at 18:22

  Ik ben een verschrikkelijk slechte kok (zeg gerust ramp in de keuken), dus deze rijstkoker zou zoveel dinertjes met vrienden en kennissen redden! Ik maak daarom ontzettend graag kans op de Rode koker!

 • Avatar van sheri
  Reply sheri 17 februari 2022 at 18:17

  Rijst is vaste prik bij ons; bijna elke avond maak ik dan namelijk wel… Daarom zou deze handige multifunctionele koker enorm goed van pas komen en mij veel tijd schelen! De zwarte past het beste in onze keukeninrichting, dus die zou geweldig zijn om te mogen uitproberen!

 • Avatar van Monique Weber (@annoniempie)
  Reply Monique Weber (@annoniempie) 17 februari 2022 at 18:09

  de knalrode deze gave mag er echt wel uitspringen!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 17 februari 2022 at 18:09

  Jaaa heel fijn deze rijstkoker, ik ga graag voor de roze 😍.

 • Avatar van Danielle R.
  Reply Danielle R. 17 februari 2022 at 17:56

  Wat een superleuke winactie! Ik heb nog nooit een rijstkoker gehad en zou daarom heel graag een kansje wagen om de mintgroene te winnen! 💥🤩🤗

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 17 februari 2022 at 17:48

  Wat een leuke kleurtjes! Een rijstkoker is super handig. Ik spreek uit ervaring. Ik zou hem graag aan mijn dochter willen geven die binnenkort op haarzelf gaat wonen. Dit formaat is perfect voor haar mini huishouden.

 • Avatar van Kitty Smulders
  Reply Kitty Smulders 17 februari 2022 at 17:39

  Ik doe heel graag mee voor deze super handige rijstkoker en dan graag in de schattige kleur roze!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 17 februari 2022 at 14:49

  Het lijkt me wel een fijn ding, en we eten regelmatig iets met rijst. Ik wist niet dat je er ook mee kon stomen en zelfs bakken, dat maakt dat ik het we heel graag wil uitproberen. Onze nieuwe keuken wordt over 2 weken geplaatst, daar past een nieuw keukenapparaat zeker bij! De voorkeur gaat uit naar de kleur zwart.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 17 februari 2022 at 13:56

  Ik doe graag mee voor de rode, wat een gaaf ding!

 • Avatar van Jasper R
  Reply Jasper R 17 februari 2022 at 13:05

  erg handig voor op vakantie als de kookmogelijkheid beperkt is.
  ik maak graag kans op de zwarte!

 • Avatar van Damla
  Reply Damla 17 februari 2022 at 13:04

  Heerlijk! Wij eten 3 à 4 keer per week wel rijst, dus dit komt enorm goed van pas! Ik ben erg benieuwd naar de verschillende functies, dus ik doe graag mee. Voorkeur gaat uit naar de Rode, maar allemaal lijken ze me fraai ❤

 • Avatar van mel
  Reply mel 17 februari 2022 at 13:00

  my gosh, wat een eeeeenige rijstkokers! ik doe graag mee omdat het super handig en simpel is om dit mee te nemen in mijn reistas. ze zijn allemaal echt prachtig, dus kiezen is lastig! ga dan toch voor… mintgroen, dan valt hij lekker op tussen al mijn donker gekleurde spullen 😍

 • Avatar van Annabel G
  Reply Annabel G 17 februari 2022 at 12:57

  Om maar met een guilty confession te beginnen: laatst heb ik rijst laten aanbranden toen ik voor mijn vrienden kookte.
  Zo, dat laat wel zien dat ik deze gewoon écht nodig heb!! Gelukkig blijkt deze nog veel meer te kunnen dan ik ooit heb durven dromen! Ik zou graag kans maken op een zwarte!

 • Avatar van nur soydan
  Reply nur soydan 17 februari 2022 at 12:52

  Wow, wat een kanjer 😍😍😍 Ik kies Rood natuurlijk ♥️. Dit zou mij zó helpen in de keuken, want ik ben een ramp in mutlitasken… Super leuke giveaway!

 • Avatar van Derin
  Reply Derin 17 februari 2022 at 12:48

  Super handig voor wanneer ik weer ga reizen en het hostel geen fatsoenlijk kookgerei heeft! Ik doe graag mee! Allemaal de kleuren zijn prachtig, maar ga dan toch voor de Mint kleur 😍

 • Avatar van Stephanie Vries
  Reply Stephanie Vries 17 februari 2022 at 12:46

  Wat handig! Zou het zelfs mij lukken om hiermee een goede rijst te koken?
  Ik ga voor rood!

 • Avatar van Berna
  Reply Berna 17 februari 2022 at 12:43

  Ik doe graag mee voor de witte!

 • Avatar van Anja jager
  Reply Anja jager 17 februari 2022 at 12:22

  bij mij in huis zou de zwarte goed staan en zeker ook vaak gebruikt worden

 • Avatar van Chantal Leerkes
  Reply Chantal Leerkes 17 februari 2022 at 11:21

  Ik doe graag mee voor een mint kleurige

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 17 februari 2022 at 11:10

  Echt ideaal… rijst wilt niet altijd even goed lukken in de pan maar met deze rijstkoker zullen we zeker heerlijke rijst eten!

