Beauty

Clean beauty | Natuurlijke skincare van Harvest 10.

22 mei 2022

Harvest 10 skincare lancering huidverzorging ICI Paris XL
Er is een nieuw huidverzorgingsmerk in Nederland verkrijgbaar: Harvest 10. Een vegan, duurzaam en zo natuurlijk mogelijk merk zonder nasties dat maximaal 10 ingrediënten per product bevat. Stop het in een heel mooi clean & fresh jasje, maak het betaalbaar en je hebt deze #skincarejunkie behoorlijk nieuwsgierig gemaakt. In dit artikel alvast alle informatie om alles over Harvest 10 skincare te weten te komen.

‘Lees ook: Korean beauty | COSRX Moisture Up pads (review).’

Harvest 10 skincare lancering huidverzorging ICI Paris XL Harvest 10 skincare lancering huidverzorging ICI Paris XL

“Omdat we van de natuur houden”

Harvest 10.

Dit huidverzorgingsmerk is speciaal ontwikkeld voor iedereen die geen compromis wil sluiten; noch voor je huid, noch voor de natuur. Harvest 10. staat voor doeltreffende skincare met een minimale impact op het milieu tijdens de oogst, het ontwikkelen alsook het recyclen van de producten. Het volledige assortiment bestaat uit slechts vijf producten, voor een complete en overzichtelijke verzorgingsroutine.

Harvest – voor de beste biologisch geteelde actieve ingrediënten die met zorg zijn geoogst
10 – omdat ieder product uit maximaal 10 ingrediënten bestaat

Mooi om te weten: de verpakkingen zijn gemaakt van aluminium of (deels) gerecycled kunststof, plastic of glas. Zelfs de papieren verpakking bevat 40% plantaardige vezels waardoor het gebruik van hout wordt geminimaliseerd.

Ingrediënten

Harvest 10. volgt de natuur met respect voor het milieu en bestaat uit vegan formules met minimaal 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De overige maximaal 3% zijn zorgvuldig geselecteerde synthetische ingrediënten die niet schadelijk zijn voor de huid, maar essentieel zijn voor het behoud van de formules.

Als actieve ingrediënten in de producten lees ik in het persbericht over onder andere acerola, bisabolol, bakuchiol, wortelolie, hyaluronzuur, cafeïne, kokosolie, jojoba-olie, vitamine E, ceder, squalaan en aminozuren. Bij wat dieper research zie ik dat er wel parfum in de producten zit, maar kom ik overige nasties als uitdrogende alcoholen, sulfaten en siliconen niet tegen. Klinkt goed!

Harvest 10 skincare lancering huidverzorging ICI Paris XL

Prijs en verkrijgbaarheid

Harvest 10. is exclusief bij ICI Paris XL te koop. De volledige lijn bestaat uit de volgende vijf producten:

Purifying cleansing foam €13,95/150ml
Flawless serum €19,95/30ml
Plumping face cream €19,95/50ml
Anti-fatique eye contour cream €15,95/15ml
Restful sleeping mask €19,95/50g

Persoonlijk ben ik vooral heel benieuwd naar de plumping face cream en het flawless serum met bakuchiol, een natuurlijke maar effectieve tegenhanger van het bekende anti-age ingrediënt retinol. Ook de geur van de producten moet heerlijk zijn aangezien deze wordt omschreven als “fris, met een delicaat boeket van witte bloemen, geaccentueerd door citrusachtige topnoten van mandarijn en limoen”.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 22 mei 2022 at 11:45

    Zeer betaalbaar…
    Ben er zo benieuwd naar en ga een kijken….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.