Lifestyle

Dit zijn de leukste cadeautips per post

10 mei 2022

cadeautips per post cadeau
Hoe leuk een appje of een mailtje met een lief bericht ook kan zijn, het blijft toch stiekem het allerleukste om iets tastbaars in handen te hebben als er iets te vieren is of wanneer je iemand wil verrassen met een kleinigheidje. Zeker wanneer de ontvanger geen idee heeft en het dus écht een verrassing is. Hoe leuk is het dan dat er tegenwoordig ook heel veel leuks per post te sturen is? Van leuke kleinigheidjes die zelfs door de brievenbus passen tot aan, nouja, hoe gek je het eigenlijk wil maken! In dit artikel ter inspiratie een aantal originele en leuke tips om een cadeau per post te versturen.

cadeautips per post

Leuke verrassing? Stuur een cadeau per post!

Voor het ultieme feestgevoel
Tsja, jong of oud: als er iemand jarig is of als er iets te vieren is horen slingers en ballonnen er toch eigenlijk wel écht bij he?! Denk bijvoorbeeld aan een ballon sturen bij vrienden of familie waar een kindje geboren is, als iemand jarig of geslaagd is of een hele tros vol als je iemand wil overladen met happy feelings. Ik kan je vertellen: het ontvangen van een grote doos die amper wat weegt is al een hele verrassing en als er dan bij het openen een mooie ballon uit komt is dat echt heel leuk. Door de helium en het materiaal kan je er vaak ook nog wel echt een behoorlijke tijd van genieten!

Rituals Summer of Joy giftbox inhoud/unboxing

Voor de beautyliefhebber
Mocht je zeker weten dat de ontvanger van jouw pakketje een beautyliefhebber is, dan zijn er heel veel cadeaus te vinden waar je iemand heel blij mee kan maken. Want in deze sector is er simpelweg een enorm aanbod te vinden en kan je het zo gek, groots en luxe maken als je maar kan bedenken. Mijn tip: probeer goed na te denken welke merken de ontvanger zelf graag gebruikt of welke merken bij hem of haar passen, of diegene waarde hecht aan natuurlijke producten, welk type geur bij hem of haar passen en kies dan eerder voor het sturen van bijvoorbeeld één of twee fullsize luxere producten waarvan je zeker weet dat de ontvangen heel blij zal worden. Zo zal het product tijdens gebruik iedere keer weer terug doen denken aan jou als gever en dat brengt fijne gevoelens met zich mee.

Mocht je nou weten dat de ontvanger bijvoorbeeld een enorme Rituals-fan is, dan is bijvoorbeeld de limited edition Summer of Joy giftbox waar ik in dit artikel over schreef een heel erg leuke tip om te geven!

cadeautips per post

Voor de lekkerbek
Zoek je een cadeau per post voor een echte foodie of iemand die van een specifiek drankje houdt, dan is de keuze eigenlijk al snel gemaakt: smulpost! Ook in deze categorie is er heel erg veel te vinden dat je via verschillende online aanbieders rechtstreeks naar de ontvanger kan laten sturen óf je kan naar een winkel toe gaan, zelf een pakket samenstellen en dit goed inpakken en zelf versturen. Denk bijvoorbeeld aan:

– een mooie fles whisky of gin in een mooie cadeaudoos
– een setje speciaalbiertjes voor de liefhebber
– koekjes (ohhhh, Het Koekemannetje!) of bijvoorbeeld brownies per post
– een borrelplank met allerlei lekkere hartige hapjes zoals kaasjes, worst, noten en olijfjes
– een mandje vol ouderwets Hollandsch snoepgoed en stroopwafels
– heerlijke luxe bonbons of een setje repen van zijn/haar favoriete chocolademerk.

cadeautips per post

Ook leuk om te sturen:
Er is eigenlijk veel te veel te bedenken dat je niet alleen kan geven wanneer je iemand ziet, maar ook om per post te sturen als je helaas niet fysiek af kan spreken of iemand simpelweg wil verrassen. Hier nog een aantal laatste tips:

– een kaartje doet het eigenlijk altijd goed, helemaal wanneer de boodschap handgeschreven is
bloemen bezorgen vaak ook fijne gevoelens bij de ontvanger en je kan kiezen voor een heel boeket per pakketpost of een bloemist die bezorgt, maar er zijn ook brievenbuspakketjes met zowel verse bloemen als droogbloemen te versturen waardoor de ontvanger er niet eens voor thuis hoeft te zijn en het pakketje dan in de avond bij thuiskomst op de deurmat als verrassing vindt
– een setje met handige en onmisbare keukenhulpjes wanneer iemand op zichzelf gaat wonen of samen gaat wonen
– in plaats van bloemen een plant in mooie pot of een ecosysteem/terrarium met plantjes omdat de ontvanger hier veel langer van kan blijven genieten
– stel zelf een leuk kraampakket samen als er bij vrienden of familie een baby geboren is (originele aanvulling: een bon voor een (homemade) etentje, afhaalmaaltijd of oppas-avondje)
– een vers notitieboek met mooie pen voor de lijstjesmakers..

Enjoy the gift of giving!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 10 mei 2022 at 12:02

    Fijne tips om iemand een leuk en mooi kado te geven via de post…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.