Beauty

Venus + Satin Care ‘voor huid en schaamhaar’

10 mei 2022

Venus Satin Care huid en schaamhaar review
Of je nu down under wel of niet scheert, kiest voor het volledig scheren van je schaamstreek, er iedere week een figuurtje in scheert of enkel de haartjes trimt.. it’s all good! Maar, wat niet fijn is: een geïrriteerde huid. En daar hebben veel vrouwen helaas wel last van op de huid rondom hun vagina. Tijd voor verandering met de compleet nieuwe Venus + Satin Care ‘voor huid en schaamhaar’ collectie. In dit artikel lees je er alles over, inclusief review én een fijne winactie!

‘Lees ook: Korean skincare | COSRX Moisture Up Pad (review).’

Venus Satin Care huid en schaamhaar review

#schaamlooshaar

Uit onderzoek blijkt dan zo’n 40% van de Nederlandse vrouwen regelmatig hun schaamstreek scheert, maar dat de helft van deze vrouwen niet altijd tevreden is met de bestaande methodes. Zo ervaren veel vrouwen irritatie door het scheren zoals rode bultjes, ingegroeide haren, een jeukende huid, roodheid en scheerwondjes door verkeerde of niet juist geformuleerde producten en omdat mesjes niet goed mee kunnen bewegen met de gevoelige en beweeglijke huid down under.

Venus + Satin Care hoopt met de #schaamlooshaar-campagne het taboe rondom het praten over de schaamstreek te verminderen, zodat bewoordingen als schaamlippen en vagina met minder gêne uitgesproken gaan worden en (huid)problemen in dit gebied gemakkelijker besproken kunnen worden. Met als resultaat: meer zelfvertrouwen, ook voor dit stukje intieme huid.

Venus Satin Care huid en schaamhaar review

Venus + Satin Care voor huid en schaamhaar

Als onderdeel van deze campagne lanceren Venus + Satin Care de nieuwe ‘voor huid en schaamhaar’-collectie, speciaal ontworpen voor het scheren en/of verzorgen van de schaamstreek. Alle producten zijn niet voor inwendig gebruik, maar bedoeld voor de blootliggende huid van en rondom de vagina. De collectie bestaat uit de volgende producten:

Exfoliant voor een Zachte Huid 177ml/€14,99
Deze exfoliant is bedoeld om te gebruiken als voorbereiding op het scheren van de schaamstreek, maar kan ook in de tussenliggende periodes tussen het scheren in gebruikt worden. Het helpt de huid voor te bereiden op het scheren, helpt te beschermen tegen ingegroeide haartjes, reinigt en verwijdert dode huidcellen die tussen de haartjes vast blijven zitten. Ook zit onder andere glycerine, jojoba olie, olijfolie en kokosolie in om de huid te verzorgen. Je brengt deze aan onder de douche met kleine ronddraaiende bewegingen en spoelt deze vervolgens af.

2-in-1 Reiniger + Scheergel 190ml/€14,99
Dit product reinigt de huid van de schaamstreek en heeft een fijne gel-textuur waardoor deze tegelijkertijd gebruikt kan worden als een scheergel. Door de textuur beschermt het tijdens het scheren de huid en zorgt het dat haartjes eenvoudig verwijdert kunnen worden. Heel slim: deze scheergel is transparant waardoor je heel precies te werk kan gaan en goed kan zien waar je scheert. Heel prettig dat dit product zeepvrij en heel mild samengesteld is, met wederom onder andere verzorgende glycerine, jojoba-olie, olijfolie en kokosolie. Na gebruik spoel je de huid en de vagina goed schoon met water.

Voor huid en Schaamhaar scheersysteem inclusief 2 mesjes €19,49
Niet alleen ziet dit scheermes er heel mooi uit vanwege de frisse kleuren en ligt het prettig in de hand met soft-touch anti-slip deel, ook is hij slank vormgegeven waardoor je heel precies te werk kan gaan met het ontharen van de schaamstreek. De beschermstrip met verzorgend druivenpit- en avocado-olie is speciaal ontworpen om de schaamhuid te beschermen tegen scheerirritatie. Handig om te weten: aan de bovenkant/achterkant van het scheerkopje zit een extra mesje die als precisietrimmer werkt om bij de moeilijk bereikbare delen te komen.

