Beauty

Foundation Friday | NYX Bare With Me serum concealer

27 mei 2022

NYX Bare With Me concealer serum review 01 Fair
Onder welke steen heb ik geleefd dat ik dit product nog niet kende? Deze NYX Bare With Me serum concealer is dan misschien wel geen foundation, maar zorgt er wel voor dat ik op veel dagen mijn foundation er niet eens meer bij pak. Deze concealer is namelijk behoorlijk dekkend en longlasting, maar dan zonder dat droge plekjes en rimpeltjes worden geaccentueerd. Daarmee is het dus ook zo’n beetje de perfécte concealer voor wanneer je iets ouder bent en/of een droge huid hebt. In deze review lees je er alles over!

‘Lees ook: Foundation Friday | Estée Lauder Double Wear sheer long-wear makeup (review).’

NYX Bare With Me concealer serum review 01 Fair

NYX Bare With Me serum concealer

De belofte

“Ontdek ons eerste huidverzorgingsserum, omgevormd tot concealer voor gezicht en lichaam. Een 100% vegan formule met 24-uurs vochtinbrengende werking voor een huid die de hele dag gehydrateerd aanvoelt. Dronkere kringen? Vervaag ze! Acne en oneffenheden? Verdoezel ze! Roodheid en irritaties? No more! Droge vlekken? Verdwenen! Krijg in een handomdraai een huid die als nieuw aanvoelt en straalt met de perfecte finish; een fijn, lichtgewicht laagje dat niet afbladdert in een optimaal dekkende formule die tot wel 24 uur lang aanhoudt.”

Ingrediënten

Deze concealer is op basis van water, glycerine en kleurpigmenten. Ook is er onder andere groene thee- en centella-extract, allantoïne, cica, olijfextract en vitamine E aan toegevoegd. Goed om te weten: dit product is vegan, bevat geen parfum en is vrij van siliconen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De NYX Bare With Me serum concealer is in 13 tinten verkrijgbaar voor rond de €8,00-€11,50 bij onder andere Boozyshop, Parfumerie Douglas en Zalando.

NYX Bare With Me concealer serum review 01 Fair NYX Bare With Me concealer serum review 01 Fair NYX Bare With Me concealer serum review 01 Fair NYX Bare With Me concealer serum review 01 Fair

Review

Ik heb geen idee hoelang dit product al op de markt is, maar de lancering en online reviews hierover zijn me blijkbaar volledig ontgaan. Maar wát een ontdekking! Ik kreeg hem onlangs mee naar aanleiding van een beautypers-event, toevallig in de perfecte kleurmatch en sindsdien is het een product dat ik dagelijks gebruik. Niet alleen als concealer – waarvoor hij verkocht wordt – maar ook als enig egaliserend product zonder te combineren met een foundation. Want dit product heeft een behoorlijke dekking in combinatie met een bepaalde smeuïgheid die ik nog niet eerder tegenkwam in een concealer. Hierdoor is hij enorm zuinig, heel goed uit te blenden en voelt het niet droog aan op de huid. Ook niet wanneer het product al even geleden is aangebracht. Jep, it’s all that :)

De kleur 01 Fair is een goede match met mijn huid, is mooi licht en heeft niet een opvallende warme of koele ondertoon. De neutrale ondertoon zorgt dus voor een mooie subtiele kleurcorrectie van de blauwige kleur onder de ogen, zonder te oranje/warm te zijn voor de rest van het gezicht. Een volledig pompje is veel te veel, een half pompje is echt voldoende om alle te verdoezelen en te egaliseren plekjes aan te stippen om daarna uit te werken. Dit kan trouwens heel foolproof gewoon al ‘kloppend’ met je vingertoppen of met een concealer brush. Het resultaat is behoorlijk dekkend, op te bouwen tot full coverage, met een natuurlijke finish zonder te mat of te glanzend te zijn. Slechts heel licht afpoederen met een transparant poeder of setting powder is voldoende om de concealer de hele dag op z’n plek te houden, zonder dat droge plekjes of rimpeltjes worden geaccentueerd.

Op mijn hand zie je de hoeveelheid die ik voor mijn gezicht gebruik, je ziet duidelijk waar mijn ‘probleemgebieden’ zijn bij de aanstip-foto en bij het eindresultaat heb ik verder géén foundation gebruikt, maar enkel de nog aanwezige restjes product van de kwast uitgewerkt. Het resultaat spreekt voor zich, denk ik zo :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 29 mei 2022 at 19:13

  Mooi, natuurlijk. Ga hem ook eens proberen. Heb zelf wat meer lijntjes onder mijn ogen, waardoor donkere kringen camoufleren vaak een hele uitdaging is.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2022 at 19:22

   Zéker een kansje geven, als je het mij vraagt. Goed hydrateren met een dagcrème en/of oogcrème en dan deze concealer in een kleine (!) hoeveelheid met je vingertop ‘inkloppen’. Ben er heel blij mee, hopelijk jij ook :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.