Fashion

Moederdag cadeautip | Rosefield Unite kettingset

21 april 2022

Rosefield Unite collectie Moederdag 2022
Prachtig voor bijvoorbeeld aankomende Moederdag of als cadeau voor je liefste vriendin; matching kettinkjes van Rosefield uit de nieuwste collectie. Ik vertel je graag meer over deze volwassen variant van de vriendschapsketting, Rosefield’s Unite collectie, welke set mijn persoonlijke favoriet is én ik mag 2x een mooie kettingset naar wens weggeven in een winactie.

‘Lees ook: On trend | Dit zijn de sieraden trends van 2022

Rosefield Unite collectie Moederdag 2022

In dit artikel zie je op de eigen foto’s de Mother of Pearl set, mijn persoonlijke favoriet. Ze zijn gemaakt van gold plated stainless steel dat niet verkleurt of oxideert met een parelmoeren deeltje en beide kettinkjes hebben een variërende lengte van 45-49cm en 50-54cm. Hierdoor zou je ze ook als setje voor jezelf kunnen dragen en hangen ze mooi onder elkaar. Ik heb echt een zwak voor sieraden als deze met een minimalistische, vrouwelijke en sierlijke stijl maar toch ook net even iets anders-dan-anders. Blij mee! Op de foto’s draag ik het kortere kettinkje van deze set :)

Rosefield Unite collectie Moederdag 2022

Rosefield Unite collectie
Met de nieuwe Rosefield Unite collectie kan je samen met je moeder een matching ketting dragen, of gebruik het als inspiratie voor een moeder-dochter ketting met je eigen kind of een cadeautip voor je meest dierbare vriendin (tip: het is internationale Friendship Day op 30 juli). Het zijn prachtige cadeaus om samen te dragen en om aan elkaar te denken, ook wanneer je niet samen bent. De collectie bestaat uit 3 kettingsets, dus je koopt ze altijd in een paar: één om weg te geven en één voor jezelf. De twee kettingen worden samen verpakt, dus echt bedoeld om persoonlijk te geven. Mocht je het leuk vinden dan kan je een initiaal laten graveren op de hangers. Let op: bij de set met de parelmoeren deeltjes zal de achterkant gegraveerd worden.

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe Rosefield Unite collection is verkrijgbaar via de Rosefield webwinkel in 3 verschillende varianten:
– Unite Oval ketting set €89,00
– Unite Parelmoer ketting set €89,00
– Unite Parel ketting set €89,00

Rosefield Unite collectie Moederdag 2022

Winactie
In samenwerking met Rosefield mag ik 2x een setje naar wens weggeven. Wat moet je doen om kans te maken?

– Neem een kijkje op de website van Rosefield om deze sets te bekijken
– Laat in een reactie onder dit artikel achter welke kettingset je voorkeur heeft en, mocht je ze willen laten graveren, welke initialen je erop wil hebben
– Voor een extra winkans zou het leuk zijn als je @Rosefield en @CurvaciousNL (jep, that’s me!) via Instagram wil volgen en ook daar deze actie wil liken en onder de foto een reactie achter laat.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 24 april 2022, 23.59u. De winnaars ontvangen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van christel vd einden
  Reply christel vd einden 25 april 2022 at 18:51

  de united oval, ik vind ze te mooi om te laten graveren. Heel hard duimen nu.

 • Avatar van Linda Smeets
  Reply Linda Smeets 24 april 2022 at 22:18

  Wat ontzettend mooi en bijzonder!
  Ik doe graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar de zilverkleurige Unite Parelmoer ketting set, zonder initialen.

 • Avatar van Annemieke B
  Reply Annemieke B 24 april 2022 at 21:43

  Unite Pearl Set vind ik super mooi voor mijn dochter en mij in het goud, graag zou ik deze winnen zonder letter er op. De ketting vind in mooier zonder gravuren.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 24 april 2022 at 21:29

  De Unite Oval Set in goudkleur zonder gravure is echt prachtig !

 • Avatar van marijksels
  Reply marijksels 24 april 2022 at 18:16

  Wauw dikke liefde voor de Unite Oval Set in goudkleur zonder gravure! PRACHTIG

 • Avatar van Imke Jager
  Reply Imke Jager 24 april 2022 at 17:44

  erg leuk ik ga voor de A en de G

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 24 april 2022 at 16:17

  Heel graag de prachtige Unite Parelmoer ketting. Heel mooi voor mijn dochter!!!