Verzachtend Serum voor Dagelijks Gebruik 50ml/€14,99
Als laatste is er nog een verzorgend serum dat je iedere dag kan gebruiken om de huid te hydrateren, jeuk en scheerirritatie te verminderen. Er zit onder andere een lage concentratie melkzuur in dat de huid mild exfolieert en glycerine, panthenol, allantoïne, jojoba-olie, olijfolie en kokosolie om zowel de huid als de haartjes te verzorgen en zacht te maken. Dit product gebruik je in een kleine hoeveelheid op de droge huid.

Venus Satin Care huid en schaamhaar review

Review

Laat ik beginnen te zeggen dat ik het heel verfrissend vind dat er een taboe van tafel wordt geveegd door een campagne en bijbehorende producten zoals deze. Ja, natuurlijk is het een mooi stukje marketing maar wél eentje waarin duidelijk nog een gemis was. Want het is wel heel normaal om over je gezichtsverzorging en huidproblemen te praten, maar wanneer het over de huid en de verzorging van je vagina gaat dan roept dit toch bepaalde gêne op. Weg met het taboe, want ook deze huid en de verzorging van je schaamstreek draagt bij aan ‘lekker in je vel zitten’ en een stukje zelfvertrouwen.

Daarnaast werken de producten ook nog eens zoals ze horen en zorgt het voor een opvallend zachter huidje van zowel de vagina als de huid er rondom, zoals het stukje richting de navel als richting de liezen bij de overgang naar het bovenbeen waar ook wat haartjes kunnen zitten. Wees spaarzaam met de producten zodat ze óp de schaamhuid blijven, maar door de gel-texturen van de exfoliant en de 2-in-1 scheergel is dat eigenlijk geen probleem en het serum kan je door de zeer dunne textuur heel gericht aanbrengen.

Het scheermesje zelf vind ik vooral heel prettig. Door de slanke vormgeving kan je er heel precies mee aan het werk gaan, hij ligt lekker in de hand en de precisietrimmer aan de achterkant is een fijne toevoeging. En hoe slim is het dat de scheergel transparant is? Zeker bij een lichaamsdeel waarbij je je met het ontharen soms al in een vreemde bocht moet wringen en je echt niet uit wil schieten kan je hierdoor heel goed zien waar je bezig bent. Fijn!

Winactie

Ik mag maar liefst 3x een compleet pakket van de volledige Venus + Satin Care voor huid en schaamhaar collectie weggeven t.w.v. zo’n €65,00 per pakket. Het enige dat je hoeft te doen is onder dit artikel een reactie achter te laten :) Meedoen kan tot en met zondag 15 mei 2022, 23.59u. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 7 september 2023 at 14:35

    Zou geweldig zijn dit pakket te winnen. Nu al meerdere merken geprobeerd en blijf toch last houden van irritatie en ingegroeide haren na het scheren.

  • Avatar van lies
    Reply lies 14 mei 2023 at 19:41

    Benieuwd of ik dezelfde positieve ervaring zou hebben

  • Avatar van Okke Jacobs
    Reply Okke Jacobs 8 mei 2023 at 20:09

    Een probleem dat me veel onzekerheid bezorgt, ik zou heel blij zijn hiermee!

  • Avatar van Tess
    Reply Tess 24 april 2023 at 22:24

    Zou ik heel graag willen proberen, leuke actie!

  • Avatar van Liesbeth Theunis
    Reply Liesbeth Theunis 22 september 2022 at 01:41

    Aangezien ik veel last heb van irritatie bij het scheren in die zone zou ik heel graag dit pakket uitproberen

  • Avatar van Gaye
    Reply Gaye 29 augustus 2022 at 14:35

    Fantastisch!!! 😍
    Ik doe mee aan de deelnemers. Ik zou graag willen. 🙏🏻

  • Avatar van Marga Optekamp
    Reply Marga Optekamp 24 juli 2022 at 23:21

    Zou graag dit pakket willen hebben.

  • Avatar van Fam_n
    Reply Fam_n 15 mei 2022 at 07:39

    Ik doe graag mee, prachtig set! Straalt een en al luxe uit!

  • Avatar van Janine
    Reply Janine 14 mei 2022 at 15:24

    Dit lijkt me echt ideaal!