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 17 februari 2022 at 09:46

  Wat een leuke rijstkoker, met zijn pootjes lijkt het wel een grappig diertje. Vooral in roze is hij super en mag hij in het zicht blijven staan! En hij mag me heel vaak helpen om gezond te koken want het is ideaal dat ie naast rijst ook groenten en vis kan stomen ;-)

 • Avatar van Yvette
  Reply Yvette 17 februari 2022 at 07:38

  Ik kan prima koken, maar rijst mislukt altijd op de ene of andere manier. Dus een rijstkoker is een uitkomst voor me. Ik wil graag een zwarte winnen

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 17 februari 2022 at 00:11

  Mooie site van Reishunger en ook handig al die recepten die je kunt gebruiken voor de rijstkoker. Ik heb wel gelezen dat de mini rijstkokers ideaal zijn voor singles en kleine keukens.
  Laten we nu maar met 2 personen zijn en heel veel rijst eten en ik doe dan ook graag mee met deze mooie actie en mijn voorkeur gaat uit naar de rode mini rijstkoker. ❤

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 16 februari 2022 at 23:26

  Ik heb nog geen ervaring met een rijstkoker, maar ben nu dus heel benieuwd geworden! Ik doe graag mee voor zwart.

 • Avatar van Patrick
  Reply Patrick 16 februari 2022 at 22:24

  Mint groen ziet er leuk uit. Mijn huidige rijstkoker kan dus geen goede rijst klaarmaken. Het plakt aan de bodem en het rijst heeft een papperige structuur. Waarschijnlijk heeft het geen uitgebreide kookplan zoals deze Reishunger.

 • Avatar van Imina Jaarsma
  Reply Imina Jaarsma 16 februari 2022 at 20:59

  Oh, dat is handig! Dit lijkt me perfect tijdens het koken en de mint groene zou ook nog eens te gek staan in de keuken

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 16 februari 2022 at 20:21

  Leuke actie, ik maak graag kans op een witte.

 • Avatar van tamara roos
  Reply tamara roos 16 februari 2022 at 20:20

  Superhandig voor als mijn tienerzonen eens snel zelf iets klaar willen maken. Een zwarte dan maar, want van al die kleurtjes houden ze niet zo.

 • Avatar van tamara roos
  Reply tamara roos 16 februari 2022 at 20:19

  Superhandig voor mijn tienerzonen als ze zelf eens snel iets willen maken!.

 • Avatar van Melanie Parren
  Reply Melanie Parren 16 februari 2022 at 20:12

  Rijst koken, mijn probleem is dus altijd dat de rijst aan de pan kleeft. Zeer waarschijnlijk ben ik geen keukenprinses ;)
  Ik hoop dat dit apparaat mij van zulk soort probleem af kan helpen! :)
  Voorkeur, lekker pittig rood kleurtje….

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 16 februari 2022 at 20:10

  Super handig! Zeker omdat ik graag mijn aardappels vervang met rijst.
  De rode heeft mijn voorkeur.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 16 februari 2022 at 19:34

  Wat een leukerd :-) als fervent fan van Aziatische keuken gaat deze helemaal van pas komen! Ennuh, zo’n mooie rode zou prachtig shinen in mijn keuken!

 • Avatar van Marlies van der Schoor
  Reply Marlies van der Schoor 16 februari 2022 at 19:30

  Ik maak graag kans op de rode rijstkoker.

 • Avatar van Jolanda Fransen
  Reply Jolanda Fransen 16 februari 2022 at 19:29

  Wat een super leuk en handig apparaat, ik doe heel graag mee en ik ga voor de kleur Zwart

 • Avatar van Berry Sleurink
  Reply Berry Sleurink 16 februari 2022 at 19:12

  Ik doe graag mee voor de witte kleur

 • Avatar van I prins
  Reply I prins 16 februari 2022 at 18:51

  Wat leuk en handig lijkt me dit… hier niet zulke grote eters dus dan is dit ideaal.. ik vind de zwarte erg leuk.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 16 februari 2022 at 18:50

  Super handig voor in de keuken, we eten graag rijst 😊😊, de kleur roze vind ik erg mooi, waag graag een kans, Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 16 februari 2022 at 18:41

  Super handig zo’n rijstkoker en de zwarte versie ziet er ook nog heel stijlvol uit!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 16 februari 2022 at 18:31

  Ik loot graag mee voor de mintgroene!!

 • Avatar van J. van der Heijden
  Reply J. van der Heijden 16 februari 2022 at 18:15

  Mintgroen is mijn favo kleur en de rijstkoker staat op mijn verlanglijstje.

 • Avatar van mirremeid
  Reply mirremeid 16 februari 2022 at 18:12

  Deze Reishunger mini rijstkoker lijkt mij echt super handig voor ons gezin. Ook fijn dat je deze rijstkoker voor meer dan alleen het koken van rijst kan gebruiken, zoals quinoa of andere graansoorten en ook tegelijkertijd in het stoommandje ingrediënten zoals vlees, vis en groente kan (mee)stomen. De mint kleur vind ik het leuks. 💗💗💗

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 16 februari 2022 at 17:49

  Dol op rijst en ik heb geen rijstkoker. Ik vind mintgroen een mooie kleur.

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 16 februari 2022 at 17:34

  Wow. Ik doe graag mee voor de mintgroene.

