Fashion

Webshop tip | KAFFE & KAFFE Curve

2 juni 2022

KAFFE & KAFFE Curve kleding tip
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en waarvan ik echt héél enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je. Zoals KAFFE, een Deens modemerk met echt een prachtige stijl kleding waar iedere vrouw bij terecht kan. Yes, ook de inbetweenies en de plussize ladies! In dit artikel vertel ik je meer over het merk, laat ik je enkele leuke items uit de nieuwste collecties zien en vertel ik je waar je dit merk in Nederland kan kopen.

‘Lees ook: Fashion | Mijn ervaring met Maison365 (kledingbox review + outfits).’

KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip

KAFFE
Dit Deense kledingmerk werd opgericht in 1993 en straalt duidelijk de Scandinavische stijl uit; klassiek, mooie vormen, oog voor detail en de vrouwelijke vormen en gemaakt om jarenlang plezier van te hebben. De kleding van de reguliere collectie van KAFFE loopt van kledingmaat 34 tot en met maat 46 en in de KAFFE Curve collectie kan je terecht tot en met kledingmaat 54.

Heel fijn: dit merk heeft een overzichtelijke Nederlandstalige KAFFE webshop waar je terecht kan voor de gehele collectie, inclusief KAFFE Curve. Betalen kan hier veilig via creditcard, iDeal en Klarna, bij bestellingen boven de €75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, retourneren is gratis en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief voor 10% korting op je eerste bestelling.

KAFFE is verder in Nederland ook verkrijgbaar bij onder andere About You, Wehkamp, Bonaparte en Zalando.

KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip KAFFE & KAFFE Curve kleding tip

Ik heb echt een zwak voor kleding als deze in een iets minimalistische stijl, maar duidelijk met oog voor detail. Van een subtiel pofmouwtje, mooie halslijn, opvallend knoopje, verfijnde prints, een kleurenpalet dat zich heel goed met elkaar laat combineren en waar je toch veel kanten mee op kan. Met een hakje of enkellaarsje net even wat meer gekleed en ‘netjes’ en met een witte of juist kleurrijke sneaker of een paar stoere boots zien diezelfde items er ineens heel anders uit. En yes, het is ook zeker duidelijk een pluspunt dat er bij het overgrote deel van de kleding gekozen is voor meer natuurlijke en duurzame materialen en dat het alsnog goed betaalbaar is. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Daenelia
    Reply Daenelia 6 juni 2022 at 11:22

    Ik las net dat je hou ouder je wordt, je je meer uitgesproken zou moeten kleden. Dit had ik prachtig gevonden als ik 20 jaar jonger was geweest, maar ik denk dat het voor mij een beetje te veilig en tuttig is. Maar dat is voor mij! Ik denk dat het ideaal is als je jonger bent. Comfortablel en stijlvol.

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 3 juni 2022 at 20:35

    Wat een mooie kleding, en wat fijn dat het ook voor een maatje meer is :) Ga meteen even goed kijken bedankt voor de tip !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.