  • Avatar van Mieke Desmet
    Reply Mieke Desmet 14 mei 2022 at 11:05

    Laat maar komen! Naar zoiets ben ik dus al heel lang op zoek! :-)

  • Avatar van Wani
    Reply Wani 14 mei 2022 at 00:00

    Korte rokjes dagen komen eraan :)

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 13 mei 2022 at 18:22

    Ideaal voor de zomer

  • Avatar van vessen
    Reply vessen 13 mei 2022 at 17:45

    Heel welkom.

  • Avatar van Suus
    Reply Suus 13 mei 2022 at 17:02

    Yes, met de zomer voor de deur zou dit prachtige pakketje heeel welkom zijn!

  • Avatar van Paulien
    Reply Paulien 13 mei 2022 at 11:39

    Geweldige prijs, handig voor de zomer😁👍☀️

  • Avatar van Ien
    Reply Ien 13 mei 2022 at 09:40

    Oh ik ben heel benieuwd of dit zo goed werkt als het klinkt. Dus ik wil het graag uitproberen

  • Avatar van Karin de graaf
    Reply Karin de graaf 13 mei 2022 at 09:10

    Na het lezen van dit zou ik dit heel graag willen proberen. Klinkt als een enorm fijn product waar ik dus al jaren naar opzoek ben

  • Avatar van Galinka van Bokhorst
    Reply Galinka van Bokhorst 12 mei 2022 at 22:59

    Dit lijkt me wel wat. Geen ingegroeide haren meer of jeuk na het scheren. Nu knip ik maar de haren korter want dat geeft geen irritatie. Alleen moet ik dan weer oppassen dat ik niet verkeerd knip. Dit lijkt me dan ook een uitkomst.

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 12 mei 2022 at 21:11

    Wat een heerlijk pakket, ik doe graag mee.

  • Avatar van Marloes de Vetten
    Reply Marloes de Vetten 12 mei 2022 at 20:34

    Ik doe heel graag mee. Lijken me superfijne priducten.

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 12 mei 2022 at 20:32

    Jaa, wil ik heel graag winnen! Ik heb altijd erg last van bultjes en echt al van alles geprobeerd, maar blijft steeds terugkomen tijdens het scheren. Wellicht dat dit wel goed werkt :)

  • Avatar van Lynn
    Reply Lynn 12 mei 2022 at 18:15

    Deze producten zou ik graag eens uit willen proberen, ben heel benieuwd.

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 12 mei 2022 at 16:06

    Dat zou ik heel graag eens willen proberen, ben erg benieuwd. Na het scheren heb ik altijd last van rode bultjes en irritaties. Ik ga het sowieso onthouden om eens te proberen.

  • Avatar van sanne
    Reply sanne 12 mei 2022 at 15:16

    ik zou dit graag willen proberen, prachtig pakket!

  • Avatar van Renee van Oudshoorn
    Reply Renee van Oudshoorn 12 mei 2022 at 13:40

    Hi Desiree leuke review, ik ken deze producten niet maar zou ze graag proberen. Liefs Renée

  • Avatar van Bea
    Reply Bea 12 mei 2022 at 12:19

    zeer welkom

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 12 mei 2022 at 11:49

    Ik loot graag mee!

  • Avatar van Marjanne
    Reply Marjanne 12 mei 2022 at 11:03

    Doe graag mee, want met mijn oude mesjes ben ik verre van tevree !!!!!!

  • Avatar van Diana van os
    Reply Diana van os 12 mei 2022 at 10:56

    Wauw ik doe heel graag mee voor deze geweldige pakket , ik ben heel erg benieuwd naar deze producten ook ! Ik vind het heel erg belangrijk om bij te houden daarom doe ik het ook elke dag .

  • Avatar van Ilse Brinkhuis
    Reply Ilse Brinkhuis 12 mei 2022 at 09:21

    Heel graag. Ben benieuwd!

  • Avatar van Jacqueline
    Reply Jacqueline 12 mei 2022 at 06:26

    Klinkt heel goed! Ik zou dit pakket graag willen ontvangen.