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 16 februari 2022 at 17:18

  Oh hoe leuk, ik ben wel fan van dit roze « kookgadget »

 • Avatar van Edwards
  Reply Edwards 16 februari 2022 at 17:06

  Heerlijk altijd perfect gegaarde rijst
  quinoa- & graansoort. ZEER handig in de keuken,kleur zwart is zeer welkom

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 16 februari 2022 at 16:58

  Loop al jaren te dubben of dit een aanwinst zou zijn tov mijn gewone kookpan. Nu hoop ik dat mijn twijfels weggenomen gaan worden🤞. Mijn voorkeur gaat uit naar de rode rijstkoker maar mocht die niet op voorraad zijn dan wordt ik net zo blij van een andere kleur.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 16 februari 2022 at 16:32

  Gaaaaaaf! De zwarte ziet er super mooi uit!

 • Avatar van Ru . Bakker
  Reply Ru . Bakker 16 februari 2022 at 16:22

  dat zou een uitkomst wezen ..heb bijna altijd problemen met rijst koken ..vooral met die heerlijke basmatie en pandan rijst ..blijven papperig ..zou graag de zwarte willen hebben .

 • Avatar van Lucie
  Reply Lucie 16 februari 2022 at 16:11

  Wat zou mijn Indische omaatje haar ogen uitkijken als ze de Reishunger mini rijstkoker aan het werk zou zien, dat is wel wat anders dan de 2 vingerkootjes water boven de rijst in de pan, zachtjes laten inkoken en dan in haar uit verre oorden meegebrachte rijststomer laten garen! Ik maak hier dólgraag kans op, dan ligt de perfecte rijst straks tussen de verrukkelijke gerechten (naar oma’s recept) op onze bordjes! En kan mijn erfstuk, die gebutste oude trouwe rijststomer met slecht sluitende deksel eindelijk naar de stort… En bij elk bordje perfecte rijst (of ander graan) zouden mijn gedachten even naar oma gaan!

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 16 februari 2022 at 16:06

  doe zeer graag mee voor de zwarte, ziet er een handig apparaat uit

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 16 februari 2022 at 16:05

  Heerlijk! Hier eten we zeker 3x per week een gerecht met rijst! Jammie! Wat verrassend dat er ook andere gerechten in te bereiden zijn. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar! Ik zou graag gaan voor de roze variant!❤

 • Avatar van kwak1983
  Reply kwak1983 16 februari 2022 at 16:04

  Leuke actie zeg, de zwarte vind ik er het strakst uitzien!

 • Avatar van Redouan El-Hachemy
  Reply Redouan El-Hachemy 16 februari 2022 at 15:44

  Ik wil graag zo’n mooie reiskoker van Curvacious winnen en die ze ook nog gratis weggeven.

 • Avatar van Patricia Kakes
  Reply Patricia Kakes 16 februari 2022 at 15:40

  Dit lijkt me echt een super apparaat! En de mint kleur vind ik prachtig!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 16 februari 2022 at 15:39

  Ohh dat is nog eens een leuke prijs! Ik hou erg van koken en er staan vaak curry’s en andere rijstgerechten hier op het menu. Ik houd van uitpakken waardoor onze hele inductiekookplaat vol staat met pannen dat ik soms een plekje tekort kom voor de rijst.. deze rijstkoker lijkt me super handig zodat ik de rijst daar apart in kan koken en daarna kan genieten van perfect gegaarde rijst! het lijkt me super om deze rijstkoker te winnen in de kleur zwart!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 16 februari 2022 at 15:18

  Rijstkoker of Reiskoker?! Deze gaat sowieso met ons mee op reis als we de gelukkige winnaars zijn! De kleur mint past perfect in onze camper. Mijn vriend is Indonesisch en lekkere rijstgerechten zijn hem met de paplepel ingegoten. Minstens twee keer per week staat rijst bij ons op het menu, ook als we rondtrekken met de camper. Wat een prachtig apparaat, we doen heel graag mee!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 16 februari 2022 at 15:17

  Oh wat een leuke rijstkoker! Ben al een tijdje op zoek naar een vervanging van mijn huidige rijstkoker die na jaren lang trouw gebruik inmiddels echt aan het eind van zijn latijn is. Dit zou een perfecte vervanging zijn! Ik doe dus graag mee aan de winactie en zou dan kans willen maken op de zwarte kleur.

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 16 februari 2022 at 15:00

  Deze rijstkoker ziet er best schattig uit, ik zal het graag in het grijs willen hebben!

 • Avatar van Rinskje
  Reply Rinskje 16 februari 2022 at 14:58

  Wat een geinig apparaat, maar wel heel handig in de keuken :-) Zwart heeft mijn voorkeur.

