Beauty

Tip! | Haal vandaag een gratis Lush bath bomb

26 april 2022

World Bath Bomb Day 2022 | Gratis Lush Bath Bomb
Yes, dat lees je helemaal goed: je kan vandaag bij een Lush-winkel naar binnen stappen en gratis een heerlijke Bath Bomb uitzoeken. Dit ter ere van World Bath Bomb Day op 27 april, maar in Nederland wordt dit vanwege Koningsdag vandaag – op dinsdag 26 april 2022 – gevierd. Lush viert dat dit jaar groots door wel 100.000 bath bombs weg te geven. Maar wees er wel snel bij, want op = op!

‘Lees ook: Lush liefde | Een aantal persoonlijke favorieten.’

Gratis Lush Bath Bomb!

Als je vandaag (26 april 2022) naar een Lush winkel gaat dan helpt een Lush-medewerker je een bath bomb te vinden die het beste bij je past. Van fris tot opwekkend en kalmerend; er is voor iedereen een geur en badervaring te vinden binnen het grote assortiment bath bombs. De winkels zijn te vinden in:

– Utrecht
– Amsterdam
– Den Bosch
– Haarlem
– Rotterdam
– Den Haag.

Wereldwijd zijn er al meer dan 26 miljoen bath bombs verkocht, dat zijn er 50 per minuut!

Leuk om te weten: de bath bomb werd in 1989 uitgevonden door Lush-medeoprichter Mo Constantine, gewoon in zijn schuurtje, omdat hij op zoek was naar een product om van badderen een ultiem luxe ervaring te maken. In de lente van 1990 kreeg Lush het handelsmerk voor de toen nog onbekende term ‘bath bomb’ in handen en deze benaming werd zelfs opgenomen in de Oxford English Dictionary.

Lush wellness-app
World Bath Bomb Day is met deze grootste weggeefactie tegelijkertijd de aftrap van een reeks Lush-activiteiten waarbij het badritueel én het belang van selfcare wordt gepromoot. Hiervoor wordt er zelfs een eigen Lush Wellness-app voor zowel iOS als Android gelanceerd waarmee ontspannende muziek aan mindfulness en meditatie wordt gekoppeld en zo zorgt voor een unieke badervaring.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 april 2022 at 07:41

    Zo een toffe actie….
    Het zal wel heel erg druk worden ivm met de meivakantie…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.