  • Avatar van patrick de blick
    Reply patrick de blick 12 mei 2022 at 00:33

    dit pakketje zou mijn vriendin heel hart op prijsstellen

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 11 mei 2022 at 21:41

    Jaaa ik doe heel graag mee

  • Avatar van Anita B.
    Reply Anita B. 11 mei 2022 at 21:04

    Ook mijn doos maak ik graag haarloos. :D Maar wel graag op de juiste manier, het pakketje komt dus goed van pas hier!

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 11 mei 2022 at 21:03

    Heel fijn pakket, laat maar komen die lange zwoele zomer!

  • Avatar van tde roosen
    Reply tde roosen 11 mei 2022 at 20:10

    Natuurlijk maak ik hier graag kans op!!. Met een “gewoon” scheermesje toch altijd moeilijk om alle haren weg te krijgen en loop al een tijd met een geirriteerde huid daar. Ben benieuwd naar deze producten.
    En natuurlijk ook geen gezeur meer van mijn man dat ik de kop van het scheermesje ben vergeten te vervangen.

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 11 mei 2022 at 19:33

    Vandaag met afgrijzen mijn bikinilijn bekeken, bultjes en vooral ingegroeide haartjes. Waar is het mis gegaan!? En hoe komt dit ooit nog goed. Btw, heel benieuwd naar dat precisiemesje. Op de foto kon ik het (nog) niet ontdekken.

  • Avatar van jacky
    Reply jacky 11 mei 2022 at 19:03

    Heel mooie set, handig en zo stijlvol qua kleur nu ook! top hoor ik ga hard duimen!

  • Avatar van Greetje
    Reply Greetje 11 mei 2022 at 18:35

    Dat lijkt me een heel fijn pakket, ik loot dan ook heel graag mee!
    Zou super zijn om zonder geïrriteerde huid in het zicht in het badpak rond te lopen deze zomer.

  • Avatar van Riggie van lochem
    Reply Riggie van lochem 11 mei 2022 at 17:49

    Jaaahh balkjes gevonden!! Ik loot graag mee…ga graag rood spikkelvrij de zomer door. Haha

  • Avatar van Rosie
    Reply Rosie 11 mei 2022 at 17:01

    Wat een prachtig pakket! Wat zou het fijn zijn als wij vrouwen geen irritatie “down under” meer zouden ervaren na een trimbeurtje. Wat een mooie producten, met zachte en verzorgende oliën. Een slank scheermesje lijkt me echt heel prettig en handig. Makkelijk langs ieder plooitje 😄. Fijn dat er gesproken wordt over het ontharen van de schaamstreek, want veel vrouwen ervaren toch wat probleempjes tijdens en na het scheren.

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 11 mei 2022 at 16:41

    Sollie… iets met te snel antwoord willen geven..
    Uiteraard moet het GRAAG en MIJN vriend zijn…
    Zou anders een vreemde rare situatie zijn als ook zijn vrienden komen douchen 🙈😂

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 11 mei 2022 at 16:38

    Ik doe graaf mee en dan verstop ik de set zo goed dat zijn vriend ze niet kan gebruiken…
    #ookvenus-fan 😅😂

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 11 mei 2022 at 16:09

    Ben al jaren fan van de producten van Venus. deze ken ik echter nog niet, wil dan ook graag kennismaken!

  • Avatar van Melissa
    Reply Melissa 11 mei 2022 at 16:02

    Wat lijken me dit fijne producten. Dan waarschijnlijk geen rode geïrriteerde bultjes net na het scheren en bij het zonnen!

  • Avatar van Marlot
    Reply Marlot 11 mei 2022 at 15:33

    oh wat top ik werd hier vandaag nog op getarged door Etos en dacht nog: Ja ik gebruik altijd Gillette maar weet eigenlijk niet welk mesje nu hiervoor het beste is. Maar hierbij dus het verlossende antwoord :-D Ben heel benieuwd! het blijft altijd wel een beetje een struggle, vooral in de zomer..

  • Avatar van sunny
    Reply sunny 11 mei 2022 at 15:06

    Mooi product, wat fijn dat je het onder de aandacht brengt.

