Beauty

Love it! | Ere Perez Wild Tomato Riche Crème

10 maart 2022

Ere Perez Wild Tomato Riche Crème review
Al een paar weken mocht ik de nieuwe Ere Perez Wild Tomato Riche Crème uittesten en vandaag is dan de officiële lancering. Sowieso heb ik nog niet eerder een huidverzorgingsproduct met tomaten erin geprobeerd, leuk om weer wat nieuws te ontdekken en uit te proberen :) Tijd om je meer te vertellen in een review over deze mooie ‘clean skincare hero’ waar vooral droge en gevoelige huidjes heel erg blij van zullen gaan worden.

‘Lees ook: Vegan beauty tip | Nourished x Romy haarverzorging.’

Ere Perez Ere Perez Wild Tomato Riche Crème review

Review | Ere Perez Wild Tomato Riche Crème

Ere Perez is een Australisch clean beauty skincare & make-up merk, vernoemd naar de founder Ere die in 2002 het merk oprichtte.

De belofte
“Ontdek de ultieme TLC gezichtscrème van Ere Perez voor alle huidtypes en leeftijden! De Wild Tomato Riche Crème is een heerlijke go-to moisturizer voor optimale hydratatie, verjonging en om je huidbarrière te herstellen voor een zichtbaat geweldige huid en een gezonde gloed!”

Kortgezegd is dit een crème met een rijtje heel fijne voordelen voor je huid:

– het geeft een moisture boost
– is diep verzorgend
– maakt een perfecte nachtcrème
– kan ook als intensief gezichtsmasker gebruikt worden.

Ingrediënten
In deze crème zit onder andere zonnebloemolie, glycerine, cacaoboter, tribehenine, tomatenzaadolie, lavendelolie, kamille-olie, vitamine E, hyaluronzuur en allantoïne.

Het steringrediënt van dit product is duidelijk de tomatenzaadolie. Deze is rijk aan vitamine C, zit bomvol antioxidanten, essentiële vetzuren en lycopeen. En lycopeen staat dan weer bekend om het aanpakken van pigmentvlekken, een droge huid en het verzachten van de huid. Daarnaast helpt het de elasticiteit van de huid op peil te houden, verzacht het fijne lijntjes en rimpeltjes en is het hierdoor ook een aanrader voor de rijpere huid.

Goed om te weten: deze crème komt in een volledig plasticvrije verpakking, is vegan, eco-friendly, cruelty free en bevat enkel natuurlijke ingrediënten.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Ere Perez Wild Tomato Riche Crème is in Nederland exclusief via Nourished verkrijgbaar voor €42,00/45g.

Ere Perez Wild Tomato Riche Crème review Ere Perez Wild Tomato Riche Crème review Ere Perez Wild Tomato Riche Crème review

Review
Deze Ere Perez Wild Tomato Riche Crème komt in een heel mooi clean wit glazen potje met een aluminium draaideksel. Zoals je weet ben ik qua behoud van werkzame bestanddelen en hygiëne een liefhebber van skincare met een pompje of in een tube, maar eerlijk is eerlijk: het heeft ook weer wat om het product direct te kunnen zien en ruiken (en daarnaast zijn pompjes en tubes vaak van plastic en dat is natuurlijk duidelijk minder milieuvriendelijk).

Qua textuur voelt de crème bij aanraking wat boterig aan, maar dit versmelt door de warmte van je huid al snel waardoor je hem heel gemakkelijk uit kan smeren. Ik had vanwege de wilde tomaat misschien een iets ‘groenere’ geur verwacht, waardoor ik juist werd verrast door de rustgevende en licht-kruidige ‘wellness’geur van de crème. Persoonlijk vind ik dit heel aangenaam, zeker omdat ik dit product in de avond voor het slapen gebruik en het me dan direct al wat kalmeert tijdens mijn bedtime routine. Laat je trouwens niet afschrikken door de oranje kleur, na het uitsmeren zie je hier niets van terug op de huid.

Ondanks de vele voedende ingrediënten trekt de crème vlot in zonder een plakkerig of vettig laagje achter te laten. Het voelt juist eerder wat fluweelzacht aan en maakt mijn droge huid heel zacht, soepel en geeft een mooie gloed aan de huid. Deze Ere Perez Wild Tomato Riche Crème heeft wel echt duidelijk een volle en rijke textuur, waardoor ik hem perfect vind voor in de avond. Ik doe mijn skincare routine meestal rond 19.00/19.30u (direct na het naar bed brengen van de meiden) en breng deze crème 2/3x per week als allerlaatste stap nét voor het naar bed gaan aan, min of meer als nachtmasker. Weg droge huid, hallo soepele, comfortabele en plump-huidje in de ochtend. Perfect voor wat extra zachte liefde voor je huid zo aan het eind van de winter. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 maart 2022 at 17:21

  Interessant……
  Omdat er heel veel antioxedanten in tomaten zitten…..
  Ik wil ook zo een huid…..
  Goed artikel….

  Een fijne avond Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.