 • Avatar van trijn
  Reply trijn 24 april 2022 at 14:19

  maakt niet uit welke ik geef ze dan aan mijn dochters van 21 en 26 jaar kunnen ZIJ ze samen dragen hoe moet zou dat zijn!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 24 april 2022 at 12:41

  Hoe gaaf! Mijn moeder zou dit te gek vinden. Ik duim voor de parelmoerset met de letters M en G 🤞

 • Avatar van Gerrie
  Reply Gerrie 24 april 2022 at 12:29

  Ik zou heel graag de Unite Parel ketting set €89,00 willen winnen met de initialen G.E. Dit heeft een speciale betekenis voor mij!

 • Avatar van antonia van Eegelen
  Reply antonia van Eegelen 24 april 2022 at 11:54

  Unite Mother of Pearl Set, daar wil ik graag voor meedoen.
  Voor mij en mijn lotgenoot met niet aangeboren hersenletsel,
  Omdat we elkaar door dik en dun steunen en opfleuren.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 24 april 2022 at 11:25

  Ik doe mee voor de unite Mother of Pearl set.. prachtig!!

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 24 april 2022 at 10:43

  Unite Pearl Set met de Letter A [ van mij Anton ] of de Letter L [ van Lia zelf ] lijkt me erg stijlvol om te mogen winnen voor mijn partner Lia Grifioen ……leuke actie en mooie ketting dus ik doe mee en wens iedereen veel win plezier en een goed 2022

 • Avatar van Karin de Graaf
  Reply Karin de Graaf 24 april 2022 at 09:55

  E en F

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 24 april 2022 at 08:45

  Ik doe graag mee voor de universiteit oval ketting.
  Wat een prachtige ketting.
  Ik ga voor de letters a g

 • Avatar van Maud Schuitema
  Reply Maud Schuitema 24 april 2022 at 08:35

  Ik ga voor Parelmoer, mother of pearl.

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 24 april 2022 at 06:37

  Ik loot graag mee

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 23 april 2022 at 23:36

  Mijn lieve mam Lia staat altijd voor mij en anderen klaar en dat vind ik een prachtig gebaar. Zij haalt het beste in mij naar boven en kan zich in de keuken & in het huishouden echt uitsloven. Regelmatig doet mijn mam de boodschappen voor de oudere buren en kookt ze ook nog voor hen in haar vrije uren. Mijn lieve mam werkt veel en hard, is zorgzaam en heeft een hartverwarmend hart ❤️. Ze laat bij ieder woord, gebaar en knuffel haar onvoorwaardelijke liefde blijken en gevraagde of ongevraagde adviezen zal ze mij altijd aanreiken. Ze kan uitstekend klussen en bespaart mij veel geld, ik vind haar daarom echt een held. Hopelijk mag ik mijn lieve mam een schitterend, chique en stijlvol Rosefield Unite Oval gegraveerd kettingset op Moederdag geven, want zij is een van de allerliefste in mijn leven! 🥰

  https://nl.rosefieldwatches.com/products/unite-oval-set met initialen L & R.

 • Avatar van Eden
  Reply Eden 23 april 2022 at 22:08

  Heel leuk, ik doe mee voor de parelmoer

 • Avatar van Astrid van Rekom
  Reply Astrid van Rekom 23 april 2022 at 21:09

  De united ovaal set zilver. Voor mijn dochter, bij haar trouwjurk. Gegraveerd met een T en een M…

 • Avatar van Karin van Hal
  Reply Karin van Hal 23 april 2022 at 21:06

  Wauw! Ik heb al een ketting van Rosefield waar ik heel blij mee ben. Deze set vind ik ook echt geweldig! De unique oval set heeft mijn voorkeur.

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 23 april 2022 at 20:55

  Wat een enorm mooie prachtige sets. Ik zou heel erg graag Unite Mother of Pearl Set in goud winnen en deze samen met mijn zus op mijn bruiloft dragen. Zij is mijn beste vriendin, mijn getuige en samen met haar man zijn zij onze ceremoniemeester. Dit is een prachtig kado en ikvind het een fantastisch idee dat wij beide deze prachtige ketting mogen dragen en voor altijd een mooie herinnering hebben!!! Heel heel mooi, zou echt zo gaaf zijn!!
  Ik ga duimen.

