Beauty

Love it! | The Body Shop Sleep wellness-lijn

31 maart 2022

The Body Shop Sleep wellness producten
The Body Shop lanceert een compleet nieuwe wellness-collectie die bestaat uit drie geurlijnen, waarvan ik vandaag graag de Sleep-producten aan je laat zien. Ik heb sowieso een groot zwak voor producten die je kan gebruiken om aan het eind van de dag een fijn rustmomentje voor jezelf te creëren en de dag fijn af kan sluiten. En als ze dan ook nog eens bijdragen aan een betere en meer ontspannen nachtrust.. kom maar door!

‘Lees ook: Health | 5 tips voor een betere nachtrust.’

The Body Shop Sleep wellness producten

The Body Shop Wellness

De nieuwe The Body Shop Wellness-collectie is geïnspireerd door de natuur, ontwikkeld door experts, en bestaat uit drie geurlijnen; Sleep, Boost en Breathe. Elke lijn is gebaseerd op krachtige essentiële oliën en dit maakt drie verschillende unieke geurmelanges die dagelijkse routines omtoveren tot een wellnessmoment. Mooi: ook over de verpakkingen is nagedacht want deze zijn gemaakt van duurzaam en goed te recyclen aluminium en glas.

–> Neem een kijkje op de website van The Body Shop voor meer informatie over de verschillende Wellness-geurlijnen en de producten.

“Sleep better, wake stronger”

Een veelbelovende slogan maar het is niet voor niks dat lavendelolie al eeuwen bekend staat om haar rustgevende en kalmerende werking. Daarnaast is er vetiver-olie aan toegevoegd vanwege de aardende,  herstellende en stabiliserende werking. De geursensatie van deze producten is verwarmend, een tikkeltje kruidig, aromatisch en vooral heerlijk rustgevend en hierdoor perfect om jezelf mee te verwennen in stressvolle tijden en/of als wellnessroutine voor het slapen gaan. Geen zeperige en weeïge lavendelgeur die je helaas vaak tegenkomt, maar écht lavendel zoals lavendel hoort te ruiken: alsof je midden in een lavendelveld in de Provence staat.

The Body Shop Sleep wellness-lijn bestaat uit 6 producten:
– Sleep bedtime balm €8,00/30g
– Sleep calming pillow mist €15,00/100ml
– Sleep relaxing hair & body wash €12,00/200ml
– Sleep balmy body cream €25,00/200ml
– Sleep relaxing massage oil €18,00/100ml
– Sleep essential oil blend €18,00/20ml
– Sleep rejuvenating body scrub-in-oil €25,00/200ml

The Body Shop Sleep wellness producten

Ik heb vier producten ontvangen om uit te proberen en de combinatie ervan maakt een volledige relaxroutine die perfect is om de dag mee af te sluiten en ook gedurende de nacht de voordelen van te ervaren. Maar mocht ik één must try uit moeten spreken, probeer dan zeker eens de balmy body cream. Er zit onder andere sheaboter, cacaoboter, paranootolie, olijfolie en vitamine E in, ruikt heerlijk (het is jammer dat er geen geurcomputers bestaan) en mijn droge huidje knapt er enorm van op. Okee okee, daarna je beddengoed lichtjes besprayen met de pillow mist en een likje van de bedtime balm op droge plekjes zoals de nagelriemen en een beetje achter de oren, op de polsen en in de hals om de routine af te sluiten. Placebo of niet, ik word er opvallend rustig van en slaap stukken sneller in en beter door dan anders. Een mooie win-win als je het mij vraagt: én mijn huid verzorgen én een betere nachtrust. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 31 maart 2022 at 13:12

    Mooie nieuwe producten van TBS.
    Klinkt heel goed…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.