 • Avatar van Christine Claeys
  Reply Christine Claeys 16 februari 2022 at 14:19

  Wauw , wat lijkt dit me handig en oogt daarbij zeer mooi in de keuken , graag een kans voor zwart

 • Avatar van Linda Achterberg
  Reply Linda Achterberg 16 februari 2022 at 14:15

  Wat een IDEALE rijstkoker is deze Digitale Mini Rijstkoker van Reishunger!! 👌 Op deze website gekeken en verhaal hierboven gelezen, maar wat een voordelen heeft deze rijstkoker. Ik wist dit helemaal niet van rijst, waar ik DOL! op ben en heel veel kook (in pan!). Dat je hiermee perfect gekookte rijst krijg die 7 verschillende warmteniveaus doorloopt, zodat de rijst gelijkmatig kookt en hierdoor vol aroma, perfecte textuur (wat ik zo belangrijk vind met rijst) en perfecte smaak krijgt. En ook niet onbelangrijk dat de waardevolle voedingsstoffen behouden blijven!! Ik gebruik elke week weer verschillende soorten rijst (witte, basmati, volkoren en ook quinoa!) Wat fijn dat je dat hier allemaal in kunt koken. Nog een voordeel dat je het ruim vantevoren kunt instellen en dat er een bakmodus en stoommodus op zit! Wij hebben een kleine keuken, maar deze rijstkoker zou hier ideaal in matchen, ik zou kiezen voor de prachtige kleur ROZE 💟, mijn lievelingskleur!! Liked en Follow en bericht openbaar Gedeeld op Facebook en Instagram en duimen en duimen!!🍀 Hier zou ik wel hééél erg BLIJ mee zijn, ook als mijn kleindochtertjes mee komen eten! 💟

 • Avatar van maria
  Reply maria 16 februari 2022 at 13:47

  ideaal voor mij alleen , ik doe graag mee voor de grijze :-)

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 16 februari 2022 at 13:44

  Wauw, die zwarte past perfect in mijn nieuwe keuken!! Een erg welkom apparaat 🤗

 • Avatar van anneke pronk
  Reply anneke pronk 16 februari 2022 at 13:43

  Ik krijg gelijk zin om een heleboel rijstgerechten uit te proberen. Loot graag mee voor de mintgroene rijstkoker.

 • Avatar van Kim Meysmans
  Reply Kim Meysmans 16 februari 2022 at 13:40

  Oh mmmm wat fijn en handig! doe graag mee en verkies de rode

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 16 februari 2022 at 13:35

  Wat een handig keukenapparaat. Nooit meer ongare of overkookte rijst dat zou toch geweldig zijn. Ik ga voor de witte Reishunger. En heel voorzichtig durf ik dan na te denken over een zelfgemaakte rijsttafel.

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 16 februari 2022 at 13:31

  De rode zou ik graag cadeau geven aan mijn lieve dochter ! Net op haarzelf en bijna jarig 🎁🎈🎈🎈

 • Avatar van kathy geys
  Reply kathy geys 16 februari 2022 at 13:29

  Wat een super leuke winactie! Ik ben al een hele tijd aan het uitkijken naar een goede rijstkoker, want vind het super leuk om sticky rijst te serveren! L Ik zou voor een vrolijk kleurtje willen gaan: de Mint!

 • Avatar van marc de raden
  Reply marc de raden 16 februari 2022 at 13:28

  ik loot graag mee voor een zwarte variant

 • Avatar van melissa van stipdonk
  Reply melissa van stipdonk 16 februari 2022 at 13:23

  Wat superhandig. En ik ga voor (saai) wit want dat matcht toch echt het beste in onze keuken!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 16 februari 2022 at 12:34

  Ooh dit lijkt mij geweldig! Hoewel ik van mint houd, past zwart toch beter in onze keuken. Dus daar ga ik voor.

 • Avatar van Noor Noor
  Reply Noor Noor 16 februari 2022 at 12:09

  Dit is nou echt zo’n apparaat dat ik eigenlijk al jaren wil hebben maar niet durf te kopen. winnen durf ik wel :D de grijze dan

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 16 februari 2022 at 12:07

  Ik doe heel graag mee, voor de rijstkoker in de kleur mint

 • Avatar van Angelique Quispel
  Reply Angelique Quispel 16 februari 2022 at 11:48

  Wat zou ik deze graag winnen, zodat ik eindelijk eens de perfect gekookte rijst kan serveren, en dan heel graag de zwarte.

 • Avatar van Elvi de Jong
  Reply Elvi de Jong 16 februari 2022 at 11:47

  Wat een leuke actie, ik ding heel graag mee want zo’n kleine schattige rijstkoker waarmee ik perfect gekookte rijst kan maken zou echt een uitkomst zijn.
  En ik zou er dan ook groenten, vlees of vis zonder rijst mee kunnen stomen, dus hoe geweldig is dat.
  Alle kleuren zou ik blij mee zijn maar als ik toch zou moeten kiezen zou ik gaan voor grijs.

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 16 februari 2022 at 11:30

  Ideaal om op deze wijze thuis ook perfecte rijst te kunnen eten.

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 16 februari 2022 at 11:29

  Ik doe mee voor mijn dochter Demi.
  Zij is gek van rijst dus zou geweldig zijn..
  Ze zou t liefst de roze willen…

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 16 februari 2022 at 11:25

  Ik doe heel graag mee, de witte variant zou heel mooi in onze keuken staan!

 • Avatar van WILLY Nijssen
  Reply WILLY Nijssen 16 februari 2022 at 10:33

  Wat een schitterende actie, ik loot echt onwijs graag mee voor de zwarte, die past het beste bij de rest van onze keuken!

 • Avatar van Sean Berens
  Reply Sean Berens 16 februari 2022 at 10:15

  Wil hem graag in het romantische rood.Eet bijna elke dag rijst en kan zo een top Reishunger rijstkoker nu erg goed gebruiken.