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 23 april 2022 at 19:45

  Unite Parelmoer ketting set met letter A en M, omdat dit de eerste moederdag zal zijn zonder mijn moeder. Helaas is ze in februari overleden. Dit zou echt heel mooi zijn.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 23 april 2022 at 19:36

  Heel erg mooi de Unite Mother of Pearl Set voor mijn moeder, met de letter van mij en mijn zus 😊😊, zou erg leuk zijn om haar hiermee te verrassen, Groetjes Anneliese de Waal

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 23 april 2022 at 19:32

  prachtig parelmoer set mag zonder initialen voor met kleindochters

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 23 april 2022 at 19:19

  Waarachtig deze set is prachtig! Ik weet niet waar ik moet beginnen, ik zou deze prijs heel graag willen winnen.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 23 april 2022 at 19:01

  Geweldige sets, ik doe heel graag mee voor de oval serie :-) voor mijn beide dochters een prachtige ketting!

 • Avatar van Debby Koeman
  Reply Debby Koeman 23 april 2022 at 18:52

  Wat een gaaf en persoonlijk Moederdag cadeau! Ik zou graag een Unite Mother of Pearl Set winnen met de initialen D.B en M.A

 • Avatar van Marcia
  Reply Marcia 23 april 2022 at 18:46

  Voor natuurlijk😁

 • Avatar van A.
  Reply A. 23 april 2022 at 18:45

  Unite Oval Set voor moeder A en dochter K

 • Avatar van Marcia
  Reply Marcia 23 april 2022 at 18:40

  Hi, ik zou graag een set winnenboor mijn bestie Sandra die 21 juni 50 jaar hoopt te worden.

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 23 april 2022 at 18:31

  leuk om mijn moeder mee te verrassen met onze letters A en de G

 • Avatar van Grietje
  Reply Grietje 23 april 2022 at 18:03

  De Mother of Pearl set met de letters G en T zodat we altijd een beetje van elkaar bij ons hebben.

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 23 april 2022 at 16:58

  De oval necklace metletter A, naam van mn zoontje😁

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 23 april 2022 at 14:53

  Ik heb geen voorkeur voor sets want ik zou dit graag cadeau doen voor een heel dierbaar vriendinnetje.

 • Avatar van Renee van Oudshoorn
  Reply Renee van Oudshoorn 23 april 2022 at 11:00

  Hi Desiree wat super leuk ik doe graag mee voor mijn moeder. De set unite mother of Pearl is favoriet. Ik zou er A en R laten ingraveren. X fijn weekend

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 22 april 2022 at 22:19

  WOOH Wat een waanzinnige mooie actie is dit met een prachtige sieraad van Rosefield , Heb een kijkje genomen op de site en mijn oog is gelijk gevallen op de mooie Unite Pearl Set, een prachtig sieraad om te dragen!!

 • Avatar van Dientjuh van os
  Reply Dientjuh van os 22 april 2022 at 18:39

  Wauw wat een prachtig moederdag cadeau ik zou gaan voor de Unite Parelmoer ketting set met de initialen WJA de voorletters van alle 3 mijn kinderen

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 22 april 2022 at 18:32

  Wat een mooi persoonlijk cadeau! Ik zou het erg leuk vinden om één van de kettinkjes uit het setje “Unite Mother of Pearle” (silver) aan een van mijn beste vriendinnen op te sturen, die in het buitenland woont. De andere zou ik graag zelf dragen, om nog meer te voelen dat -hoe ver weg ook- onze band voor altijd ijzersterk is! 💕🌍

 • Avatar van cor Boeren
  Reply cor Boeren 22 april 2022 at 16:24

  mother of pear

 • Avatar van Nency
  Reply Nency 22 april 2022 at 15:42

  Unite Pearl Set met de namen Jan en Aart

 • Avatar van Imani
  Reply Imani 22 april 2022 at 15:32

  Leuk! Unite pearl set:
  Top: i
  Bottom: S

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 22 april 2022 at 14:37

  Schitterend deze stralende sieraden. Ja je kunt het natuurlijk al raden. Ik doe héél graag mee voor een mother of pearl set zo fijn!! Super stijlvol en toch bescheiden zijn. Met wat dierbaars gegraveerd erin. Mocht ik geluk hebben en ik win. Dan draag ik deze bijzondere ketting elke dag. Samen met mijn moeder, en beiden een gulle lach :D