  • Avatar van Tania
    Reply Tania 11 mei 2022 at 13:29

    Ik ben heel benieuwd naar deze producten want ik heb vaak last van irritatie. Ik doe graag mee

  • Avatar van Marian Zw
    Reply Marian Zw 11 mei 2022 at 11:58

    Ik doem heel graag mee, lijken me hele fijne producten. Zeker met de zomer voor de deur, raakt de huid door het scheren vaker geiirteerd

  • Avatar van Leo
    Reply Leo 11 mei 2022 at 11:26

    Ben heel benieuwd hiernaar!

  • Avatar van Else Reeskamp
    Reply Else Reeskamp 11 mei 2022 at 10:55

    Wat een leuke actie ! Er zullen veel vrouwen meedoen, maar ik waag toch een gokje.

  • Avatar van Celine
    Reply Celine 11 mei 2022 at 09:44

    Mooie review en producten!
    Ik doe graag mee aan de winactie, omdat ik nu al huiver bij het idee om straks mijn bikini aan te moeten trekken met rode bultjes in het zicht :(

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 11 mei 2022 at 09:37

    Dit zou pas een fijn pakketje zijn om te winnen! :D

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 11 mei 2022 at 08:51

    Ik doe heel graag mee, de juiste middelen voor het scheren van de bikinilijn heb ik nog steeds niet gevonden en bijna altijd last van irritatie bultjes en/of snijwondjes dus ben heel benieuwd 🤗

  • Avatar van Wilmsen Anita
    Reply Wilmsen Anita 11 mei 2022 at 07:48

    Pijnloos ontharen, dat zou fijn zijn

  • Avatar van Claudette
    Reply Claudette 11 mei 2022 at 00:05

    Heel graag! Voor een mooie bikinilijn!

  • Avatar van Jet
    Reply Jet 10 mei 2022 at 23:58

    Dat wil ik best uitproberen. Ik fiets nu 2 x per week een aantal uren en dan is niet zo best voor de schaamstreek.

  • Avatar van Halima
    Reply Halima 10 mei 2022 at 23:28

    Ik doe graag mee

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 10 mei 2022 at 23:04

    Heel erg benieuwd hoe mijn huid deze vindt. #gevoeligtypje #allergischeinslag

  • Avatar van marmara187
    Reply marmara187 10 mei 2022 at 22:48

    Ja, een fijn pakket!! want inderdaad die ingegroeide haartjes is niet fijn. Lekker smooth & glad de zomer in .
    Welkom.

  • Avatar van Saskia Haasdijk
    Reply Saskia Haasdijk 10 mei 2022 at 22:18

    Mooie actie 💕 ik doe graag mee 😊

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 10 mei 2022 at 22:12

    laat de zomer maar beginnen, dit mooie pakket zou ik graag willen winnen

  • Avatar van Jessica Baarda
    Reply Jessica Baarda 10 mei 2022 at 21:45

    Yes please! Bye bye rode bultjes, hallo sauna en strand!

  • Avatar van Nathalie Verstraeten
    Reply Nathalie Verstraeten 10 mei 2022 at 21:40

    Oeh klinkt wel echt als een gamma dat aansluit bij mijn wensen en noden (en ik dus niet alleen gezien hier vast een groot marketing onderzoek achter zit). Ik ben benieuwd dus waag een kansje!

  • Avatar van Brenda
    Reply Brenda 10 mei 2022 at 21:29

    Zo het “down under” dan toch een keer goed komen?
    Lijkt mij fijn om uit te proberen nu de zomer voor de deur staat! Dus kom maar op met deze mooie win actie ;)

  • Avatar van Julia van Empel
    Reply Julia van Empel 10 mei 2022 at 20:56

    Ben erg benieuwd. Lijkt me fijn.

  • Avatar van Marissa
    Reply Marissa 10 mei 2022 at 20:52

    Oh dit lijkt me een heel fijn pakket om te winnen, mijn schaamhaar trim ik nu en ook wat vervelende haartjes bij m’n bovenbenen aan de binnenkant. Als ik die scheer krijg ik zo’n uitslag ervan dat ik het maar niet doe. Ben heel benieuwd of dit zou helpen.

  • Avatar van Sianne Smoor
    Reply Sianne Smoor 10 mei 2022 at 20:45

    Zou fantastisch zijn als dit werkt. Zelf de arts wist niks op de irritatie en jeuk en ja vindt het wel zo hygiënisch. Dus ga hard duimen want al dat proberen kost ook veel geld.