 • Avatar van Patricia Bouthisma
  Reply Patricia Bouthisma 16 februari 2022 at 09:53

  Oh, wat een leuke kleurtjes, ik ga graag voor de mint kleurige. Lijkt me heel handig om kleffe rijst in het vervolg te voorkomen.

 • Avatar van Melissaschrijft
  Reply Melissaschrijft 16 februari 2022 at 09:42

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor de zwarte. Die vind ik toch zo cute.

 • Avatar van Erica
  Reply Erica 16 februari 2022 at 09:37

  Mooie winactie, ik doe graag mee, ik ga voor de kleur mint.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 16 februari 2022 at 09:04

  Oh wat een leuk ding! Hier ook zo iemand die al een tijdje twijfelt over een rijstkoker… Ik doe graag mee voor de zwarte!

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 16 februari 2022 at 08:59

  Een witte vind ik wel mooi. Nadeel kan ook zijn dat het weer een extra apparaat is dat in de weg staat maar als je regelmatig rijst kookt, kunnen de voordelen zwaarder wegen. Met dat liken op facebook lastig te controleren omdat de meesten hier hun voornaam gebruiken.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 16 februari 2022 at 08:44

  oh wat zou dat een aanwinst zijn in de keuken. Kleur zwart past mooi bij de rest van de keuken😊❤

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 16 februari 2022 at 08:33

  Oeh ben heel benieuwd. Ik ga voor de zwarte kleur, die past het beste in de keuken qua stijl

 • Avatar van Thomas Geurts
  Reply Thomas Geurts 16 februari 2022 at 08:28

  Een hoop leuke kleurtjes, maar ik zou toch “gewoon” voor de witte met zwart bedieningspaneel gaan.

 • Avatar van karin eussen
  Reply karin eussen 16 februari 2022 at 08:22

  Wat een geweldig rijstkokertje! Die zou ik graag winnen, ik ben een enorme sushiliefhebber, wie niet :)
  Ik zou voor de roze gaan, mijn all time favoriete kleur xxx

 • Avatar van Antonia van eegelen
  Reply Antonia van eegelen 16 februari 2022 at 08:21

  Wat een mooi formaat, echt een mooi compact apparaat.
  Ik zou graag meedoen voor een zwarte

 • Avatar van Britta Pijnenburg
  Reply Britta Pijnenburg 16 februari 2022 at 08:07

  Ik was toevallig al op zoek naar een rijstkoker. Ik doe dus erg graag mee! Mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte variant, deze past toch het beste in onze keuken. 🍀

 • Avatar van Ebru
  Reply Ebru 16 februari 2022 at 08:03

  Ik zou graag willen meedoen en winnen!

 • Avatar van Daniël
  Reply Daniël 16 februari 2022 at 08:03

  Lijkt me zeer handig, en ziet er mooi uit. De zwarte staat zeker goed bij de rest van mijn spullen

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 16 februari 2022 at 08:03

  Oeeeh lastig! Mijn hart schreeuwt roze en mijn hoofd zegt zwart haha. Dus toch maar zwart! Klinkt als een ideaal ding. Ben benieuwd of je er ook Turkse rijst in kunt maken, dus dat ga ik nog eens even uitzoeken!

 • Avatar van Jan Schuitema
  Reply Jan Schuitema 16 februari 2022 at 07:57

  Graag grijs

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 16 februari 2022 at 07:34

  Dit lijkt mij zeker handig, wij eten vaak rijst, dus ik doe graag mee. Mintgroen vind ik erg vrolijk staan!

 • Avatar van Sherry
  Reply Sherry 16 februari 2022 at 07:26

  Ik vind zwart mooi!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 16 februari 2022 at 07:20

  en ik vind zwart de mooiste in mijn keuken :)

 • Avatar van Julia van empel
  Reply Julia van empel 16 februari 2022 at 07:20

  Wat handig. Ik doe graag mee. We eten regelmatig rijst. Graag zwart.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 16 februari 2022 at 07:16

  Wat een dotje …. maar natuurlijk ook gewoon super handig!

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 16 februari 2022 at 04:44

  Wow, super leuk en handig! Ik loot graag mee voor de mint uitvoering.

 • Avatar van Celine
  Reply Celine 16 februari 2022 at 02:15

  Wat een cuties! Ik doe graag mee voor de roze versie 💖

 • Avatar van Sylvia van den Bogaard
  Reply Sylvia van den Bogaard 16 februari 2022 at 02:07

  Mint mint mint !!! Help a busy mom with this gorgeous kitchen help!! Love it!!

 • Avatar van juliawaterreus
  Reply juliawaterreus 16 februari 2022 at 01:57

  Ik ga voor mint. Zo schattig. Ik ben echt een ramp met eten maken. Zo zou t wel moeten lukken…

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 16 februari 2022 at 01:33

  Super leuk en handig! Ik ga voor de kleur: grijs

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 16 februari 2022 at 00:19

  De Mint zeker! Ook altijd aan een rijstkoker gedacht maar nooit eentje gekocht. Mooie kans!

 • Avatar van Oma Will
  Reply Oma Will 16 februari 2022 at 00:10

  Wat een ontzettend handig apparaat om rijst te koken.
  Zo is de rijst altijd goed.
  Ik ga graag voor de kleur: grijs.

