Fashion

On trend | James Ay

27 april 2022

James Ay zonnebril
Deens design in de vorm van een zonnebril! Er is een nieuw zonnebrillenmerk op Nederlandse bodem: James Ay. De zonnebrillen hebben allemaal een mooi tijdloos ontwerp mét een stoer randje in hoge kwaliteit waar je jaren plezier van zal hebben. Maar wat dit merk uniek maakt is dat het plantaardige en milieuvriendelijke zonnebrillen zijn. Lees verder voor meer informatie over dit bijzondere merk met een duurzame missie.

‘Lees ook: Fashion | Tips voor het kopen van de perfecte jeans.’

James Ay zonnebril James Ay zonnebril

Follow the sun

James Ay

Opgericht in 2019 in de Deense havenstad Århus met een naam als eerbetoon aan James Ayschough, de Londense opticien die uitvinder was van de eerste zonnebril. In totaal heeft James Ay 11 tijdloze modellen in verschillende vormen, tinten en materialen waardoor je in totaal de keuze hebt uit 54 varianten zodat er voor iedereen wat te vinden is. Ieder ontwerp symboliseert een geluksgevoel. Denk bijvoorbeeld aan Vision die staat voor het streven naar het ondenkbare en Dandy waarbij zelfverzekerdheid centraal staat.

James Ay is een bedrijf met een duurzame missie: de wereld behouden. Dat doet dit merk door de planeet meer te geven dan het gebruikt en dus meer terug te geven dan ze verbruiken. Zo zijn de monturen gemaakt van volledig plantaardig en 100% biologisch afbreekbaar acetaat, zijn de scharnieren gemaakt van 60% hergebruikte metaalsnippers van oude scharnieren en kregen ze een rubberen coating voor een optimale levensduur. Ook zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal en bestaan de schoonmaakdoekjes uit gerecyclede plasticflessen. Daar bovenop doneren ze aan Climaider en planten ze een boom voor elke verkochte zonnebril. Good to know: de zonnebrillen beschermen je ogen met een speciaal UV-filter met bescherming tot 400nm en index 1.5 met daarbij een anti-reflectie coating aan de binnenkant. Oftewel een duurzame zonnebril van hoge kwaliteit die ook nog eens gezien mag worden!

–> James Ay is te koop via de eigen webwinkel en de prijs van de zonnebrillen varieert tussen de €135,00 en €160,00.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 27 april 2022 at 08:50

    Deense designers doen het heel erg goed op het gebied van fashion en fashionaccesoires…..
    Prachtige sunglasses….

    Een prachtige dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.