Beauty

Summer love | The Body Shop Cool Daisy

29 mei 2022

The Body Shop Cool Daisy review

The Body Shop Cool Daisy is een limited edition geurlijn die vorig jaar werd geïntroduceerd, maar is ook op dit moment weer verkrijgbaar. Wanneer je een liefhebber bent van zachte en frisse bloemengeuren zou ik hier zéker eens aan gaan snuffelen voordat het weer uit de winkels is! Lees verder voor meer informatie over deze geurlijn die perfect is voor de warme lente- en zomerdagen die er nog aan gaan komen.

‘Lees ook: Getest! | 5x overnight beauty boosters voor het slapen gaan.’

The Body Shop Cool Daisy

Deze lijn bestaat uit de drie producten die je in dit artikel op de foto’s ziet, is volledig vegan en bevat onder andere madeliefjesextract. De douchegel schuimt lekker, droogt de huid niet uit en geeft een heerlijk opbeurende douche-ervaring. De body yogurt is echt de ideale textuur voor een bodylotion voor de zomer; gel-achtig, fris, zacht, goed hydraterend en trekt snel in zonder een plakkerig laagje achter te laten. Hier zit onder andere glycerine, shea boter, hyaluronzuur en amandelextract in. De hydrating body mist is de laatste stap in dit beautyritueel en hult je in de heerlijke geur terwijl het toegevoegde hyaluronzuur je huid hydrateert.

The Body Shop Cool Daisy review The Body Shop Cool Daisy review The Body Shop Cool Daisy review

De geur van deze lijn is misschien wel één van de meest zacht frisse die ik ken van The Body Shop. Aan de ene kant is het duidelijk een zachte en bloemige geur, maar er zit ook een kleine ‘groene’ touch in. De geur blijft ook nog eens behoorlijk lang subtiel achter op je huid, zeker wanneer je de drie producten achter elkaar door gebruikt. Dus, layeren maar! En psssst, het is ook nog eens een behoorlijk goede dupe voor Chanel Chance Eau Tendre. Doe er je voordeel mee ;)

Het blijft een bijzonder iets, dat geur en emotie zo dichtbij elkaar liggen. Wanneer je even een off momentje hebt of bijvoorbeeld op een hete dag zo halverwege de middag een suf moment krijgt, is de body mist een enorme oppepper :) Tip: zet de body mist in de koelkast wanneer de temperatuur buiten weer oploopt, voor een optimaal opfrismomentje.

Deze The Body Shop Cool Daisy geurlijn is ook verkrijgbaar via The Body Shop webwinkel en bestaat uit de volgende drie producten:

– Cool Daisy shower gel €8,00/250ml
– Cool Daisy body yogurt €10,00/200ml
– Cool Daisy hydrating body mist €12,00/100ml

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 30 mei 2022 at 19:23

    Klinkt erg goed…..
    Ben er zo benieuwd naar…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.