 • Avatar van Mels
  Reply Mels 16 februari 2022 at 00:09

  ROZE = mijn Favoriet alhoewel het eigenlijk Allemaal Top Kleurtje zijn, Ik Maak Graag Kans…..

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 15 februari 2022 at 23:59

  Oh de mint is leuk. Die zou ik voor m’n dochter willen winnen, past mooi in haar keuken

 • Avatar van A.
  Reply A. 15 februari 2022 at 23:54

  Zwart past overal en zie ik de rijstkorrel beter ;-)

 • Avatar van Jennifer Stoel
  Reply Jennifer Stoel 15 februari 2022 at 23:49

  Wat een lieve rijstkoker. Ik vind de roze echt schattig!

 • Avatar van Lydia
  Reply Lydia 15 februari 2022 at 23:43

  Ik loot graag mee voor een zwarte

 • Avatar van Hans en Sonja Schaap
  Reply Hans en Sonja Schaap 15 februari 2022 at 23:40

  Wat een handige en mooi apparaat. Zeker voor makkelijk en gezonde voeding op tafel te zetten, met 2 pubers in huis, is soms best lastig. Dat gaat het hiermee zeker wel mee lukken. Wij maken graag kans en onze keuze is gevallen voor de kleur grijs.

 • Avatar van Shiv Chin
  Reply Shiv Chin 15 februari 2022 at 23:36

  Ik ben om! Al bij het zien van de foto en al helemaal na het lezen van alles wat hij kan doen om het mij gemakkelijker te maken in de keuken. Wow, wat is hij mooi en handig, ik loot graag mee voor de roze.

 • Avatar van Liekee
  Reply Liekee 15 februari 2022 at 23:34

  Ik doe graag mee! Voor de rode kleur

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 15 februari 2022 at 23:22

  Graag waag ik mijn kans voor zwart.

 • Avatar van DINY KROOT
  Reply DINY KROOT 15 februari 2022 at 23:20

  EINDELIJK, DIT IS WAT WE AL JAREN ZOEKEN!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 februari 2022 at 23:02

  Wat een prachtige eyecatcher kleur rood voor in de keuken en o zo handig want ik kook zoveel diverse dingen en heb er er altijd een andere pan voor nodig maar dit is perfect en zou ik dolgraag willen winnen….. ik doe dan ook heel graag mee want couscous, rijst, sushirijst etc. zou ik er heel graag in koken….

  Xoxo

 • Avatar van Roy
  Reply Roy 15 februari 2022 at 22:54

  Ik doe graag mee voor grijs

 • Avatar van Annemiek
  Reply Annemiek 15 februari 2022 at 22:49

  Een eyecatcher voor in de keuken om vrolijk van te worden. Vooral de roze kleur 🥰

 • Avatar van Peter Cox
  Reply Peter Cox 15 februari 2022 at 22:44

  De zwarte en dan lekker rijste pap maken hmmmmm

 • Avatar van Annemieke Bosdijk
  Reply Annemieke Bosdijk 15 februari 2022 at 22:25

  Dit schattige rijstkokertje mag in opvallend rood op mijn aanrecht staan. Lekker de perfecte rijst bij mijn roerbak gerechten.

 • Avatar van Tanja Hermans Strijthagen
  Reply Tanja Hermans Strijthagen 15 februari 2022 at 22:22

  Ik doe graag mee, mijn voorkeur gaat uit naar zwart

 • Avatar van Ici Ipenburg
  Reply Ici Ipenburg 15 februari 2022 at 22:03

  Geweldige rijstkoker;ik doe mee voor de kleur grijs

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 15 februari 2022 at 21:56

  Ik zie heel veel recepten op de website van Reishunger die ik wil maken. Als ik win zou ik graag een zwarte willen.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 15 februari 2022 at 21:49

  Rood is prachtig en de kleur van geluk. Hoop dat ik deze in het jaar van de Tijger mag gaan gebruiken.

 • Avatar van Rene
  Reply Rene 15 februari 2022 at 21:34

  Super handig en milieubewust. Aub een zwarte

 • Avatar van Jhon Dovens
  Reply Jhon Dovens 15 februari 2022 at 21:24

  handig en mooie vorm ga voor zwart mocht ik winnen dus loot graag mee

 • Avatar van E. Wout
  Reply E. Wout 15 februari 2022 at 21:24

  Ik doe graag mee voor de kleur zwart 🍀😍

 • Avatar van Jacqueline van de Manakker
  Reply Jacqueline van de Manakker 15 februari 2022 at 21:16

  De zwarte zou hier heel mooi staan in onze keuken en hij lijkt me echt super handig

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 15 februari 2022 at 21:11

  Wat een mooierds!! Ik zou heel graag mee willen doen!! Ben heel benieuwd naar de smaak vd rijst als deze bereid is in de rijstkoker van Reishunger!!! De mintgroene zou super staan in onze nieuwe keuken!!

 • Avatar van Petra Janssens
  Reply Petra Janssens 15 februari 2022 at 21:05

  Ik ga voor mint..🤩

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 15 februari 2022 at 21:05

  Ooeeeh gaaf die mintgroene is heel mooi! Ik doe graag mee

 • Avatar van Ivo Berkhout
  Reply Ivo Berkhout 15 februari 2022 at 20:53

  Hier stel ik wel prijs(tkoker) op.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 15 februari 2022 at 20:53

  Leuk, ik ga voor de rode.