  • Avatar van Floor
    Reply Floor 10 mei 2022 at 20:37

    Ik ben erg benieuwd geworden. Ik maak hier graag kans op.

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 10 mei 2022 at 20:32

    Wat lijkt me dat tof om te proberen. Altijd zoveel rode bultjes en een geïrriteerde huid na het scheren! Ik doe graag mee!

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 10 mei 2022 at 20:28

    Ooh jaa dit lijkt me super! Altijd last van ingegroeide haartjes en jeuk nadien. Ben erg benieuwd!

  • Avatar van Marjolyn
    Reply Marjolyn 10 mei 2022 at 20:25

    Oooh dat klinkt goed zeg.en indd eindelijk het taboe (even) weg.
    Het klinkt heel verfrissend en veelbelovend,lijkt me heerlijk om eens zonder bultjes te eindigen

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 10 mei 2022 at 20:19

    Zo heel graag dit pakket winnen. Al jaren last van ontstoken haarzakjes. Artsen zeggen stop maar met scheren, misschien scheelt het iets. Is geen optie dus nog steeds op zoek

  • Avatar van Angelique van hoewijk-verhage
    Reply Angelique van hoewijk-verhage 10 mei 2022 at 20:11

    Dat ziet er goed uit,ik doe heel graag mee.. Al jaaaaaren zoek ik naar het perfecte scheer mesje..

  • Avatar van Annemiek Van Lanen
    Reply Annemiek Van Lanen 10 mei 2022 at 20:10

    Ben heel benieuwd naar deze producten! Zag dat ze bij de Etos al deels uitverkocht zijn 🥲 ik doe dus graag mee met de win actie!

  • Avatar van Patricia Bouthisma
    Reply Patricia Bouthisma 10 mei 2022 at 20:09

    Wat een leuk pakket om te winnen zeg. Ik ben de 15e jarig, dus zou een mooi pakket zijn om mezelf kado te doen. 😉

  • Avatar van Edwards
    Reply Edwards 10 mei 2022 at 20:03

    Wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee, ik ken de merk Venus maar niet deze satin care lijn zou geweldig om kennis te maken met deze lijn ben zeer benieuwd zeer welkom 💙💙💙

  • Avatar van Marja Legius
    Reply Marja Legius 10 mei 2022 at 20:01

    Heel benieuwd naar deze producten. Het nadeel van scheren vind ik altijd de irritatie daarna. Hopelijk is dat verleden tijd met deze producten

  • Avatar van Van Semmertier Sandra
    Reply Van Semmertier Sandra 10 mei 2022 at 20:00

    Dit zou nu eens heel welkom zijn 🤗 Gedaan met de bultjes en de jeuk na het schermen. Ik hoop dat ik erbij ben 🤞

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 10 mei 2022 at 19:59

    Ben bekend met Venus maar niet met de satin care lijn dus zou het onwijs vinden om hier met deze winactie kennis te maken

  • Avatar van Rebecca
    Reply Rebecca 10 mei 2022 at 19:59

    Ja dit is echt een fijne actie. Het is inderdaad altijd een lastige plek vind ik, om je huid goed te verzorgen na het scheren.
    Wat fijn dat er producten zijn die verzorgend zijn en irritaties helpen voorkomen. Ik doe dan ook graag mee.

  • Avatar van Rolien
    Reply Rolien 10 mei 2022 at 19:59

    Oh ik ben heel benieuwd naar deze! Hij is hier steeds uitverkocht, ik zou hem heel graag willen proberen!

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 10 mei 2022 at 19:40

    Wat een fijne actie! Ik ben heel erg benieuwd naar deze nieuwe lijn.

  • Avatar van Annet
    Reply Annet 10 mei 2022 at 19:31

    Wat een superfijne winactie waar ik graag aan meedoe. Ik heb idd altijd last van irritatie en ingegroeide haartjes. Ik ben dus zeer benieuwd naar deze producten.

  • Avatar van nicole antonissen
    Reply nicole antonissen 10 mei 2022 at 19:23

    Met 3 vrouwen in huis zou dit zeer welkom zijn 😄

  • Avatar van H. Ahmed
    Reply H. Ahmed 10 mei 2022 at 19:07

    Lijkt me heel handig. Had ik het nog met m’n partner over.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.