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 22 april 2022 at 14:24

  Prachtig! Ik zou gaan voor de Unite Mother of Pearl Set zilver. Deze zouden mijn dochter en ik met trots dragen. De kleine met de letter S en de grotere met de letter M

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 22 april 2022 at 14:21

  Oooh jaaa de mother of pearl set. Echt een beauty

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 22 april 2022 at 14:13

  Ik zou de volgende kiezen: https://nl.rosefieldwatches.com/products/coin-necklace-initial-1

 • Avatar van Michelle Klompe Markus
  Reply Michelle Klompe Markus 22 april 2022 at 12:40

  Wow wat een mooie winactie,ik word dit jaar voor het eerst moeder. Ik vind de kettingen allemaal mooi dus ik laat mij verrassend. Wel graag met de letter m gegraven. So cute

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 22 april 2022 at 12:36

  Wouw ze zijn allemaal prachtig, ik vind de oval erg mooi. Ooit al een ring gehad van rosefield en het os echt goede kwaliteit. Moederdag komt er aan dus voor mijn eigen moeder doe ik mee en ben zelf ook moeder dus weet wel naar wie de andere gaat haha. Ik zou de d en n graveren

 • Avatar van Sunny
  Reply Sunny 22 april 2022 at 11:18

  Wat mooi zeg ! Ik zou kiezen voor de Verenig Parel set in zilver, met de wat langere ketting. Graveren met de letters: MJYRB

 • Avatar van Trotsema fati
  Reply Trotsema fati 22 april 2022 at 10:32

  Wat een geweldige actie! Ik ga voor Unite Mother of Pearl Set en mocht ik ze laten graveren dan zet ik de letters F&S op van mijn naam en van mijn dochter Leuk om haar extra te verwennen als enige zus tussen 3 broers..

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 22 april 2022 at 10:31

  Ik doe mee, de kettingset Mother of Pearl heeft mijn voorkeur zonder graveren!

 • Avatar van Jenneke van Maurik - Horden
  Reply Jenneke van Maurik - Horden 22 april 2022 at 09:31

  Wat en prachtige kans, bijzonder mooie ketting. Unite Mother of Pearl Set zou ik voor willen gaan met N en S van mijn 2 dochters Nerissa en Shannon. Ik ben net op Insta beide sites gaan volgen. vr gr Jenneke

 • Avatar van Ilse Brinkhuis
  Reply Ilse Brinkhuis 22 april 2022 at 09:16

  De Unite Parel ketting set. Prachtig.
  Initialen hoeven voor mij niet, vind het zo al prachtig.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 22 april 2022 at 09:11

  Ik zie al dat de meeste het met je eens zijn. De Mother of pearl set is ook echt heel lief en sierlijk.

 • Avatar van Laura J
  Reply Laura J 22 april 2022 at 09:06

  Prachtig! Zou heel graag de Mother of Pearl voor mijn moeder en mij willen winnen. Omdat ik binnenkort uit huis ga en haar op deze manier wil bedanken voor de goede zorgen en de levenslessen!

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 22 april 2022 at 08:15

  De Unite mother of pearl zou ik graag aan mijn dochter cadeau willen geven die onlangs mama geworden is. De letters M en E

 • Avatar van elisabeth maria martina mols
  Reply elisabeth maria martina mols 22 april 2022 at 08:11

  https://nl.rosefieldwatches.com/products/unite-mother-of-pearl-set-1-letter
  een prachtig kado voor ons mam die onlangs is opgenomen in het verzorgings huis
  voor mezelf een nieuwe start omdat ik na de inbraak van vorige week, geen enkel sieraad meer heb

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 22 april 2022 at 07:53

  Wauw de Unite Mother of Pearl set vind ik geweldig. Ik ben een moeder van 3 prachtige dochters. Dit jaar zijn mijn man en ik 30 jaar getrouwd. Dat is een parelhuwelijk. Deze set zou dus een prachtige herinnering zijn

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 22 april 2022 at 07:40

  De parelmoerset is ook mijn favoriet, ik zou hem delen met mijn zusje (tevens beste vriendin).