 • Avatar van Herman
  Reply Herman 15 februari 2022 at 20:52

  Ik ga voor de zwarte bij deze leuke actie.

 • Avatar van Tamara Stoc
  Reply Tamara Stoc 15 februari 2022 at 20:48

  Wat een kek ding, ik ga voor robuust rood, mooi hoor!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 15 februari 2022 at 20:47

  Ik vind de rose leuk ik loot graag mee

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 15 februari 2022 at 20:45

  Ik ben gevallen voor de mintkleur 😍 én voor het feit dat er meer mee kan dan alleen rijst koken. Ik kan niet wachten om hem uit te proberen!

 • Avatar van Marjolyn
  Reply Marjolyn 15 februari 2022 at 20:42

  Wauw ,wat handig.ik twijfel ook al heel lang over een rijstkoker,maar ik ben overtuigd.mocht ik winnen dan graag de rode

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 15 februari 2022 at 20:42

  Wat ontzettend handig! Zn kleine roze zou prefect zijn voor mij en mijn vriend! Roze vind hij verschrikkelijk maar dat vertel ik hem pas als ik hem misschien wel gewonnen heb haha!

 • Avatar van Jenny
  Reply Jenny 15 februari 2022 at 20:41

  Ik doe graag mee voor een witte :)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 15 februari 2022 at 20:39

  Ik doe heel graag mee! Mijn man is Afrikaans en waar ik voorheen nooit rijst af zitten we nu meerdere keren per week aan de rijst. Hij is heel goed in het maken van rijst en ik voel me nog een beetje een kneusje! Zou tof zijn om een roze rijstkoker te winnen, dan kan ik bewijzen dat ik heus wel een rijstkokende keukenprinses ben

 • Avatar van Emma Plug-Smit
  Reply Emma Plug-Smit 15 februari 2022 at 20:37

  hoii wat een gaaf ding zeg lijkt me super om mee te kunnen doen wij koken onze rijst altijd verkeerd zou zeker fijn zijn als dat met zon prachtig apparaat goed mag gaan

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 15 februari 2022 at 20:32

  Wat een leukerd! Ik loot graag mee voor grijs!

 • Avatar van Marlous de leeuw
  Reply Marlous de leeuw 15 februari 2022 at 20:31

  Ik doe graag mee voor de witte! Of mintgroene! Of roze! ;)

 • Avatar van Sianne Smoor-Drost
  Reply Sianne Smoor-Drost 15 februari 2022 at 20:29

  Wat een leuke rijste koker. En ook groot genoeg ik zou een mint groene willen.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 15 februari 2022 at 20:29

  Oehh wat istie leuk! Ik doe graag mee voor de zwarte!

 • Avatar van Désirée Goossen
  Reply Désirée Goossen 15 februari 2022 at 20:25

  Dus geen aangekoekte of over gekookte rijst meer! 🎉 En helemaal handig om ook te gebruiken voor het stomen van de groente voor de babyhapjes. Zwart heeft mijn voorkeur.

 • Avatar van Carina
  Reply Carina 15 februari 2022 at 20:24

  ik zoek al een hele tijd naar zo’n rijstkoker, want een beetje goed rijst koken, tsja het lukt me gewoon niet.
  dus ik doe zeker mee, en ga voor de mooie rode kleur

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 15 februari 2022 at 20:14

  Wat een leuk ding. Die misstaat zeker niet op mijn aanrecht. Ik ga voor de zwarte versie.

 • Avatar van Corine N
  Reply Corine N 15 februari 2022 at 20:14

  Fluffy rijst, het lukt me maar niet…met deze mooierd moet het goed gaan. Een grijze zou ik het liefste willen

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 15 februari 2022 at 20:12

  Lijkt me zo handig!! Heel graag de mintgroen e.

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 15 februari 2022 at 20:10

  Geweldige actie. De rode vind ik erg mooi! Makkelijk geen omkijken naar als je rijst kookt!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 15 februari 2022 at 20:09

  Oh geweldig. Klinkt zo goed. Ik vond een rijstkoker onzin… Maar nu ik het zo lees.. Ik ben om!! Doe mij maar een mooie witte. 🍚

 • Avatar van Kiri
  Reply Kiri 15 februari 2022 at 20:07

  Wat een prachtige rijstkoker! Ik zou heel graag een roze winnen. Fingers crossed.

 • Avatar van Diana van os
  Reply Diana van os 15 februari 2022 at 20:02

  Wauw wat een geweldige winactie, ik doe heel graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar zwart .

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 15 februari 2022 at 19:57

  Liefst zwart of blauw/groen

 • Avatar van Astrid van Rekom
  Reply Astrid van Rekom 15 februari 2022 at 19:55

  Ik vind de zwarte erg mooi.

 • Avatar van Hoilam
  Reply Hoilam 15 februari 2022 at 19:55

  Roze, want die is zo schattig. De meeste keukenapparatuur zijn niet cute of vrouwelijk. Deze is zo mini schattig.

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 15 februari 2022 at 19:54

  We gebruiken altijd een rijstkoker. Niets is lekkerder dan gestoomde rijst. Htet is gezond en je rijst kan haast niet mislukken. Deze rijstkoker is heel gaaf en ik ga voor wit.

