Beauty Eten & drinken Huis & interieur Lifestyle

Unboxing | XXL Blogbox

7 mei 2022

unboxing xxl blogbox
Iets dat na ruim twaalf jaar bloggen nog steeds niet ‘went’ of als vanzelfsprekend wordt gezien, is het ontvangen van perspakketjes bij de post. Op die manier laten merken en bedrijven je kennis maken met (nieuwe) producten en de inhoud varieert dan ook enorm en is bijna altijd een verrassing. Maar zo’n toffe variatie in één box zoals deze zie je maar zelden, daarom een heerlijke oldskool unboxing van deze XXL Blogbox. En pssst, daar zitten wellicht nog een aantal last minute Moederdagtips tussen!

‘Lees ook: 5x originele Moederdag cadeautips (2022).’

unboxing xxl blogbox

Laat ik beginnen met deze prachtige kamerhortensia. Vol met honderden bloemetjes waar je heel lang van kan genieten als je de potgrond maar vochtig houdt en een plekje met voldoende daglicht voor haar uitzoekt. Ik ken de hortensia meer als tuinplant en heb daar twee flinke planten van staan die nu ook weer volop in de knoppen zitten, maar zo’n tafelmodel vind ik ook enorm leuk. Je kan hem zowel binnen als buiten neerzetten en oogt als een prachtige bos bloemen alleen kan je hier dan langer van genieten. Wellicht een leuk idee om eens te geven in plaats van een boeket :) Mocht je het je afvragen, de prachtige vaas waar hij in staat is uit eigen collectie van het merk Woood.

–> Meer informatie én inspiratie over de hortensia vind je op deze website.

unboxing xxl blogbox

Nog zo’n eyecatcher voor in je interieur is toch wel deze Nedis filament lamp in gouden tint. Je kan een lamp als deze natuurlijk ín een grote kap draaien als verlichting, maar ik vind hem juist prachtig om vol tot haar recht te laten komen op een eenvoudigere lampenvoet zoals deze die ik bij HEMA kocht. Deze LED filamentlamp is trouwens helemaal ‘smart’ waardoor je hem met een app aansluit op het internet en zo op afstand kan bedienen met je smartphone of via Amazon Alexa of Google Home.

–> Meer informatie over het Nedis SmartLife assortiment en deze lamp vind je hier.

unboxing xxl blogbox

Het concept van Parfumado blijft er eentje waar ik heel enthousiast over ben. De aanschaf van een nieuw parfum is vaak behoorlijk prijzig en het is misschien wel waarom mensen zo vaak steeds dezelfde geur blijven kopen, zodat je niet een dure miskoop doet die achterin je kast verdwijnt. Maar met Parfumado is dat dus verleden tijd, aangezien je met deze abonnementendienst uit meer dan 450 bekende én minder bekende geuren kan kiezen die je dan voor €14,95 in een zeer luxe travel case thuisgestuurd krijgt. Hier zit voldoende product in om een maand lang 4x per dag te kunnen sprayen zodat je een ander parfum ook echt goed kan uitproberen. In dit artikel schreef ik erover en deel ik gelijk een aantal fijne parfumtips :)

–> Klik hier voor de website van Parfumado voor meer informatie. Met de code ‘BLOGBOX50’ krijg je de hele maand mei 2022 maar liefst 50% korting op je eerste maand. Dit abonnement is trouwens op ieder gewenst moment te pauzeren of op te zeggen.

unboxing xxl blogbox

Okee, misschien een iets minder spannend onderwerp maar persoonlijk kan ik toch wel blij worden van producten als deze van HG die het huishouden een stukje makkelijker, schoner en frisser maken. Een merk waar ik zelf ook vaak naar grijp als ik een specifiek iets zoek en twee van deze producten kende ik dan ook al (en staan hier standaard in het keukenkastje omdat ze simpelweg doen wat ze horen te doen). Nieuw voor mij is het geurpoeder voor in de prullenbak en met het warmere weer in opkomst kan dat best een uitkomst zijn om vieze geurtjes te verdoezelen. Hier zit ik trouwens weer eens in een volgende ronde van het hele huis uitzoeken en opruimen haha, heerlijk!

–> Klik hier voor de website van HG om het volledige assortiment te bekijken.

unboxing xxl blogbox

Theeleuten opgelet! Er is een heel groot verschil tussen thee en thee, de ene is echt de andere niet zullen we maar zeggen. Het verschil in kwaliteit en smaak is groot en dat proef je als je bijvoorbeeld een kopje van deze Braziliaanse Fairtrade thee van Essência da Natureza drinkt. Hoogwaardige thee in een ongebleekt zakje van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen. Eerlijk: ik ben meer een koffiedrinker, maar een echt lekkere thee zoals deze kan ik op z’n tijd zéker waarderen!

–> Op de website van Essência da Natureza lees je alles over de verschillende theesoorten in hun assortiment. Met de code ‘Curvacious15’ krijg je tijdelijk 15% korting op je bestelling.

unboxing xxl blogbox

Een handig hulpje voor in de keuken komt altijd van pas, zeker wanneer het echt een krachtpatsertje is die je veel werk uit handen kan nemen zoals deze Braun Multi Quick 3. Een combinatie van een krachtige staafmixer – mét antispat-technologie – en een hakmolen waarin je bijvoorbeeld in no time een heerlijke verse guacamole of pesto klaarmaakt. Zo’n apparaat neemt je bijna al het werk van een grote keukenmachine uit handen en pak je er toch vaker bij dan je denkt. Heel blij mee!

–> Op de website van Braun lees je alles over deze staafmixer én krijg je tot 12 juni 2022 een fijne 20% korting met de code ‘blogbox’.

unboxing xxl blogbox

Ken jij de Bach bloesems al? Misschien heb je wel eens kennis gemaakt met misschien wel het meest bekende product; de gele Bach Rescue spray die spanning en stress verlicht voor bijvoorbeeld een rijbewijsexamen of voor een sollicitatie? Dit product is een mix van 5 van de in totaal 38 bloesems die er zijn om je gemoedsstemmingen te ondersteunen, in evenwicht te brengen én te houden. Heel interessant om eens meer over te gaan lezen en wellicht eens uit te proberen als je ondersteuning kan gebruiken.

–> Op deze website kan je er meer over lezen en met de code ‘Moederdag15’ krijg je 15% korting op je aankoop.

unboxing xxl blogbox

En als laatste zaten er ook nog heerlijke geurstokjes van Janzen in deze XXL Blogbox. Een merk dat ik al jaren ken, want zowel de geurstokjes als de verzorgingsproducten komen door de jaren heen wel vaker hier in huis. Deze geurstokjes hebben de geur ‘Skin 90’ die het beste te omschrijven is als zacht en opgewekt, bloemig en fris. Je ruikt er onder andere witte lelie, kersenbloesem, zachte vanille en warme tonkaboon in. Ik heb ze op dit moment in de hal staan en vind de geur een heerlijke binnenkomer die je gelijk opfrist :)

–> Snuffel zeker eens rond op de website van Janzen voor meer informatie en het volledige assortiment.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Antwoorden

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.