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 22 april 2022 at 06:45

  Ohh wat gaaf!! dit wordt mijn eerste moederdag als moeder van onze prachtige dochter Fenna. Het lijkt me super leuk om de Unite Mother of Pearl set te winnen! ♡♡♡

 • Avatar van Marjolyn
  Reply Marjolyn 22 april 2022 at 05:52

  Ooooh wauw de Oval ketting set, samen met mijn dochter, prachtig…en altijd samen 😍

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 22 april 2022 at 00:35

  Zo een leuke sets! Ik zag je post op IG en kwam meteen je blogpost lezen. De Mother of Pearl is ook mijn favoriet, maar dan in het zilver. Zou zo leuk zijn om te matchen met mijn meisje 🥰 en hopelijk kan dit nog iets zijn wat haar wat goede moed geeft wanneer het wat tegen zit. Ze heeft mijn gevoeligheid geërft en daardoor heeft ze het soms lastig op school..

 • Avatar van Edwards
  Reply Edwards 21 april 2022 at 23:13

  Ik doe heel erg graag mee voor de Unite Mother of Pearl Set , letters M.M. 🌸🌸🌸

 • Avatar van Gaia
  Reply Gaia 21 april 2022 at 22:56

  De Mother of Pearl set is ook mijn favoriet! Met de initialen V en G.
  Liefs,
  Gaia

 • Avatar van marmara187
  Reply marmara187 21 april 2022 at 22:34

  de unite oval set vind ik prachtig! Ik zou gaan voor de initialen M en A.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 21 april 2022 at 22:25

  The Unite Mother of Pearl set vind ik prachtig. Met de initialen van mijn kinderen (M en S).

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 21 april 2022 at 22:10

  Mooi zeg!! Ik vind de unite mother of pearl set het leukste denk ik!! Ik zou hem delen met oma :-D

 • Avatar van Peggy van den berg
  Reply Peggy van den berg 21 april 2022 at 22:08

  Wauw, echt wauw! Ik vind de set “oval” wel echt heel chique in gold! Geeft een rustige maar toch opvallende look! Ik zou graag in de kleinere de letter J willen en in de grotere de letter D! Wat een onwijs mooi en bijzonder Moederdag cadeau zal dit dan zijn!!! Liefs Peggy

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 21 april 2022 at 21:59

  Mother of Pearl set is mijn favoriet voor mijn initialen DG en die van mijn BFF EF ( Eveline Flohr )

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 21 april 2022 at 21:52

  Ik vind de mother of pearl kettingen prachtig! Wat een mooi Moederdag kado!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 21 april 2022 at 21:46

  Wat een prachtige kettingen, en het idee dat ze alleen als setje worden verkocht om te delen is echt prachtig! Ik zou dolgraag de Unite mother of pearl set willen winnen, gegraveerd met de letter J. Dat is dan een 3-vliegen-in-1-klap symboliek: ik ben net bevallen van ons prachtige meisje en haar naam begint met een J. Prachtig voor zowel mij als voor haar oma om haar initiaal bij ons te dragen ❤️ Ik volg beide accounts ook op instagram.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 april 2022 at 21:46

  De schitterende Unite Mother of Pearl set is mijn eerste keuze…
  Leuk zo vlak voor mijn birthday……

  Xoxo

 • Avatar van Yara Joerawan
  Reply Yara Joerawan 21 april 2022 at 21:41

  Ik zou graag de Unite Mother of Pearl Set willen winnen voor mijn lieve moeder 😍 met de initialen YI (de voorletters van mijn zus en ik). Ik weet zeker dat ze gaat huilen van geluk!

 • Avatar van Myriam
  Reply Myriam 21 april 2022 at 21:09

  Ik vind deze set het mooist en hoef ze niet gegraveerd, vind ze zo al mooi. Unite Mother of Pearl Set

 • Avatar van Tessa C
  Reply Tessa C 21 april 2022 at 19:58

  Ik zou heel graag mee doen voor de Unite Mother of Pearl set. Deze is zóóó mooi en leuk om samen met m’n lieve, beste vriendin te dragen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.