 • Avatar van Tijl Geyssens
  Reply Tijl Geyssens 15 februari 2022 at 19:53

  Voorkeur voor mint. Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende en praktische giveaway.

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 15 februari 2022 at 19:53

  Ik doe graag mee voor de roze

 • Avatar van Linda de bode
  Reply Linda de bode 15 februari 2022 at 19:52

  Ik speel graag mee voor een grijze en wat een enorm handig apparaat

 • Avatar van Nanette
  Reply Nanette 15 februari 2022 at 19:46

  Oooh de mint is zo mooi! Echt handig ook!

 • Avatar van Charlotte+
  Reply Charlotte+ 15 februari 2022 at 19:45

  OMG, DIE RODE!! Ik ben verliefd :)
  2 vliegen in 1 klap: mijn rijstverslindende vriend blij met zijn perfecte rijst en ik blij met zo’n prachtig mooi RODE exemplaar op ons aanrecht!!

 • Avatar van Wai-Ling
  Reply Wai-Ling 15 februari 2022 at 19:44

  Oh, mint of wit vind ik wel mooi voor mijn ouders 😍

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 15 februari 2022 at 19:43

  Fantastisch. Wat een schatje. Graag in het rood. Rood is de kleur van de liefde en mijn lievelings kleur

 • Avatar van Wai-Ling
  Reply Wai-Ling 15 februari 2022 at 19:43

  Ik heb deze rijstkoker ook!! Hij is super fijn in gebruik. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn ouders. Ze maken altijd de heerlijkste eten voor ons klaar als wij op visite komen en wens voor hen om met deze fijne rijstkoker te kunnen koken straks.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 15 februari 2022 at 19:41

  Super handig voor ons als rijsteters…. Zwart of mint super mooi 😁

 • Avatar van Valérie
  Reply Valérie 15 februari 2022 at 19:41

  Wow, dat is een leukert! Een rode natuurlijk ♥️. Hij kan wel heel erg veel zeg. Dit zou mij erg kunnen helpen in de keuken. Leuk cadeautje zo. Fingers crossed.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 15 februari 2022 at 19:37

  Rot woordenboek: moet zijn: graag wil ik mee doen en heel graag een roze winnen.☺️

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 15 februari 2022 at 19:35

  Graag wil ik mee doemverhalen heel graag een roze winnen. Krijg volgende week de nieuwe keuken en deze zal geweldig op het kookeiland staan.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 15 februari 2022 at 19:34

  Wat een leuke blog! Twijfel al langer over een rijstkoker. Ben benieuwd of rijst er nog lekkerder door wordt (naast dat het natuurlijk makkelijk is haha). Lastig kiezen tussen alle kleuren, maar als ik dan moet kiezen: roze (mag wel lekker opvallen).

 • Avatar van Marloes Carree
  Reply Marloes Carree 15 februari 2022 at 19:33

  Jaaaa zou dit dan de oplossing zijn voor mij voor eindelijk perfecte rijst?! Nu is t te gaar, te hard, papperig of te veel, nooit echt droog of mooi.. (alleen met buideltjes maar dat telt niet 😉) ik doe graag mee voor de mint kleur 🤞🏻

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 15 februari 2022 at 19:33

  Oh super gaaf!! Dit kan ik zeer goed gebruiken en wat ziet hij er toch mooi en zelfs schattig uit! Ik kook regelmatig Indonesisch, dus veel rijst, en dat koken is idd lastig af en toe, goed alles in de gaten houden en het afgieten vind ik echt naar zelfs.
  Ik doe dan ook graag mee met deze mooie actie en mijn voorkeur gaat uit naar het zwarte exemplaar.

 • Avatar van Marloes carree
  Reply Marloes carree 15 februari 2022 at 19:27

  Jaaa dé uitkomst.. ik durf wel te zeggen dat ik goed kan koken, maar rijst..🤯 nooit echt goed. Te gaar, te hard, papperig, te veel😂 altijd wel iets. Dus ik doe graag mee voor de mint 😍 🤞🏻

 • Avatar van elisabeth maria martina mols
  Reply elisabeth maria martina mols 15 februari 2022 at 19:27

  de mintgroene heeft mijn hart gestolen, ik hou me bij deze van ganser harte aanbevolen

 • Avatar van Manuel
  Reply Manuel 15 februari 2022 at 19:22

  Wat handig! Zou het zelfs mij op deze manier lukken om goede rijst te koken? De kleur Mint zou geweldig staan

 • Avatar van Evi Huys
  Reply Evi Huys 15 februari 2022 at 19:22

  Oh wat handig! Ik ben zo een keukenkluns die zelf rijst kan laten aanbranden of ongewild tot rijstdrap kan omtoveren. Ik doe graag mee voor de rode versie. Die knalt echt heerlijk qua kleur.

 • Avatar van Marjan polet
  Reply Marjan polet 15 februari 2022 at 19:16

  Geweldig wat mooi een zwarte zou mooi staan straks in onze nieuwe keuken

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 15 februari 2022 at 19:08

  Wat is hij leuk en handig!!! Ik heb helaas geen Facebook maar ik hoop dat ik toch mee mag doen met de winactie! Hij is te leuk en enorm handig, zou hier zooooo blij mee zijn! Alle kleuren zijn té leuk maar ga dan toch voor de Mint kleur 😍🤗

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.